Moderátor: bojovaumeni_cz
Jendis píše:Já chápu,jak to myslíš......není to až tak špatná myšlenka,ale vím,jak to tu chodí......to je fakt těžký.....tohle je fakt jednodušší,když se začátečník bude ptát konkrétně...anebo si projede fóra...protože na všelijaké otázky již bylo Xkrát odpovězeno v různých diskuzích.....![]()
Když se totiž podíváš,zjistíš,že dotazy se pořád a pořád opakujou...a to už hraničí......však víš
12monkeys píše:Jendis píše:Já chápu,jak to myslíš......není to až tak špatná myšlenka,ale vím,jak to tu chodí......to je fakt těžký.....tohle je fakt jednodušší,když se začátečník bude ptát konkrétně...anebo si projede fóra...protože na všelijaké otázky již bylo Xkrát odpovězeno v různých diskuzích.....![]()
Když se totiž podíváš,zjistíš,že dotazy se pořád a pořád opakujou...a to už hraničí......však víš
A co kdyby moderatori zacali tim, ze by sesbirali a utridili FAQy ze svych oblasti? Na jinych forech neco takoveho docela funguje...:-D
jox píše:Ad důvěryhodnost odpovědí:
Možná by se hodil seznam lidiček co sem přispívaj a maj vlastní školu (např. že jí maj uvedenou v www odkazech) - to by snad mohla bejt aspoň základní orientace a snad by to vyvolalo nejmíň diskriminačních sporů.
___
Jox
Jendis píše:Tohle ale není záruka důvěryhodnosti.
Jendis píše:....snad leda založit nějakou skupinu,kam budou Ti "důvěryhodní" zařazeni.....něco jako spolek x,či rada "starších"......
To je samozřejmě nejlepší, ale až když tu seš dýl a taky aspoň něco víš a umíš trochu rozlišovat a máš trochu cvik jak si nelhat do vlastní kapsy. Pro začátečníky mě napadlo právě to co mě napadlo. Je to dostatečně neosobní kritérium aspoň určitýho úsilí a je v tom i prvek probírky - admin si sem bude dávat linky jen na to co přinejmenším vypadá jako škola a pár těch perseů a andromed se už musí vzít jako přijatelný riziko. Takže snad lepší než nic, i když né vo moc.Jendis píše:Já nevím,možná plácám,ale třeba já mám vybraný lidi,s kterýma si pokecám,od kterých to vezmu.....a taky lidi,které ani nečtu.
bojovaumeni.cz píše:zdravime nase ctenare,
- budeme mazat clanky hozene do diskuzi
- zasilejte prosim clanky, tempo jejich uverejnovani by melo byt rychlejsi, slibujeme;-)
- navrhy, pripominky? sem s nimi
bojovaumeni.cz píše:- budeme mazat clanky hozene do diskuzi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků