TF píše:ASAM píše:TF píše:to ASAM: Můžu se zeptat co děláš za bu/bs?
Uvidíš
to je tajný jo ?
Ale není dělám mish mash crossmix over styles

ASAM píše:=pana Konečného 120 rozhodně finančně nezruinuje![]()
luen píše:ASAM píše:=pana Konečného 120 rozhodně finančně nezruinuje![]()
Synku tohle asi neni treba. Lukas je pohodovej clovekA tebe nikdo do niceho nenuti
ASAM píše:I když vlastně chápu nelíbí se ti že navrhuju jiný místo ale mě je jedno kde to bude, klidně u tebe ,hlavně když tam bude vybavení
luen píše:ASAM píše:I když vlastně chápu nelíbí se ti že navrhuju jiný místo ale mě je jedno kde to bude, klidně u tebe ,hlavně když tam bude vybavení
Ne, myslim, ze nechapes ... vzdy bude par lidi, kterym nevyhovuje misto, cas, vybaveni atd ... tezko najdeme reseni, ktere by vyhovovalo vsem. Asi davno pred tim, nez si objevil tento server uz byla dohoda na stole a jsi jediny, kdo s tim ma tak trochu problem. Jak jsem napsal nikdo nikoho nenuti a nikdo nemuze ocekavat, ze to bude vyhovovat vsem![]()
Minule setkani bylo v mnohem skromnejsich prostorach (co do vybaveni, velikosti ...) ale i tak tam byl financni pozadavek. Myslim, ze tohle je seriozni nabidka a neni treba o tom diskutovat ... Ber, nebo nech byt![]()
ASAM píše:Chtěl jsem se ještě zeptat bjjčkářů a zápasníků jestli na dlažbu přijdou?
Toman píše:Já už jsem řek že přijdu a možná nejspíš ještě někdo od nás kdo sem chodí. Ale vidím to tak, že si dám nejspíš nerovnocený sparring se strikery podle pravidel boxu. A pokud si bude chtít někdo vyzkoušet grappling s náma tak jedině z kolen můžem vyzkoušet taky G´n P. Nehodlám riskovat že někoho zatluču nebo budu zatlučen hlavou do dlažby. Kdyby bylo tatami tak bych navrhoval ještě mimo boxu a MT pravidel pravidla Shooto. Ale to třeba příště.
Možná že dorazí i nějaké Sambo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků