RUNAR píše:třeba tam vypálíš takový gjaku na držku že se někdo posadí na prdel že
leda smíchy

ukropcany píše:4TongVonPo
- celé je to na <>![]()
- navrhli mi termín 25.10., lenže to už mám vyše mesiaca dohodnutý fight v Poľsku...
- takže sa budem snažiť to finálne na toho 5.10...
- to je na kundu, lebo ak si niečo spravím, tak bude cirkus... ešteže môžem zaútočiť, že minule to posrali oni, tak teraz to môžem posrať ja...![]()
- no a tak malý pokus s posunom termínu za to stojí, nemal som od toho žiadne očakávania, ale keď je šťastie unavené, tak si sadne...![]()
- ak sa ten fight dohodne, tak pitka žiadna nebude, aj sparing max. 10 kôl...
- našťastie mám bombové chrániče na holene, takže o tie sa veľmi nebojím, len nejaká kravina na nejakú šlachu, alebo sval... to by nepotešilo...
- no a ak to bude, tak budem musieť ísť autom, aby som to všetko poriadne postíhal... som totiž dosť zvažoval bus, predsa je to lacnejšie a pohodlnejšie...
TongPo píše:Jestli někdo navrhne mléčný bar, tak okamžitě použiju výmluvu, kterou zde nadhodil Ranař: "Na setkání vol. 3 nemůžu, protože musím neprodleně schrabat na zahrádce listí..."
ukropcany píše:"kopni naspäť, uhni sa... kopni, kopni, kopni ty debil..." a on nič...chalani si museli o mne myslieť...
tak ale keď ja to tak prežívam...
TongPo píše:Jinak máte někdo z Pražáků představu, kde proběhne večerní pitka? Docela bych uvítal něco, kde se dá mimo konzumace dobrýho pivka i najíst, něco pro nás mírumilovné vegetariány se světlem v duši, teda třeba tatarák a podobně...Nějaké typy?
ukropcany píše:
Lenže ono je to tým, že keď niekoho nevieš prinútiť za 3 minúty urobiť 1 (jednu) vec, tak potom už človek začne byť zlý...Ale na vol. 2 som sa už ovládol a radšej som sa do "zápasov" nevkladal...
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník