Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod RUNAR » čtv 25. zář, 2008 8:36

Podívejme se na to trochu z finančního hlediska.
Když je takovej zájem se jít jen kouknout na sešlost vol.3, proč ne?
Na box, thai box se taky chodí jen čumákovat.Zavedeme lístky no, jeden lupen do první řady za 1000k, další řady postupně 900, 800....atd.
Budu držet kasu jo? Použijeme finance na afterparty.

Založme organizaci BU-1, za několik let můžem bejt celoevropskou mezistylovou organizací s profi zápasy.Seženem do začátků i dotace z EU.Zakladatelé:
Panda, Ukrop, Dong-wu, Player, Runar budou ve správní radě počítat prašule.Kdo přišel bouchat až na vol.2 bude muset na místo ve správní radě roky čekat ale bude mu garantováno.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 25. zář, 2008 8:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 25. zář, 2008 8:46

Kmotr píše:No já pokud vim tak tam každý rok pouze očumovalo lidí dost nee...!???No škoda no...mohli ste to mít pestřejší kdybych vzal ty hochy :?

Hele ty žvanílku, já na prvním setkání nebyl, tak se k němu nebudu vyjadřovat. Ale na druhém setkání už jsem byl a Ukropovo komentář mohu jen potvrdit :!: Tak kde jsi vzal to, že tam "každý rok pouze očumovalo lidí dost nee"??? :evil: Můžeš přestat s těma obecnýma kecama a vyjmenovat tu "spoustu" lidí, kteří na druhém setkání pouze očumovali?

ukropcany píše:Toto je stretnutie ľudí z tohoto servera. Niežeby (Bože chráň) bol cudzím vstup zakázaný, ale primárna misia je spoznanie sa a čistenie vzťahov. Nie pestrosť... :idea: Ftipálku... :twisted:

Přesně tak. Pokud si někdo s sebou přivede nějakýho kamaráda, který se taky zapojí do sparringů - tak budiž, žádnej problém. Ale primárním cílem je, aby si spolu "zabouchali" diskutéři z tohoto fóra a ukázali, jakým procentem "válečnických" dovedností v porovnání s jejich diskusními příspěvky vládnou doopravdy... :twisted: Jinak já mám v oblasti BS možnost spárovat s lidma, kteří jsou držiteli různých titulů v rozmezí republiky až světa. Takže tvé komentáře ohledně pestrosti si strč někam, já si chci v Praze zabouchat s konkrétníma lidma z tohoto fóra a né tam zmlátit nějakýho Frantu z Horní - Dolní, kterej je mi naprosto ukradenej... :!:

PS: Ňuf, ňuf - čichám, čichám zmrdovinu? :roll:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 25. zář, 2008 8:50

A sakra, zapomenul jsem ten můj již napsanej příspěvek odeslat a když jsem tak dodatečně učinil, situace se mezi tím vyjasnila... :oops:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 25. zář, 2008 8:55

RUNAR píše:Založme organizaci BU-1, za několik let můžem bejt celoevropskou mezistylovou organizací s profi zápasy.Seženem do začátků i dotace z EU.Zakladatelé:
Panda, Ukrop, Dong-wu, Player, Runar budou ve správní radě počítat prašule.Kdo přišel bouchat až na vol.2 bude muset na místo ve správní radě roky čekat ale bude mu garantováno.

Jestli tomu dobře rozumím, tak abych se dostal rychleji do správní rady, musí někdo z takzvaných zakladatelů "nešťastnou náhodou" nepřežít vol.3, že? :twisted: Nebo se přeci jen dohodneme, slizkej - eh pardon, chtěl jsem napsat protřelej bankovní úředník se přece jen hodí, byla by tě škoda... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 25. zář, 2008 8:57

Ale jistě že je to náš Vládík. Před pár stránkama jsem s ním koneckonců na to téma prohodil pár písmenek. Ale přeci víte, že, netrolluje pořád. Když má světlý týden, tak píše víceméně normálně, a myslím, že tady není nutno ho vyhánět hned co ho jeden pozná.

Teď to ale začíná bohužel zas přehánět...
Hele Vláďo, zkus ještě rychle trochu ubrat, ve vzduch visí další BAN do tvé utěšeně se prodlužující série... :wink:
A je to přece otrava být měsíc zticha a vymýšlet další dobře se hodící nick...
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 25. zář, 2008 9:23

TongPo:
Nevyskakuj si tu na zakladatele sešlosti BU 8) , ve své shovívavosti ti to pro tentokrát prominu.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » čtv 25. zář, 2008 16:09

Hele ja se do toho nechci moc zapojovat, ale co napsal tak strasne moc hrozneho, ze ho tak nehezky titulujete?
Nebyl ani na jednom setkani a pritom rika, ze tam bylo tolik a tolik cumilu...hmm.Tak proste keca a je to, proc to tak strasne hrotit smarja, mavnu nad tim rukou a je to, me to prijde uplne absurdni a legracni,co z toho tady skoro vsici delate a jak jste z toho na vetvi, z takove prkotiny:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 25. zář, 2008 16:32

RBR píše:Jen pro kontrolu. Jsou potenciální účastníci očkováni proti žloutence? Přece jenom je teď z medicinského hlediska Praha potenciálně nebezpečné místo. Může se stát, že si Ukrop na Slovensko odveze více něž by chtěl :( :D

RBR

Jasne jsem ockovan proti:

tetanu
hepatitide A+B
Memingitide
tyfu

jeste jsem chtel choleru, ale na tu nedoslo :lol: Libova storry o tom, jak byl luen na hygiene a chtel "jidelni/ockovaci" listek na vyber :lol: Pani doktorka se malem zlomila, kdyz jsem ji oznamil, ze jeste nevim co chci, ale at mi daji vybrat a ze krome zlute horecky beru temer vse :lol: :lol: :lol:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 25. zář, 2008 16:42

Vy s tím naděláte, nejdůležitější je bejt očkovanej proti kapavce & spol.
A dále je namístě být na vol.3 očkován proti monoklům a zlomeninám lebky(ty jsou velmi častý).
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 25. zář, 2008 17:12

Kmotr píše:
Jendis píše:
Kmotr píše:Já bych se šel jen kouknout

NE......základní pravidlo je AKTIVNÍ účast.

To sou ale nová pravidla nee???osobně sem mluvil s lidmi kteří tam byli jen na kukačku :wink: :!:

Tak prostě napiš, kdo to byl a aktivní účastníci to potvrdí nebo ne.
O co ti jde - přijít na čumendu, abys pak tady mohl psát, jak to ostatní dělají blbě? Když už se tam chystají lidi jako já tak s čím máš problém?
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 25. zář, 2008 20:41

Kmotr píše:To sou ale nová pravidla nee???osobně sem mluvil s lidmi kteří tam byli jen na kukačku :wink: :!:

Obrázek
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 26. zář, 2008 8:32

TongPo píše:
Nejdřív ukaž v.....co umíš, pak pokecáme.....

Takhle mluvím s š-k kamarádkami :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pát 26. zář, 2008 8:40

luen píše:Jasne jsem ockovan proti:

tetanu
hepatitide A+B
Memingitide
tyfu

jeste jsem chtel choleru, ale na tu nedoslo :lol: Libova storry o tom, jak byl luen na hygiene a chtel "jidelni/ockovaci" listek na vyber :lol: Pani doktorka se malem zlomila, kdyz jsem ji oznamil, ze jeste nevim co chci, ale at mi daji vybrat a ze krome zlute horecky beru temer vse :lol: :lol: :lol:

Koukám jediný zodpovědný jedinec. ostatní by si měli vzít příklad. :D
Co tě vedlo k vytvoření takové sbírky? Výlety do Číny?

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 26. zář, 2008 8:57

Takže za tejden v sobotu jó, všem naivkům co se mnou chtěj spárovat nakopu úsměv a celkovo je sešmelcuju.
Rukavice už tejden lepim páskou, prej měli vydržet i nejtvrdší rázy :roll: 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 26. zář, 2008 9:33

RUNAR píše:...Rukavice už tejden lepim páskou, prej měli vydržet i nejtvrdší rázy :roll: 8)

Jo to víš, když už dáváš do těch pytlů takový "řachy", tak si taky musíš pořídit místo těch tvých rukavic něco, co je k tomu opravdu určený, například tohle... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 26. zář, 2008 9:37

TongPo:
Kde si sehnal fotku mých růžových rukavic? :x
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 26. zář, 2008 9:47

RUNAR píše:TongPo:
Kde si sehnal fotku mých růžových rukavic? :x

To víš, mám v Praze svý lidi, kteří bedlivě monitorují tvojí přípravu na setkání vol.3... 8) Jistota je jistota, co kdyby ses nějakou nešťasnou náhodou opravdu naučil bouchat, tak abych o tom věděl... 8)

PS: Ta fotka tvých rukavic je samozřejmě už starší, podle nejnovějších informací jsou aktuálně opravdu potrhané a spravované lepící páskou... :lol: :wink:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 26. zář, 2008 10:04

No jo TongPo ale představ si tu pohromu že ti rozbije úsměv někdo kdo trénuje v pletených růžových palčácích. :D
V BS kruzích tohle neututláš. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 26. zář, 2008 11:16

Ukrop: :D x 100
Taky lepím 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér