Kmotr píše:No já pokud vim tak tam každý rok pouze očumovalo lidí dost nee...!???No škoda no...mohli ste to mít pestřejší kdybych vzal ty hochy
ukropcany píše:Toto je stretnutie ľudí z tohoto servera. Niežeby (Bože chráň) bol cudzím vstup zakázaný, ale primárna misia je spoznanie sa a čistenie vzťahov. Nie pestrosť...Ftipálku...
RUNAR píše:Založme organizaci BU-1, za několik let můžem bejt celoevropskou mezistylovou organizací s profi zápasy.Seženem do začátků i dotace z EU.Zakladatelé:
Panda, Ukrop, Dong-wu, Player, Runar budou ve správní radě počítat prašule.Kdo přišel bouchat až na vol.2 bude muset na místo ve správní radě roky čekat ale bude mu garantováno.
RBR píše:Jen pro kontrolu. Jsou potenciální účastníci očkováni proti žloutence? Přece jenom je teď z medicinského hlediska Praha potenciálně nebezpečné místo. Může se stát, že si Ukrop na Slovensko odveze více něž by chtěl![]()
![]()
RBR
Kmotr píše:Jendis píše:Kmotr píše:Já bych se šel jen kouknout
NE......základní pravidlo je AKTIVNÍ účast.
To sou ale nová pravidla nee???osobně sem mluvil s lidmi kteří tam byli jen na kukačku![]()
luen píše:Jasne jsem ockovan proti:
tetanu
hepatitide A+B
Memingitide
tyfu
jeste jsem chtel choleru, ale na tu nedosloLibova storry o tom, jak byl luen na hygiene a chtel "jidelni/ockovaci" listek na vyber
Pani doktorka se malem zlomila, kdyz jsem ji oznamil, ze jeste nevim co chci, ale at mi daji vybrat a ze krome zlute horecky beru temer vse
![]()
![]()
RUNAR píše:...Rukavice už tejden lepim páskou, prej měli vydržet i nejtvrdší rázy![]()
RUNAR píše:TongPo:
Kde si sehnal fotku mých růžových rukavic?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník