Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod luen » pát 30. kvě, 2008 19:47

ukropcany píše:No myslím, že príde aj vegetariánska panda... ííííííííííí... toho si ale ja vlastne teraz musím obchádzať, keď by som potreboval náhodou prespať... :oops: Pandoš, koho Ti mám predpripraviť? :wink:

Prespani se da vzdy zaridit, bud u nekoho z kluku od nas atd ... Kdo je romantik, tak muze na Hlavaku :lol:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 30. kvě, 2008 20:18

ukropcany píše:... ííííííííííí... toho si ale ja vlastne teraz musím obchádzať, keď by som potreboval náhodou prespať... :oops:

A tak...zase už víme,kde bydlí,tak bysme ho alespoň dovedli domů a uložili...ne?!!!! :wink: :twisted: :lol: :lol:
A nějak si myslím,že Honzík po přípravě u Lukáše nějak nebude moc potřebovat někoho připravovat...ale že se projeví jeho 2 metry a skorometrák masa..... :twisted: :twisted:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » pát 30. kvě, 2008 20:37

Co se toho sprchování týče, tak já si budu vybírat. A xiexie určitě taky. Doby, kdy chlap řekl jdeš se mnou jsou už pryč. :lol:
Tak se hoši snažte. Já ráda urostlé(sama nejsem nejmenší) a vtipné.
A taky ty, co se umí trochu hýbat. Koho při sparingu seřežu,má smůlu 8)
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 21:26

TongPo píše:
PS: Odpusť si zbytečný komentáře, že to bude jinak, nebo tě sejmeme ještě venku na ulici a na setkání rozhlásíme, že ti strach nedovolil přijít...

Ale chlapci, řekl bych že jsme si tuze zevrubně ujasnili oč tu jde, TongPo s Ukropem mají dojem že jsou bouchači, já na to mám odlišný názor.

TongPo již ti dávám druhou výstrahu :!:
Do koordinace hostesek se nesnaž nacpat a koukej rychle odpálit.
Můžu tě ujistit že nechceš poznat řachy jakýma jsme spárovali v našem zřejmě slušným oddíle v Brodě 8)

Nepouštěj se do žádnejch větších akcí, drž se této instrukce, pomůže ti to.
:idea:

Gino: ty se taky příliš nesměj :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 21:31

wordsworth píše: Koho při sparingu seřežu,má smůlu 8)

No takže máme jasno TongPo,Ukrop a Gino mají smůlu :idea:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Bude bitka

Příspěvekod lukaskon » pát 30. kvě, 2008 22:48

Trochu jsem to tu teď nestíhal a než jsem si vše nové přečetl tak se mi rozmlžily očička :-(

Teď nevím co psát dříve ... už je vybrán ten koordinátor pro ringgirl??? Mám totiž výborné organizační schopnosti a proto se navrhuju, že své služby poskytnu a to pozor ... zadarmo! Myslím, že nikdo proti není, že?

Jinak Panda se do diskuze nezapojuje, protože pro neustálý trénink nemá čas. Mám takový pocit, že Ukrop by se měl raději věnovat přestavbě bytu a do Prahy nejezdit.

Jinak přítomní, pokud Vaši diskuzi sleduje někdo kdo nezná poměry setkání BU tak si musí myslet, že se tam sežereme zaživa :twisted:
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Bude bitka

Příspěvekod RUNAR » pát 30. kvě, 2008 22:52

lukaskon píše: ... už je vybrán ten koordinátor pro ringgirl??? Mám totiž výborné organizační schopnosti a proto se navrhuju, že své služby poskytnu a to pozor ... zadarmo! Myslím, že nikdo proti není, že?

To se velmi pleteš, já jsem zásadně proti, koordinaci mám na starosti já a můj asistent psal jsem to již několikrát :!:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » sob 31. kvě, 2008 7:44

RUNAR píše:Ukrop: Však se ještě uviďá. 8)

Chtěl bys se ještě zeptat nenašel by se tu pro mě soupeř na:

Freestyle battle

anebo

Beat Box :?:

No ok to by nebolo zle, len v mojom podani by nebolo co pocuvat :lol: :lol: :lol:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 31. kvě, 2008 11:06

lukaskon píše:Jinak Panda se do diskuze nezapojuje, protože pro neustálý trénink nemá čas. Mám takový pocit, že Ukrop by se měl raději věnovat přestavbě bytu a do Prahy nejezdit.

hehe...no co jsem říkal..... :wink: :lol: :lol:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 31. kvě, 2008 17:41

ukropcany píše:No niektorí zožraní určite budú.. všelijakí samohosteskozvanci

Nebude to také ľahké drahý
dolámem ti kosti, nos a sny........ 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » sob 31. kvě, 2008 18:31

wordsworth píše:Co se toho sprchování týče, tak já si budu vybírat. A xiexie určitě taky. Doby, kdy chlap řekl jdeš se mnou jsou už pryč. :lol:
Tak se hoši snažte. Já ráda urostlé(sama nejsem nejmenší) a vtipné.
A taky ty, co se umí trochu hýbat. Koho při sparingu seřežu,má smůlu 8)

Yes baby, mluvíš mi ze srdce :) Akorát s tím řezáním ti nevím nevím, já jsem něžná duše -tchajťistická ....
Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » sob 31. kvě, 2008 19:27

Já bych rád, obzvláště když mi nebylo povoleno zůčaťňovat se sparringů na allkampfu, i přes doporučení jednoho trenéra...akorát musim zapracovat na fyzičce,jako kuřák budu rád když vydržím dvouminutové kolo :oops: Ale nic neslibuju,do budoucnosti nevidím...
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » sob 31. kvě, 2008 20:24

lukaskon píše:... už je vybrán ten koordinátor pro ringgirl??? Mám totiž výborné organizační schopnosti a proto se navrhuju, že své služby poskytnu a to pozor ... zadarmo! Myslím, že nikdo proti není, že?

Jo, za koordinátora sám sebe určil Ranař alias RUNAR... :roll: Ačkoliv jsem mu přátelsky naznačil, aby se jako podřadný karatista II. kategorie pokorně stáhnul do ústraní, protože pro tuto funkci existují mnohem vhodnější jedinci, neustále tady omílá, že to stejně bude dělat on... :lol: :roll: No nic, na fóru už mu to rozmlouvat nebudu, sám si určil svůj osud... :twisted: Původně jsme se této funkce chtěli nouzově zhostit já a Ucrop, ale když ses teď nabídl ty, jako zkušený matador, není co řešit... :wink: Proto navrhuji složení:

Hlavní koordinátor pro ringgirls: Lukaskon
Asistent hlavního koordinátora: TongPo
Tiskový mluvčí: Ukropcany
(mimořádně vhodný pro tuto funkci, umí totiž 3 jazyky - slovensky, sprostě a trochu česky... :P )

Jen taková poznámka pro ringgirls - organizována bude jen vaše činnost v ringu, s kým půjdete do sprch, to je pouze vaše osobní záležitost! Lukaskon, TongPo a Ukropcany jsou totiž boxeři gentlemani a ne nějaký sexuálně neukojený autokratický hybridní karatista Ranař... :wink:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 31. kvě, 2008 20:42

TongPo píše:Ačkoliv jsem mu přátelsky naznačil, aby se jako podřadný karatista II. kategorie pokorně stáhnul do ústraní

Oproti lidem kterým říkám Karatisti jsem tak 5-6 třída.

:oops: :idea:

TongPo píše:
Hlavní koordinátor pro ringgirls: Lukaskon
Asistent hlavního koordinátora: TongPo
Tiskový mluvčí: Ukropcany
(mimořádně vhodný pro tuto funkci, umí totiž 3 jazyky - slovensky, sprostě a trochu česky... :P )

Takže konkurenční tým?

No důvtipnější čtenáři pochopili že svým asistentem pro ringové hostesky jsem myslel svůj pohlavní úd :lol: .

Do této role údu jsi se nyní nominoval ty.
Nejsi ale tak tvrdej tak nevim jestli to zmákneš
:lol:

TongPo píše:a ne nějaký sexuálně neukojený autokratický hybridní karatista Ranař...

No dobře :lol: ...................... ale ty to máš hodně lehký, líbí se ti totiž jako Průšovi každá Růža ať vypadá jakkoliv.
:lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » sob 31. kvě, 2008 22:57

Hoši,nám je sice sympatické,že se o nás tak perete( i když jste nás ještě neviděli) ale vybírat si budem my.
Howg
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Emiel » sob 31. kvě, 2008 23:02

wordsworth píše:Hoši,nám je sice sympatické,že se o nás tak perete( i když jste nás ještě neviděli) ale vybírat si budem my.
Howg

Přesně ;) Teď si jim to dala ;)
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 01. čer, 2008 6:35

Mno..jak tak čtu Runara a spol....chlapi,jen aby se nám to nezvrhklo v testosteronové tanečky před babama..... :wink: :lol: :lol:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 01. čer, 2008 7:11

Tak doufám že všichni pochopili že jde výhradně o legraci 8)
Měl to bejt původně vtípek na jeden příspěvek, ale TongPo se do toho začal vehemntně a neodbytně cpát 8)

A co se týče balení dívek je pro mě setkání Vol.3 naprosto bezvýznamná akce :!: To je snad úplně jasný a zřejmý že ano.

Abych nebyl neustále takto vnímán tak předávám funkci koordinátora jedné z
dívek které přijdou na setkání, nebude mít sice asistenta :idea: :P ale asistentku.

Takže žádný testosteronový tým TongPo a spol. ale dívky se budou koordinovat sami.

S TongPo to vyřídim až v ringu :P
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » ned 01. čer, 2008 15:15

Come on boys,
pokud mohu mluvit za sebe ( a možná i za wordsworth a Qilin ) tak o nějakém balení nemůže být řeč. Yes, též sdílím nadšení, že se o nás tak perete, a také netvrdím, že se nerada nepodívám na pěkná těla Obrázek.....ale to je asi tak vše. A navíc jde o srandu, zabouchání si s někým jiným a setkání s novými lidmi. Takže feromony stranou a jedeme dál :wink: 8)
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 01. čer, 2008 15:27

Neustále pevně doufám že všichni poznali že to kolem hostesek je jenom legrace, ale to mi vůbec nebrání v ringu proplesknout TongPo aby se naučil co je úcta k soupeři. 8) :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé