Stretnutie bu.cz vol. 2

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod ASAM » úte 04. zář, 2007 9:46

TF píše:
ASAM píše:
TF píše:to ASAM: Můžu se zeptat co děláš za bu/bs? :wink:

Uvidíš

to je tajný jo ? :lol:

Ale není dělám mish mash crossmix over styles 8)
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » úte 04. zář, 2007 22:17

Pokud tento prispevek bude nekomu vyznivat arogantne, pak se predem omlouvam, ale rad bych sdelil jednu pro me dost podstatnou vec.
Pokud je podminka sparing v boxerskych rukavicich, rovnou se mnou nepocitejte.Muj navrh jsou prstovky, co se bezne pouzivaj v MMA a podobnych soutezich.

PS:ta hola zem je nahodou moc dobra a aspon se ukaze, kdo z tech zdejsich mistru je takovej frejer, ze by sel na kolena a nekoho tim podrazel.Diskuse na toto tema tu nekde byla, tak bych rad videl v praxi, kdo si tohle troufne, kdyz to neni v ramci lazo plazo treninku na mekkouckem tatami panove.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

To: Player

Příspěvekod lukaskon » stř 05. zář, 2007 6:13

Tak promiň ale pokud míníš přátelský sparing vést tímto směrem pak by tam měla být také připravená sanitka. Snad nechceš, abych sparoval v pytlovkách :-) Neříkám, že by se to stalo, ale byla by tu velká pravděpodobnost zlomených nosů, čelistí a žeber.
Myslel jsem a pevně v to doufám, že to bude přátelský sparing a k němu prostě rukavice o velikosti 14oz patří. Já přistoupím i na další věci, ale jelikož jsem v přípravě na duel o MS tak nebudu brát lowkicky, lokty, kolena a už vůbec ne boj na zemi.
Zajímalo by mě jak si na tohle přišel? To chceš lehce sparovat v pytlovkách? Není lepší si vzít 14 a občas pustit aspoň částečnou ránu?
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

ukropcany a player

Příspěvekod lukaskon » stř 05. zář, 2007 7:42

OK, vysvětlení beru na vědomí. Zajímalo by mě tedy, jaký styl Player provádí? Pochopím to u nějakých chvatů a podobně, ale údery se musí provádět rychle. Na druhou stranu, pokud používá chvaty proti úderům, které nejsou rychlé není to zase reálné???
Já dokážu boxovat ve dvojici lehce i v pytlovkách, ale já se už znám a vím kde a jak případně přitlačit a zodpovídám sám za sebe, že nikomu nic neudělám. Pokud však dám rychlý úder je možné, že soupeř udělá špatný pohyb a třeba si naběhne ... a proto sparuju ve větších. Nechci aby to vyznělo, že jsem nejlepší a zabiják (protože tak to není), ale tím že sparujeme ve velkých rukavicích chráním i sebe a svoji sportovní kariéru :-)
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » stř 05. zář, 2007 8:29

4ALL Proč to musí být u luena na tý tvrdý podlaze v Praze je spousta míst kde bude kvalitní podlaha a umožní účast zápasníkům ,BJJ a hlavně pořádný neosekaný sparring takže výsledek bude že třeba příjde víc lidí a všichni si líp zaspárujem.Jen se ptám proč to tam MUSÍ BÝT když tam není vybavení a není problém sehnat něco lepšího :?:
Nebylo vypsaný žádný regulérní výběrový řízení takže to zavání korupcí :lol: :roll:
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ASAM » stř 05. zář, 2007 8:57

http://www.sokolvrsovice.cz/index.php?menu=pronajmy JUDO SÁL

http://skbu.cz/kurzy-sluzby/pronajem/

http://www.lannagym.cz/kde-nas-najdete.html MŮJ TYP
KA®DÝ ZAPLATÍ 120 A MÁME KRÁSNÝ RING

Jednou za rok snad 120 není tolik.
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Tělocvična ...

Příspěvekod lukaskon » stř 05. zář, 2007 9:13

Luen nabídl svoji tělocvičnu zadarmo a já jsem mu za to vděčný. Sám však nevím, zda budu mít v uvedený termín čas přijít. Proto pokud někdo nenabídne lepší sál zadarmo zdá se mi to naprosto vhodné. Může se taky stát, že spousta lidí si to rozmyslí a nakonec tam bude 5 lidí :-) Nemám zkušenost z úvodního srazu. Podlaha sice není ideální, ale já to překousnu. Pokud bude pronajatá tělocvična nebudeme si tam asi moc dělat co chceme. ... u Luena nás nikdo buzerovat nebude!!!
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » stř 05. zář, 2007 9:34

Moje argumenty jsou jasné:
Lepší vybavení =pořádný sparring neomezený podlahou
=mohou se zúčastnit i škrtiči a pákaři
=pokecat se múže před spar. u džusíku v hospodě :lol:
=pana Konečného 120 rozhodně finančně nezruinuje :lol:

Chtěl jsem se ještě zeptat bjjčkářů a zápasníků jestli na dlažbu přijdou? :roll:
Naposledy upravil ASAM dne stř 05. zář, 2007 9:40, celkově upraveno 1
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

.

Příspěvekod luen » stř 05. zář, 2007 9:37

Tak, tak. Dokud ty lidi neprijdou, tak nema smysl delat plany o pronajmu cehokoli, jelikoz stejne nevime na kolik lidi by se to rozpocitavalo ... na vic nebudou zbytecni cumilove a jak uz tady padlo nebudeme muset ve stresu sledovat cas. Par lidi jede ze Slovenska a muzou se po ceste zpozdit ... atd ...

Na vic je u nas ve skole i par zajimavejch aparatu a na tech se da "radit" i po ukonceni sparingu ... Byl bych rad, kdyz se tam sejdou lidi z tohoto serveru, abychom pak jeste mohli posedet, pokecat, popit ... Ja osobne si mam s par lidmi co rici a chtel bych toto setkani vyuzit i k tomu :wink:

Docela dobre si totiz dovedu predstavit, jak klesne ucast prave kvuli tomu, ze na posledni chvili zmenime misto setkani ... notoricka vymluva - "Ja myslel, ze ...
Naposledy upravil luen dne stř 05. zář, 2007 9:40, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » stř 05. zář, 2007 9:40

Co takto to posunut blizsie k SK?
Napriklad Brno :idea:
Do Prahy je to predsa len trosku daleko.
Nebol prvy zraz tiez v Prahe? (Brno by bol taky cesko-slovensky kompromis)
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » stř 05. zář, 2007 9:43

ASAM píše:=pana Konečného 120 rozhodně finančně nezruinuje :lol: :roll:

Synku tohle asi neni treba. Lukas je pohodovej clovek :!: A tebe nikdo do niceho nenuti :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » stř 05. zář, 2007 9:49

Do gymu se nemusí nic rozpočítáva + myslím že vstup je časově neomezen .
Měsic předem není podle mě na poslední chvíly no ale asi nikoho nepřesvědčím ,leda že by se hlasovalo ale nevím kdo by měl mít hlasovací právo :roll:
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: .

Příspěvekod ASAM » stř 05. zář, 2007 9:51

luen píše:
ASAM píše:=pana Konečného 120 rozhodně finančně nezruinuje :lol: :roll:

Synku tohle asi neni treba. Lukas je pohodovej clovek :!: A tebe nikdo do niceho nenuti :wink:

Nevidíš ten smajlík za postem rozumíš vtípku?Tvojí úřednickou reakci nechápu :roll:
I když vlastně chápu nelíbí se ti že navrhuju jiný místo ale mě je jedno kde to bude, klidně u tebe ,hlavně když tam bude vybavení
Naposledy upravil ASAM dne stř 05. zář, 2007 9:56, celkově upraveno 1
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Dong_wu » stř 05. zář, 2007 9:53

Osobně jsem se chtěl k Honzovi do školy podívat už dávno a tohle je dobrá příležitost, takže mě to vyhovuje tak jak to je :wink:
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 05. zář, 2007 10:08

ASAM píše:I když vlastně chápu nelíbí se ti že navrhuju jiný místo ale mě je jedno kde to bude, klidně u tebe ,hlavně když tam bude vybavení

Ne, myslim, ze nechapes ... vzdy bude par lidi, kterym nevyhovuje misto, cas, vybaveni atd ... tezko najdeme reseni, ktere by vyhovovalo vsem. Asi davno pred tim, nez si objevil tento server uz byla dohoda na stole a jsi jediny, kdo s tim ma tak trochu problem. Jak jsem napsal nikdo nikoho nenuti a nikdo nemuze ocekavat, ze to bude vyhovovat vsem :!:

Minule setkani bylo v mnohem skromnejsich prostorach (co do vybaveni, velikosti ...) ale i tak tam byl financni pozadavek. Myslim, ze tohle je seriozni nabidka a neni treba o tom diskutovat ... Ber, nebo nech byt :!: :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » stř 05. zář, 2007 10:17

luen píše:
ASAM píše:I když vlastně chápu nelíbí se ti že navrhuju jiný místo ale mě je jedno kde to bude, klidně u tebe ,hlavně když tam bude vybavení

Ne, myslim, ze nechapes ... vzdy bude par lidi, kterym nevyhovuje misto, cas, vybaveni atd ... tezko najdeme reseni, ktere by vyhovovalo vsem. Asi davno pred tim, nez si objevil tento server uz byla dohoda na stole a jsi jediny, kdo s tim ma tak trochu problem. Jak jsem napsal nikdo nikoho nenuti a nikdo nemuze ocekavat, ze to bude vyhovovat vsem :!:

Minule setkani bylo v mnohem skromnejsich prostorach (co do vybaveni, velikosti ...) ale i tak tam byl financni pozadavek. Myslim, ze tohle je seriozni nabidka a neni treba o tom diskutovat ... Ber, nebo nech byt :!: :wink:

Nevím ale tu dohodu by měli mít možnost účastníci ovlivnit ,ale hlasování asi nepůjde protože se neví kdo nakonec příjde ,nevyhovuje mi jen podlaha a to že případní pákaři a škrtiči neukážou nic z toho co umí a co bezva funguje jiný problém s místem nemám jestli někdo dotáhne tatami bude to super .konec
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Toman » stř 05. zář, 2007 10:54

ASAM píše:Chtěl jsem se ještě zeptat bjjčkářů a zápasníků jestli na dlažbu přijdou? :roll:

Já už jsem řek že přijdu a možná nejspíš ještě někdo od nás kdo sem chodí. Ale vidím to tak, že si dám nejspíš nerovnocený sparring se strikery podle pravidel boxu. A pokud si bude chtít někdo vyzkoušet grappling s náma tak jedině z kolen můžem vyzkoušet taky G´n P. Nehodlám riskovat že někoho zatluču nebo budu zatlučen hlavou do dlažby. Kdyby bylo tatami tak bych navrhoval ještě mimo boxu a MT pravidel pravidla Shooto. Ale to třeba příště.
Možná že dorazí i nějaké Sambo.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Chrobi » stř 05. zář, 2007 10:55

Chci se zeptat, je-li setkani otevreno jen diskuterum. Ja jsem sice spis jen ctenar zdejsiho fora, ale stejne mam 29. uz dlouho domluvene vzdelavani v min bolestivym oboru :)
Mam ale jeste jednoho taekwondaka, ktery by o podobny pratelsky pomereni sil stal, zdejsi forum, ale ani necte.
Vadilo by to Luene?
Naposledy upravil Chrobi dne stř 05. zář, 2007 10:58, celkově upraveno 1
Chrobi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod cudles » stř 05. zář, 2007 10:56

Tak jsem zavrhl plán zůčastnit se...na základě pročtení diskuzí na téma aikidó,bych vam tam zrejme nebyl k nicemu,az na moznost box.pytle,a tzv. cumily neberete,takze nejsem asi vítán :wink:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ASAM » stř 05. zář, 2007 11:39

Toman píše:Já už jsem řek že přijdu a možná nejspíš ještě někdo od nás kdo sem chodí. Ale vidím to tak, že si dám nejspíš nerovnocený sparring se strikery podle pravidel boxu. A pokud si bude chtít někdo vyzkoušet grappling s náma tak jedině z kolen můžem vyzkoušet taky G´n P. Nehodlám riskovat že někoho zatluču nebo budu zatlučen hlavou do dlažby. Kdyby bylo tatami tak bych navrhoval ještě mimo boxu a MT pravidel pravidla Shooto. Ale to třeba příště.
Možná že dorazí i nějaké Sambo.

No právě neukážeš vůbec nic s toho co umíš a co trénuješ :roll:
ASAM
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé