Jendis píše:.....ne,že mi někdo bokenem urazí ruku a následně palici......sám taky nemám v úmyslu někoho napíchnout a odnést nad ohýnek jako na rožni
když z toho vezmu Každý úder musí být veden se zřetelným nápřahem. Každý úder musí být bržděný, rána nesmí dopadnout plnou silou. Úder, který skončí jak v platné, tak v zakázané zásahové ploše, je vždy neplatný. a k tomu Jendisovu hlášku ....something aka DogBrothers Gathering..... (=Higher Consciousness through Harder Contact) tak mi to nejde moc dohromady... ale třeba to bude prdelPanda píše:2 Jendis a Jian: jen pro zajímavost, FAS http://www.ucw.cz/drevarny/spb.html
osobně považji pravidla o zákazu fyzického kontaktu a omezení zásahových ploch (až na hlavu, do hlavy opravdu ne) za zbytečná , ale jinak docela fajn pravidla na vyblbnutí a riziko zranění opravdu velmi malé.
Jendis píše:...
4Jian-nevím,jak si mám vysvětlit tu větu :"tak zakaz fyzickeho kontaktu povazuju pri cvicnem sermu za samozrejmost, to jsem ani nezminoval"
Jian píše:Panda: tak zakaz fyzickeho kontaktu povazuju pri cvicnem sermu za samozrejmost, to jsem ani nezminoval. Hlavne jde o to ze proste na akcich kde se pouzivaji pravidla FAS jsou k videni vesmes mekcene ci drevene zbrane a vede to bez takoveho omezeni pak obcas k dosti spatnym navykum, tedy ze mas nekdy instinktivne tendenci se kryt i jinak nez svoji vlastni zbrani (zachytavat, strkat ruce ci nohy kam nemas atd) coz v pripade ze by slo o ostrou cepel udelas jednou a naposledy... i proto ten zakaz.
já jsem určitě pro, zájemců od nás by se našlo myslím dost, protože takovýhle cross style gatheringy vítáme, ale toho 29. určitě nemůžu, máme docela významnou akci. Jinak samozřejmě kdokoli má zájem o setkání s lidma s DPS tak není problém se domluvit, nejlépe přes diskuzi na webu DPS nebo přímo přes Aleše B.Picard píše:Helejte se, a nechtelo by se vam udelat nejaky sermirsky meeting nekdy jindy zvlast?..
tam to tenkrát docela chcíploJendis píše:Ukončemež to tu a přesuňme se do Sparringu se zbraní.....prosím.....
http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... pic&t=1894
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků