pavela píše: Napsal jsem tady na tohle téma mnoho argumentů a odpovědí mi byl akorát fanatický řev a nařčení z inklinace ke komančům. .
TY NAIVO!!!
pucmaz píše:pavela píše: Už jenom jak se k nim tahle entita chová svědčí o tom, že jsou kulturně daleko za číňany.
No tak tohle by me zajimalo, jak se k nim chovaji?
uááááááágraver píše:Já jsem zase seděl 6 let v kanceláři s anglickým gentlemanem, který zcela bezostyšně prděl a krkal, ale při každém kýchnutí nebo zakašlání se zdvořile omluvil.
Některé národy jedí psy, jiné nejedí vepřové a v Tibetu a v Anglii si dávají máslo do čaje.
Jinak klidně pokračujte v diskusi, jestli jsou větši prastata Japonci nebo Číňani - exkurze do životních zvyklostí jiných národů jsou opravdu zajímavé. Jestli někdo žijete v Číně nebo v Japonsku, proč o tom něco nesemolíte a nehodíte to na web?
pucmaz píše:Mno, me se zda, ze jsi se zatim akorat vsech stihnul zeptat jestli uz byli v Tibetu a na Mamushiho argumenty (navic s uvedenym zdrojem) jsi napsal akoratTY NAIVO!!!
pavela píše: neříkám, že někteří Číňani nejsou totéž, na vesnici je to stejný hnus,
Jo a každej číňan tvrdí, že všichni ostatní jsou necivilizovaný, to znam moc dobře. ale jak podotýká moje manželka,rodilá Pekingčanka z vyšší vrstvy kolik na ulici v Pekingu potkáš pekingskejch číňanů a kolik vesnickejch buranů? Když jdeš po ulici, v Pekingu tak nepotkáš na ulici ANI JEDNOHO pekingčana, všechno brani, davy buranů. naštěstí vím jak vypadá vzdělaný pekingčan(ale i šanghajec atd. z vyšší vrstvy., necrchlá, neplive, většinou nemlaská atd...) Já bych například dělal kontroly, kdo je špinavej ať se vrátí na vesnici atd. Jenže to by zase bylo, lidský práva bla bla bla. Co s tim chcete dělat? Hovno, řešíte lidský práva, Tibet a podobný nesmyslný věci. Problémy Číny jsou dávno někde jinde. Například jak přinutit burany na vesnici aby nezabíjeli holčičky, aby se myli aspoň jednou za rok, nerodili děti ve chlívě ale v nemocnici(tibet), aby posílali děti do školy a tímto nebyla plná vesnice analfabetů. Atd... PUCMAZI, odkud byl ten tvůj čí%nan? na 200% z vesnice. Městský číňany tahle nekultůra těžce sere ale co s tim. Spousta buranů má prachy a pomalu ani nedovede psát. Samozřejmě každej vesničan kecá, jak je vesnice tradiční atd...Samozřejmě buzerantů je v ČLR čím dál víc, tady v pekingu jsou třeba dvě diskotéky, Light man a Banana, který jsou specielně pro buzny. (do Light man jsem se jednou náhodou dostal a když jsem viděl na pódiu tancujícího zmalovanýho buka tak jsem se málem poblil, a když mi potom jeden takovej šáhnul na prdel, tak málem i popral) ale k tý vesnici, můj německý advokát chodí s číňankou odněkud z Ćeťjiangu, mimochodem krásnou babou, která mu ale neustále věší na nos bulíky, o zkažených městech a tradiční vesnici(samozřejmě proto, aby si jí víc vážil) Pravda je taková, že ve městech Pekingskou kurvu nenajdeš, komplet venkov(a krásný holky mimochodem) A na venkově e v hotelech nedá spát, protože neustále zvoní telefon celou noc, dokud neřekneš OK, a ož jí, nebo je máš na pokoji. Takže když řekne číňan dobrý den, jdu se podívat ven, jestli je to pravda. OV©EM na druhou stranu, čínská společnost, se kterou jsem ve styku já je na solidní úrovni a naopak, musím říct, že mnoho čechů, či jiných cizinců jim kulturou nešahá ani po paty. Poslední věc, NAVRHUJI ADMINISTRÁTOROVI aby při jakékoliv další zmínce o Tibetu a zejména o politice toto fórum zavřel. Ať si každý bojuje za to čemu věří, ale tady je to o BU, maximálně o kultúře. Politika je pro blbce howgh PS:na Tibet už NEREAGUJU, komu se Tibetťani líbí, ať si je nastěhuje domů...pucmaz píše:pavela píše: neříkám, že někteří Číňani nejsou totéž, na vesnici je to stejný hnus,
Ja mam taky pochopitelne par zkusenosti s cinanama (a kdo by v JPN taky nemel, ze?) a nechtel jsem to sem davat z duvodu o kterych pise mamushi...
S jednim jsem dokonce denne 8 hodin dva roky pracoval a svete div se, mlaskal!, krkal a prdel a flusal kde se dalo, ale co je zajimavejsi, vedl ty samy reci jako ty. Tedy ze "na vesnici" jako ze mozna jo, ale jinak je Cina vlastne ta nejkulturnejsi zeme na svete... a dokonce v ni nejsou ani homosexualove, protoze Cinan by nikdy teplej nebyl (i kdyz na vesnici mozna jo)![]()
![]()
sulthan píše:Jinak, co se tyce Tibetu, tak me osobne nejvic s*r*, ze se vsichni staraji o Tibet, kde lide ziji relativne v pohode a kazdymu je uplne jedno, ze v africe jsou drsny hladomory, cely generace lidi vymiraji na aids, verbujou se 10-lety vojaci, vyvrazdujou se hromadne cely vesnice...
romantimpl píše:sulthan píše:Jinak, co se tyce Tibetu, tak me osobne nejvic s*r*, ze se vsichni staraji o Tibet, kde lide ziji relativne v pohode a kazdymu je uplne jedno, ze v africe jsou drsny hladomory, cely generace lidi vymiraji na aids, verbujou se 10-lety vojaci, vyvrazdujou se hromadne cely vesnice...
Ale vždyť to není pravda. Jaký všichni? O Africe je slyšet hodně často. Exstujou nadace a spolky přátel Afriky, programy adopcí na dálku apod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník