Higen píše:cudles píše:Myslim si že to nemá cenu, je to jako na fóru aikidó na lidé.cz...stejný argumenty, stejně slizkej přístup, prostě hnus

Cudlesi (Aik-ist) ty jsi rozhodne "jiny" - chovas se vlastne v principu stejne jako Bokuto, sam jsem ti sparring i setkani z oci do oci nekolikrat nabizel stejne jako ty Bokutovi, ale porad se jen hloupe vymlouvas, v cem se od nej pak lisis? Dokonce ti jsme s klukama ochotni zaplatit cestu do ostravy, zaridit ubytovani a vecer ozrat na stodolni, ale ani tohle te do nasi naruce neprivabi.
Kazdy z vas rejete nekde jinde, oba mate silacke kecy, oba skutek utek ...
Nicemu se nevenujete poradne, jen kecate kraviny a vytvarite uplne zbytecne spory
PS: Bokuto alepson vi, ze ma zacit drzet hubu, kdyz uz mu jde do tuheho

překrucování ti jde opravdu dobře, ovšem to je vidt už i na fóru lide.cz kde nejste absolutně schopni konstruktivní debaty, ani odpovídat ná otázky. ,,Sparring" jsi nabidl jen tak neprimo az vcera, jinak si mě zval hlavně na ty vaše semináře a podobně, což je pro mě nic neříkající, co se týče obyčejnýho semináře, můžu si pučit DVD, nekterý jsem už ostatně měl, a názor jsem ti napsal. Opět tvoje nic neříkající soudy...Na otázky neodpovídaáš, když já odpovim na tvoje, dál nereaguješ, a slizky se vykrucuješ, a útočíš..čím se teda lišíte od většiny aikida jak je známo? Mě přijde že minimálně v tomhle ohledu ničím
krom toho, naznačovat že mi jde do tuhého není na místě, a to vůbec..vzhledem k tomu k tomu cos psal aspo·v tom minimu odpovědí na otázky ohledně vašeho tréninku, jako např. že útočit se není třeba učit, útk je útok, že odolnost, umět ránu přijmout a stresovej faktor rozvíjí jiná BU než to vaše...ať si každej udělá obrázek sám..