Franz píše:Emiel: děláš nějaký BU? jestli ano, tak k čemu o pak cvičíš, když radši rezignuješ? ono všechno nejde vyřežit v klidu... ale abych se ti přiznal taky sem takovej bejval, nad něčím se pousměju, ale jakmile mi někdo začne nadávat do rodiny, nebo do nečeho mího, nebo ze srandy štouchnuti, začínám bejt naštvenej...
a já nejsem žádnej bouchač...

Dělám a právě proto radši rezignuju, pokud to jde. Mně prostě nedělá potěšení složit netrénovaného člověka a ještě si kopnout, když leží.
samozřejmě, že se fyzicky bráním pokud to přeroste určitou mez, nebo mě vytočí nčím fakt ošklivým (urážení rodiny, přítelkyně apodobně), ale jinak se radši pousmějeu a neřeším to..
Když si někdo štouchne: Takať, udělá si radost ale neteče krev. ©touchne s rozbehem: Uhnu aon se rozseká sám, případně pak strčím taky a je klid: Lidi co mě znají většinou vědí, kdy přerůstou mez a radši měneprovokovat: To bylo před bu i během trénování BU. Akorát teď mi jen narůstá ta mez, že jsem radši víc pasivní a nemám ptořebu lidi rozsekat nakaši, jen abych si dokázal jaký jsem velký king.
Zvlášť, když mám poměrně velký dar výřečnosti a tím se dá vyřešit většina situací. Když nasadíte psychologii, jde to snáze. Horší je pak, když má někdo rudou mlhu před očima a je hluchej, slepej a jde jako tank... To se pak musí řešit jinak.
Ale sem se zas rozkecal: Prostě a jednoduše, jdu kdžy je to nezbytně nutné ne dřív. Nejsme rváč a nehodlá to měnit jenom proto, abych si dokazoval, že jsem se něco naučil.
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.