RUNAR píše:TongPo píše:..... cca 125 cm... Má tvá podprsenka opravdu tak velikej obvod?
TongPo- do toho ti vůbec nic neni, přes hostesky jsem tu koordinátor já takže s tímhle rychle odpal![]()
![]()
Zatím to vypadá že tu jsou samý moji odpůrci co chtějí vidět moji krev,
ale mám i hodně příznivců.......oni zatím mlčí ale jsou tam a v osudný den přijdou
![]()
wordsworth píše:TongPo-tak těsně vyhráváš.Mám cca 110cm.Já na tom přes prázdniny zamakám![]()
Jak to asi bude probíhat?Jedna dvojice v ringu,zbytek rozlezlý po tělocvičně,nebo všichni čučí na ty dva v ringu a cpou se popcornem?Podle toho,jak si tu stěžujete na fyzičku,nadváhu atd bych tipla spíš to druhé.
wordsworth píše:TongPo-tak těsně vyhráváš.Mám cca 110cm.Já na tom přes prázdniny zamakám![]()
Jak to asi bude probíhat?Jedna dvojice v ringu,zbytek rozlezlý po tělocvičně,nebo všichni čučí na ty dva v ringu a cpou se popcornem?Podle toho,jak si tu stěžujete na fyzičku,nadváhu atd bych tipla spíš to druhé.
TongPo píše:wordsworth píše:TongPo-tak těsně vyhráváš.Mám cca 110cm.Já na tom přes prázdniny zamakám![]()
No uvidíme, jak na tom o prázdninách zapracuješ...®e bych to pak osobně přeměřil?
![]()
![]()
Jinak posledně to probíhalo tak, že vždy "bouchala" pouze jedna dvojice a ostatní, jak jsi správně uhodla, na ně čuměli...Lidi se spolu prostřídali dle domluvy, někdo si bouchnul třeba jen se 3 lidma, jinej s 15, prostě jak kdo chtěl. Na začátku si ona dvojice vždy určila pravidla boje a délku kola - 2 nebo 3 minuty. Bojovalo se těžce na pohodu, lehce, technicky, prostě opravdu přátelskej sparring.
Pokud by se tam objevil nějakej labilní agresivní magor, kterej by nedodržoval dohodnutá pravidla a vůbec se choval unfair, byl by "hlavním rozhodčím" luenem (případně zbylým davem) roztrhán na kusy...
Mimochodem => aktivní účast, tedy zapojení se do sparringů, je základní podmínkou setkání bu.cz
Pouhým čumilům je vstup zapovězen, jedinou výjimku mají ringové hostesky...
Virtuálních siláků se totiž na fóru najde dost, ale když mají předvést, jak jsou na tom doopravdy, tak...
Pouze očumovat by někteří určitě přijeli, ale setkání bu.cz jsou vedena v duchu: Nejdřív předveď co umíš, pak pokecáme.
![]()
PS: Nejlépe se kecá pak večer v hospodě...
RUNAR píše:Jenom upřesním ža podle K-1 pravidel jsou povolený kopy ve výskoku,
aby se potom neříkalo že jsem používal nějaký nepovolený postupy
Jendis píše:
4Luen......Co je to Miro?????.....narovinu,bych se vsadil,že ten nedojde ani kdyby se hóóódně spletl.....
Jendis píše:luen píše:
jinak rad ctu, ze jsi v pohode a ze si pinknes
snažím se...žádná sláva,ale brečet možu doma za postelí.....
RUNAR píše:Jediný problém vidím v tom že někdo nastoupí na nějakej sparring po 10 kolech a někdo bude mít za sebou jen 2 kola atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník