Kubik píše:Fritz01 píše:Z placu to dle mne není možné....
Souhlas! V Aikido se vysvetluje jen cast tykajici se aiki a znalost uderovky se predpokada a bohuzel netrenuje...
4 kubik, tohle je věčná diskuze

Kubik píše:Fritz01 píše:Z placu to dle mne není možné....
Souhlas! V Aikido se vysvetluje jen cast tykajici se aiki a znalost uderovky se predpokada a bohuzel netrenuje...
majkx píše:jeden cvičí a vyučuje Nishio aikido-kamarád a pod jedním cvičíš asi ty K.K?(viděl jsem jeho provedení tai-jutsu-pohyb těla a moc dobré).
ukropcany píše:Klasická aikido odrbávka...nevedecko píše:mozno poznate:
http://www.youtube.com/watch?v=qD_Xqo5iT3QTýpek typicky útočí jak magor... áno, ak by otázka znela "ubránim sa s aikidom pred bezdomovcom čo týždeň nežral?", tak by odpoveď znela "áno", ale oproti iným BU sa postaviť nemôže...
sosuke píše:
ukropcany.Ukropcany ten mistr nebyl aikidoka, ale mistr ninjovských BU např. Tai jitsu atd. / Myslím, že kdybys proti němu stál ty,tak bys zjistil, že mu to funguje a mluvil bys úplně jinak. Tak nekrytizuj to co neznáš.
sosuke píše:Ukropcany ten mistr nebyl aikidoka, ale mistr ninjovských BU např. Tai jitsu atd. / Myslím, že kdybys proti němu stál ty,tak bys zjistil, že mu to funguje a mluvil bys úplně jinak. Tak nekrytizuj to co neznáš.
TongPa píše:sosuke píše:Ukropcany ten mistr nebyl aikidoka, ale mistr ninjovských BU např. Tai jitsu atd. / Myslím, že kdybys proti němu stál ty,tak bys zjistil, že mu to funguje a mluvil bys úplně jinak. Tak nekrytizuj to co neznáš.
To je pořád dokolečka...Měl by ses sosuke konečně dojít podívat na nějaký například boxerský trénink, abys viděl, jak vypadá pořádnej úder rukou... Je totiž bez nápřahu, rychlej, tvrdej a ruka se po něm okamžitě vrací zpět. Nasadit za takových okolností páku je prakticky neproveditelné. Naprosto tedy chápu ukropcanýho, kterej trénuje BS, že mu tyhle nerealistické pomalé rádobyútoky s velkým nápřahem a během za vytrčenou rukou pořádně hejbají žlučí...
jeikob píše:TongPa píše:sosuke píše:Ukropcany ten mistr nebyl aikidoka, ale mistr ninjovských BU např. Tai jitsu atd. / Myslím, že kdybys proti němu stál ty,tak bys zjistil, že mu to funguje a mluvil bys úplně jinak. Tak nekrytizuj to co neznáš.
To je pořád dokolečka...Měl by ses sosuke konečně dojít podívat na nějaký například boxerský trénink, abys viděl, jak vypadá pořádnej úder rukou... Je totiž bez nápřahu, rychlej, tvrdej a ruka se po něm okamžitě vrací zpět. Nasadit za takových okolností páku je prakticky neproveditelné. Naprosto tedy chápu ukropcanýho, kterej trénuje BS, že mu tyhle nerealistické pomalé rádobyútoky s velkým nápřahem a během za vytrčenou rukou pořádně hejbají žlučí...
a co jen trosku uhnout do strany a nasadit takový pekný podmetík:)
tohle obcas platilo pri kumite na ty rozjetý mašiny co pravě spíš pripomínaly boxery.při nejmenším je vyvedeš z rovnováhy
TongPa píše:sosuke píše:Ukropcany ten mistr nebyl aikidoka, ale mistr ninjovských BU např. Tai jitsu atd. / Myslím, že kdybys proti němu stál ty,tak bys zjistil, že mu to funguje a mluvil bys úplně jinak. Tak nekrytizuj to co neznáš.
kik píše:Kubo já proti tobě nic nemám tak nechápu proč je ti tak nepříjemné se mnou souhlasit,bral jsem naši debatu jen za výměnu názorů a ne jako hádku.
ukropcany píše:super gestá, super marketing, ale je to len voda v koši...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník