Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Jendis » čtv 29. kvě, 2008 18:04

Přijde na to,Ucrope....s jak velkým kufříkem(a kolika bankovkama) dojde..... :wink: :twisted:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » čtv 29. kvě, 2008 19:10

RUNAR píše:
TongPo píše:..... cca 125 cm... Má tvá podprsenka opravdu tak velikej obvod?

TongPo- do toho ti vůbec nic neni, přes hostesky jsem tu koordinátor já takže s tímhle rychle odpal :x :lol:

Zatím to vypadá že tu jsou samý moji odpůrci co chtějí vidět moji krev,
ale mám i hodně příznivců :!: .......oni zatím mlčí ale jsou tam a v osudný den přijdou :idea: :lol:

Aby se neřeklo, já se tě zastanu a veřejně se přiznám, že jsem tvůj zastánce.. ;)

To víte, mám rád bezvýchodné, téměř rojeté situace :D

Ovem, Ranaři, bude ti muset stačit morální podpora. Nestihnu se dostavit fyzicky..Stejně bych byl prd platnej ;)
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » čtv 29. kvě, 2008 20:23

TongPo-tak těsně vyhráváš.Mám cca 110cm.Já na tom přes prázdniny zamakám :twisted:
Jak to asi bude probíhat?Jedna dvojice v ringu,zbytek rozlezlý po tělocvičně,nebo všichni čučí na ty dva v ringu a cpou se popcornem?Podle toho,jak si tu stěžujete na fyzičku,nadváhu atd bych tipla spíš to druhé.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RBR » čtv 29. kvě, 2008 20:54

wordsworth píše:TongPo-tak těsně vyhráváš.Mám cca 110cm.Já na tom přes prázdniny zamakám :twisted:
Jak to asi bude probíhat?Jedna dvojice v ringu,zbytek rozlezlý po tělocvičně,nebo všichni čučí na ty dva v ringu a cpou se popcornem?Podle toho,jak si tu stěžujete na fyzičku,nadváhu atd bych tipla spíš to druhé.

Moc těm jejich řečem o nadváze nevěř. Lžou jak naše vláda. Zvlášť teď když si domluvili dámské osazenstvo tak jim ješitnost nedovolí přijít se špatnou kondicí

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 29. kvě, 2008 21:07

wordsworth píše:TongPo-tak těsně vyhráváš.Mám cca 110cm.Já na tom přes prázdniny zamakám :twisted:

No uvidíme, jak na tom o prázdninách zapracuješ... :D ®e bych to pak osobně přeměřil? :P 8)

Jinak posledně to probíhalo tak, že vždy "bouchala" pouze jedna dvojice a ostatní, jak jsi správně uhodla, na ně čuměli... :D Lidi se spolu prostřídali dle domluvy, někdo si bouchnul třeba jen se 3 lidma, jinej s 15, prostě jak kdo chtěl. Na začátku si ona dvojice vždy určila pravidla boje a délku kola - 2 nebo 3 minuty. Bojovalo se těžce na pohodu, lehce, technicky, prostě opravdu přátelskej sparring. :wink: Pokud by se tam objevil nějakej labilní agresivní magor, kterej by nedodržoval dohodnutá pravidla a vůbec se choval unfair, byl by "hlavním rozhodčím" luenem (případně zbylým davem) roztrhán na kusy... :twisted: Mimochodem => aktivní účast, tedy zapojení se do sparringů, je základní podmínkou setkání bu.cz :!: Pouhým čumilům je vstup zapovězen, jedinou výjimku mají ringové hostesky... :P Virtuálních siláků se totiž na fóru najde dost, ale když mají předvést, jak jsou na tom doopravdy, tak... :evil: Pouze očumovat by někteří určitě přijeli, ale setkání bu.cz jsou vedena v duchu: Nejdřív předveď co umíš, pak pokecáme. :wink:

PS: Nejlépe se kecá pak večer v hospodě... :)
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » čtv 29. kvě, 2008 22:39

To je v pohodě. Zůčastnim se aktivně.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 7:05

No vidíte že tu mám podporu :!:
A ostatní se rozhodnou podle prašulí........ jak příznačné 8)

Tradice je taková že dva tancujou a ostatní čumí a komentujou průběh trefnými hláškami nebo povzbuzují svýho koně.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 30. kvě, 2008 8:04

TongPo píše:

No uvidíme, jak na tom o prázdninách zapracuješ... :D ®e bych to pak osobně přeměřil? :P 8)

Jinak posledně to probíhalo tak, že vždy "bouchala" pouze jedna dvojice a ostatní, jak jsi správně uhodla, na ně čuměli... :D Lidi se spolu prostřídali dle domluvy, někdo si bouchnul třeba jen se 3 lidma, jinej s 15, prostě jak kdo chtěl. Na začátku si ona dvojice vždy určila pravidla boje a délku kola - 2 nebo 3 minuty. Bojovalo se těžce na pohodu, lehce, technicky, prostě opravdu přátelskej sparring. :wink: Pokud by se tam objevil nějakej labilní agresivní magor, kterej by nedodržoval dohodnutá pravidla a vůbec se choval unfair, byl by "hlavním rozhodčím" luenem (případně zbylým davem) roztrhán na kusy... :twisted: Mimochodem => aktivní účast, tedy zapojení se do sparringů, je základní podmínkou setkání bu.cz :!: Pouhým čumilům je vstup zapovězen, jedinou výjimku mají ringové hostesky... :P Virtuálních siláků se totiž na fóru najde dost, ale když mají předvést, jak jsou na tom doopravdy, tak... :evil: Pouze očumovat by někteří určitě přijeli, ale setkání bu.cz jsou vedena v duchu: Nejdřív předveď co umíš, pak pokecáme. :wink:

PS: Nejlépe se kecá pak večer v hospodě... :)

Koukam se to tady rozjelo 8) Super. Pisu pozvanky jeste nekolika lidem, kterym to minule nevyslo a zamlouvam si par lidi na sparing ;) minule mi to nevyslo, tak si to ted chci pojistit :wink: Koukam ze TongPo je v me vahovce :lol: Navic jsme se minule dohodli ... zatim jsem bez zraneni, tak bych si reservoval Ukropa, TongPo, Lukaskon a hlavne vsechny lidi z kung fu, kteri budou mit chut a jine argumenty nez jen ty principy a klavesnicove teorie :wink:

PS: Doufam, ze prijde napr. Miro ... pujcim mu klice od skoly a az pak pujdeme s klukama do hospody, tak mi ji muze vazne zavrit (jak sliboval) ... resp. zamknout a prijit za nama do ctyrhrane pivni svatyne :!:

S TongPo pak dame fernetovou party :lol: :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 8:15

Jediný problém vidím v tom že někdo nastoupí na nějakej sparring po 10 kolech a někdo bude mít za sebou jen 2 kola atd.

Ale to si každý musí ošéfovat sám 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 8:21

Hele ty seš na to zvyklej a hlavně na těch předešlých 9 kolech si se jenom tak ploužil a ťukal to se nepočítá jako regulérní kola :lol:

Teď máme ale spolu zamluvenej úplně první sparing na Vol.3 8)

Teda titulovej zápas o šampiona abych to upřesnil. :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 8:39

Jenom upřesním ža podle K-1 pravidel jsou povolený kopy ve výskoku,

aby se potom neříkalo že jsem používal nějaký nepovolený postupy 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 30. kvě, 2008 8:51

RUNAR píše:Jenom upřesním ža podle K-1 pravidel jsou povolený kopy ve výskoku,

aby se potom neříkalo že jsem používal nějaký nepovolený postupy 8)

Tak to,myslím,s Ucropem nejni problema...to už zkoušel Player..... :wink: 8)

Hale,Lidi....já bysem rád dojel,pokud budu mít volno(a to si zkusím zamluvit)....urkytě si i sněkým ťuknu,ale budu muset zvolna....abych si nenadělal víc problémů,než mám teď.A urkytě bych si s Vámi dal nějakýho toho panáčka(Pando :wink: )..... :twisted: :twisted:

4Luen......Co je to Miro?????.....narovinu,bych se vsadil,že ten nedojde ani kdyby se hóóódně spletl..... :lol:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 30. kvě, 2008 8:54

ukropcany píše: tak si prečítam Új szó... 8)

A to je zase co????? 8O
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 9:01

Ukrop: Však se ještě uviďá. 8)

Chtěl bys se ještě zeptat nenašel by se tu pro mě soupeř na:

Freestyle battle

anebo

Beat Box :?:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 30. kvě, 2008 9:10

Jendis píše:
4Luen......Co je to Miro?????.....narovinu,bych se vsadil,že ten nedojde ani kdyby se hóóódně spletl..... :lol:

njn, to se dalo cekat ... hlavne, ze jsem byl zlej, kdyz jsem mu podsouval, ze nema gule :lol: Ale prdet na to :wink:

jinak rad ctu, ze jsi v pohode a ze si pinknes :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 30. kvě, 2008 9:25

luen píše:

snažím se...žádná sláva,ale brečet možu doma za postelí.....
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 30. kvě, 2008 9:30

Jendis píše:
luen píše:

snažím se...žádná sláva,ale brečet možu doma za postelí.....

:wink: jj boj o zdravi je vzdy ten nejtezsi :!:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pát 30. kvě, 2008 9:32

2 All : já už se tak těším, zrovna včera když sem byl vyřízenej mi Lukáš na tréningu zařval láskyplně do ucha něco jako "Ty líná karikaturo takhle tě Ukrop přejede jako nic" :lol:
2 Jendis.: spíš si vezmi nějáké tréningové špikovátko, postaráme se raději zase o kulturní vložku, nemá smysl abys ještě riskoval, ajk říkají kluci ještě je tu Volume 4 až 54 :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 9:47

ukropcany píše: Čo to melem...

To se také často ptám :idea:
:lol: :P

Panda:

Přidej na brutalitě a Ukropa vyklepneš jako já 8) :x
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 30. kvě, 2008 10:07

RUNAR píše:Jediný problém vidím v tom že někdo nastoupí na nějakej sparring po 10 kolech a někdo bude mít za sebou jen 2 kola atd.

Myslim, ze to snad nebude nijak extra vadit... naopak ten clovek, co uz za sebou par kol mit bude, tak je to trochu i vyhoda - bude uz v tempu :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé