Panda píše:zrovna včera když sem byl vyřízenej

Gino píše:Ty cune jedno ulhany!!! Vzdyt si po treninku zaril usmevem na vsechny stranyTak tu ted nepis, jak jsi byl vyrizenej, tsssss
![]()
![]()
![]()
luen píše:Koukam se to tady rozjeloSuper. Pisu pozvanky jeste nekolika lidem, kterym to minule nevyslo a zamlouvam si par lidi na sparing
minule mi to nevyslo, tak si to ted chci pojistit
Koukam ze TongPo je v me vahovce
Navic jsme se minule dohodli ... zatim jsem bez zraneni, tak bych si reservoval Ukropa, TongPo, Lukaskon a hlavne vsechny lidi z kung fu, kteri budou mit chut a jine argumenty nez jen ty principy a klavesnicove teorie
PS: Doufam, ze prijde napr. Miro ... pujcim mu klice od skoly a az pak pujdeme s klukama do hospody, tak mi ji muze vazne zavrit (jak sliboval) ... resp. zamknout a prijit za nama do ctyrhrane pivni svatyne![]()
S TongPo pak dame fernetovou party![]()
Toman píše:Gino píše:Ty cune jedno ulhany!!! Vzdyt si po treninku zaril usmevem na vsechny stranyTak tu ted nepis, jak jsi byl vyrizenej, tsssss
![]()
![]()
![]()
To jsou Pandovy strategie mrtvýho brouka. Už si myslíš že je hotovej ... odcházíš ... v šatně si svlíkáš trenky ... šteluješ vodu ve sprše a najednou vylítne Panda a začne tě děsně řezat
scout píše:se mnou nepocitejte....![]()
..i kdybych prisel a chtel si trochu tuknout...nikdy !!! niiikdy !!! nepudu s nikym z vas do sprchy .....
![]()
![]()
...uz takhle se rapidne zhorsuje muj psychickej stav vod ty doby co jsem nasel tohle forum a zacal cist vase prispevky.....
![]()
![]()
.....
Panda píše:2 Jendis.: spíš si vezmi nějáké tréningové špikovátko, postaráme se raději zase o kulturní vložku, nemá smysl abys ještě riskoval, ajk říkají kluci ještě je tu Volume 4 až 54
Gino píše:xiexie píše:Tak to jsem ráda že ring girls nebudou muset do sprch s účastníky
To jsi cetla kde?
RANARI!!! TOHLE koukej zaridit, himlherdek![]()
ukropcany píše:®iaden stresGino píše:RUNARE - no, to jsi teda pekny sobec, ty pacholku jedenTy si myslíš, že bude niektorá chcieť po tých sparingoch reinkarnovaného hrabě DePeyrac?
RUNAR píše:Tohle sprchování s dívkami se týká pouze koordinátorů hostesek( já a jeden můj asistent), je mi líto ale skutečně je to domluvené takhle, nemohu pro vás nic udělat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník