will píše:na ty bych moc nesázel, protože jsou to údery a kopy z karate, což není fulkontakt a podle toho ty údery asi budou vypadat
Ty proste vubec nevis o cem mluvis!!!

Jendis píše:našel jsem jedno videjko...nevím,jestli tady už náhodou někde nebylo...ale,ajk to tu čtu,tak Vám ho sem hodím.....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_cBg2tTCYL0
V podstatě první video,které jsem viděl,kdy se nějaký aikimen nebál jít vyzkoušet thaiboxera.Ale je to takovej lehčí sparring....
našel jsem jedno videjko...nevím,jestli tady už náhodou někde nebylo...ale,ajk to tu čtu,tak Vám ho sem hodím..... Mrkající
http://www.youtube.com/watch?v=_cBg2tTCYL0
V podstatě první video,které jsem viděl,kdy se nějaký aikimen nebál jít vyzkoušet thaiboxera.Ale je to takovej lehčí sparring....
ukropcany píše:4Kubik - tie "urážky" nie sú urážky, ale názory... že sa niekto urazí na to, že ukážeš prstom a povieš "kráľ je holý", to je len a jedine jeho problém a škemranie typu "nekydajte nám na to, nám sa to páči, vy sa tomu nevenujte" je trápne... v BU platí, že rozhodujúca je metóda, učiteľ a žiak. Ak je metóda zlá, tak sebelepší učiteľ s tým najsnaživejším žiakom nedosiahnu taký úspech, ako zlý učiteľ s lenivým žiakom, ale super metódou... Náš tréner boxu nie je žiadna trénerská hviezda, lenže jeho jednoduché metódy mali taký efekt, že žiadny senseiovia z džaponska, ktorých som videl mi v živote toľko nedali... a nemusím sa ani o zem plieskať... proste len robím čo nakáže a úspech sa dostaví...
sosuke píše:Jak tam bylo ze začátku to, že ten thai boxer kopl a aikibudista se sklonil a potáhl ho za nohu, tak to udělal i Steven Seagal na jednom jeho semináři a bylo to přesně ono. Mám to jako video. Je to 54 minutový dokument.
sosuke píše:Jak tam bylo ze začátku to, že ten thai boxer kopl a aikibudista se sklonil a potáhl ho za nohu, tak to udělal i Steven Seagal na jednom jeho semináři a bylo to přesně ono. Mám to jako video. Je to 54 minutový dokument.
sosuke píše:Rozdíly mezi AIKIDO a AIKIBUDO jsou: 1.Postoj-aikido=hanmi- postoj ve tvaru trojúhelníku/ aikibudo=kamae- je delší a nižší
2.Pohyb-aikibudo= má o trošku níže těžiště než aikido
3.Pohyby paží-aikido= pohybují se po velkých drahách/ aikibudo= pohyby většinou po kratší dráze než aikido
4.Kopy a údery- v aikibudo jsou 2 katy na údery a 1 kata kopů a obrana proti kopům od 1. danu
5.Směry- v aikido se střídají směry technik, např. z jedné techniky se udělá jiná atd./ aikibudo= jdou většinou jedním směrem
6.Daito ryu aikijitsu- aikido vzniklo převážně z Daito ryu, ale původní tvrdé techniky se zde nevyučují/ aikibudo= aikibudo obsahuje techniky Daito ryu ve svoji původní podobě a až po úroveň sankadjo.
7.Zbraně- aikido= bokken, jo, tantó/ aikibudo= bokken, bó, naginata, kodachi, rjótó, jari, tantó, tambó a tonfa.
Toto jsou základní rozdíly. Taky jsou ještě rozdíly se systémem výcviku. V aikido jsou zkoušky do 4. danu a aikibudo do 5. danu.
kubik píše:- chci vyhravat, chci byt nepremozitelna mlaticka, nevadi mi rany davat ani dostavat - jdu na box
ukropcany píše:...a teraz si predstav, že toto všetko si o sebe myslíš, prídeš na ten MT a dostaneš takú bitku, až Ti je z toho 2 dni zle... začneš pátrať po tom, že čo je zle a zistíš, že si sa NIČ NENAUČIL... nemáš absolútne žiadny odhad vzdialenosti, absolútne nevieš ovládať svoje emócie, načasovanie ani nevieš čo je... všimi si, že nespomínam techniku...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník