Krátkej jde taky palcem nahoru ale taky může narazit kloubem u palce, když soupeř hejbne hlavou nebo se tam připletou ty ruce.
Je to prostě smůla, naštěstí se (mi) to nestává tak často.

Toman píše:TongPo píše:Tohle se v boxu řeší tak, že háky tlučou palcem nahoru, je to podobná poloha, jako když bys tloukl hák otevřenou dlaní.
Pravda mě se tohle docela líbí ale přijde mně že v čechách se tohle příliš neučí ... nebo aspoň v těch dvou boxérnách co jsem byl já tak né.
marcelo píše:player- pred par storociami sa v "boxe bez rukavic" buchali vsetky hlavne udery palcom hore..asi vedeli preco
player píše:Tak tohle uz vazne nepobiram.Hak a palec nahoru???Co je uderova plocha bozinku?:D
Asi vemu na sraz tu nasi hrusticku, rad si necham takovyhle uder predvest, at jsem zas o neco vzdelanejsi:)
Panda píše:marcelo píše:player- pred par storociami sa v "boxe bez rukavic" buchali vsetky hlavne udery palcom hore..asi vedeli preco
Tak tohle je zase novinka pro mě...myslíš nahoru, jako že ho měly uplně nesbalený?
Mam taky tak trochu problem představit si že by moje ruka vydržela pořádný hák palcem nahoru kdyby byla bez rukavice...i když třeba je to otázka zvyku, konec konců naše poslední dva kloby na rukou asi taky nevypadaly předtím než jsme začali trenovat tak jako vypadají dneska
player píše:Da se bouchnout pochopitelne libovolnou casti ruky, ale do neceho vtrdeho jako je napriklad celist ci brada pouze jednou, pak si bude muset vzit mila rucicka dovolenou:)
Haky vedene vnitrni stranou ruky sevrene v pest jsou casto k videni v novodobych akcnich filmech(typicky Matrix) a vzdycky jsem se nad tim s usmevem pozastavoval.Jak jsem rikal, chtel bych videt takovy to uder veden do neceho tvrdsiho, aniz by to melo negativni nasledek na ruku.
marcelo píše:panda- maly odkaz,je toho vela na nete,ale sa mi nechce hladat![]()
http://domain1041943.sites.fasthosts.co ... heenan.jpg
luen píše:marcelo píše:panda- maly odkaz,je toho vela na nete,ale sa mi nechce hladat![]()
http://domain1041943.sites.fasthosts.co ... heenan.jpg
AhojJa nechapu cemu sa tady nekdo divi, vzdyt je to samozrejma vec, zadne tajemstvi a kazdej si to mjuze jak pise marcelo, dohledat na netu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník