Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Gino » pát 30. kvě, 2008 10:10

Panda píše:zrovna včera když sem byl vyřízenej

:?: :?: :?: :lol: Ty cune jedno ulhany!!! Vzdyt si po treninku zaril usmevem na vsechny strany :lol: Tak tu ted nepis, jak jsi byl vyrizenej, tsssss :evil: :evil: :lol: :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 30. kvě, 2008 10:42

Gino píše:Ty cune jedno ulhany!!! Vzdyt si po treninku zaril usmevem na vsechny strany :lol: Tak tu ted nepis, jak jsi byl vyrizenej, tsssss :evil: :evil: :lol: :lol:

To jsou Pandovy strategie mrtvýho brouka. Už si myslíš že je hotovej ... odcházíš ... v šatně si svlíkáš trenky ... šteluješ vodu ve sprše a najednou vylítne Panda a začne tě děsně řezat :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 30. kvě, 2008 11:20

luen píše:Koukam se to tady rozjelo 8) Super. Pisu pozvanky jeste nekolika lidem, kterym to minule nevyslo a zamlouvam si par lidi na sparing ;) minule mi to nevyslo, tak si to ted chci pojistit :wink: Koukam ze TongPo je v me vahovce :lol: Navic jsme se minule dohodli ... zatim jsem bez zraneni, tak bych si reservoval Ukropa, TongPo, Lukaskon a hlavne vsechny lidi z kung fu, kteri budou mit chut a jine argumenty nez jen ty principy a klavesnicove teorie :wink:

PS: Doufam, ze prijde napr. Miro ... pujcim mu klice od skoly a az pak pujdeme s klukama do hospody, tak mi ji muze vazne zavrit (jak sliboval) ... resp. zamknout a prijit za nama do ctyrhrane pivni svatyne :!:

S TongPo pak dame fernetovou party :lol: :wink:

Jasně že si spolu bouchneme a popijeme... :wink: Co se týče Mira - prosím, prosím, podnikni všechny dostupné kroky, aby opravdu přijel! Souboj o zavření školy luen vs. Miro musím vidět naživo! :lol: :lol: :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 30. kvě, 2008 11:23

Toman píše:
Gino píše:Ty cune jedno ulhany!!! Vzdyt si po treninku zaril usmevem na vsechny strany :lol: Tak tu ted nepis, jak jsi byl vyrizenej, tsssss :evil: :evil: :lol: :lol:

To jsou Pandovy strategie mrtvýho brouka. Už si myslíš že je hotovej ... odcházíš ... v šatně si svlíkáš trenky ... šteluješ vodu ve sprše a najednou vylítne Panda a začne tě děsně řezat :lol:

Uff, ještě že to dopadlo jen tím zákeřným napadením, vypadalo to na úplně jinej konec... Myslel jsem, že budeš psát, že jsi najednou uviděl na zemi mejdlo a jak ses pro něj ohnul, tak... 8O Oni ti právníci tak nějak standardně chtějí každýho ojeb*t... :lol:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 30. kvě, 2008 11:32

se mnou nepocitejte.... :lol: :twisted: ..i kdybych prisel a chtel si trochu tuknout...nikdy !!! niiikdy !!! nepudu s nikym z vas do sprchy ..... :lol: :lol: :lol: ...uz takhle se rapidne zhorsuje muj psychickej stav vod ty doby co jsem nasel tohle forum a zacal cist vase prispevky..... :lol: :lol: :lol: ..... :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 30. kvě, 2008 11:38

scout - co blbnes, niceho se nemusis bat... zadny sprchy, na zpocena tela natahnem hadry a jdeme do hospody :lol: :lol: Dyk do vanoc je daleko, ne? :?: :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 30. kvě, 2008 11:59

Gino rad bych se zastavil.... :P ..lae vezmu si radsi to tekuty mejdlo v plastu s rostrikovacem :lol: :lol: :lol: ....protoze...!!??? co kdyz se za ukropcanyho drsnackymi postoji..... :lol: :wink: ...skryva nezne ....neznonunke srdce...... :lol: :lol: :lol: :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 30. kvě, 2008 12:02

konecne kdo muze odhadnout jaky dopad bude mit na jeho osobnost rekonstrukce bytu :lol: :lol: ...pokud behem ni nahodou nespacha sebevrazdu.... :lol: :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pát 30. kvě, 2008 12:07

scout píše:se mnou nepocitejte.... :lol: :twisted: ..i kdybych prisel a chtel si trochu tuknout...nikdy !!! niiikdy !!! nepudu s nikym z vas do sprchy ..... :lol: :lol: :lol: ...uz takhle se rapidne zhorsuje muj psychickej stav vod ty doby co jsem nasel tohle forum a zacal cist vase prispevky..... :lol: :lol: :lol: ..... :wink:

Tak to jsem ráda že ring girls nebudou muset do sprch s účastníky :)
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 30. kvě, 2008 12:13

xiexie píše:Tak to jsem ráda že ring girls nebudou muset do sprch s účastníky :)

To jsi cetla kde?

RANARI!!! TOHLE koukej zaridit, himlherdek :lol: :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 30. kvě, 2008 12:16

Panda píše:2 Jendis.: spíš si vezmi nějáké tréningové špikovátko, postaráme se raději zase o kulturní vložku, nemá smysl abys ještě riskoval, ajk říkají kluci ještě je tu Volume 4 až 54 :wink:

Uvidíme.....nějak to dopadne. :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 12:21

Gino píše:
xiexie píše:Tak to jsem ráda že ring girls nebudou muset do sprch s účastníky :)

To jsi cetla kde?

RANARI!!! TOHLE koukej zaridit, himlherdek :lol: :lol:

Tohle sprchování s dívkami se týká pouze koordinátorů hostesek( já a jeden můj asistent), je mi líto ale skutečně je to domluvené takhle, nemohu pro vás nic udělat. :idea:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 30. kvě, 2008 12:27

RUNARE - no, to jsi teda pekny sobec, ty pacholku jeden :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 12:37

Zanechte osobního osočování a nezáviďte koordinátorům. :lol:
Díky 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pát 30. kvě, 2008 13:59

ukropcany píše:
Gino píše:RUNARE - no, to jsi teda pekny sobec, ty pacholku jeden :lol:
®iaden stres 8) Ty si myslíš, že bude niektorá chcieť po tých sparingoch reinkarnovaného hrabě DePeyrac? :twisted:

Co ty víš, třeba jsem zvhrlá a právě takové typy se mi líbí Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 14:11

Peyrac měl vždy ty nejlepší ženský :!: a že se obáváte mojí bojový alchymie celkem chápu. :idea:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 30. kvě, 2008 18:14

RUNAR píše:Tohle sprchování s dívkami se týká pouze koordinátorů hostesek( já a jeden můj asistent), je mi líto ale skutečně je to domluvené takhle, nemohu pro vás nic udělat. :idea:

Sám sis určil osud, samozvaný koordinátore hostesek... :twisted: Takže tě já nebo Ucrop (budeme losovat, kdo si udělá radost) hned na začátku brutálně knocknem a ty si místo sprchování pojedeš do nemocnice nechat stabilizovat životní funkce... :twisted: Až to uvidí tvůj "asistent", s nejvyšší pravděpodobností zbaběle uprchne... A pokud ne, tak taky dostane! :twisted: V nastalém zmatku ohledně činnosti hostesek se toho nouzově ujme někdo, kdo má solidní organizační zkušenosti - tedy já a Ucrop. :P

PS: Odpusť si zbytečný komentáře, že to bude jinak, nebo tě sejmeme ještě venku na ulici a na setkání rozhlásíme, že ti strach nedovolil přijít... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 30. kvě, 2008 18:20

TongPo píše:PS: Odpusť si zbytečný komentáře, že to bude jinak, nebo tě sejmeme ještě venku na ulici a na setkání rozhlásíme, že ti strach nedovolil přijít... :twisted:

:lol: :lol: :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 30. kvě, 2008 18:38

Jendis, navrhuji uzitecnou pomucku. Co do prvniho prispevku vepsat prihlasene ucastniky? Jako to dela Hark pri setkanich se zbranemi. Jasne, ze je hooodne brzy, tak by se zatim mohla psat pouze predpokladana ucast :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 30. kvě, 2008 18:53

Tome...to je zatím zbytečné....jasnej je Luen,Ucrop a Tong von Pa......zbytek se uvidí.....Runar može argumentovat,že on taky,ale po Tong von Poově poslední poznámce ho raději psát nebudu.... :lol: :lol: :lol: :lol: Zatím.... :wink: :twisted: :lol:

Tady nejde o tak "komorní" akci,jako BU se zbraněma....tady prostě lidi dojdou a dojedou.....jako minule....

Nebo se pletu,chuapci????
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé