tak právě vyjíždím, takže pokud bych nedorazil, není to tím, že nemůžu, ale protože jsem to prostě nenašel.

Na brzkou viděnou, zděs.

Dalt píše:Aloha lidicky, toz uz jsem doma a rozhodne nelituju toho ze jsem se zucastnil prazskeho sparringu - diky vsem co tam byli, obzvlaste tem s kterymi jsem mel tu moznost zasparovat - bylo tu supr, dik zatim zdar a silu Dalt
player píše: Tak co jsem tak zbezne prohledl foto, tak musim konstatovat, ze je tam par zajimavych kousku(momentky ze sparu), akorat si nejsem jist zverejnenim, nektere jsou pomerne vypecene a vuci konkretnim jedincu rekl bych trosku choulostive,ale tak vo co de, ze;)
Takze to vidim tak, ze je asi nahodim nekam do raru a kdo byl pritomen, tak mi zde napiste SZ a ja Vam poslu link.Samozrejem je zde rovnez moznost rozeslat fotky jen urcitych jedincum, kterych se fotka tyka, v tom pripade bych poprosil, aby ste se dyztak tady nejak vyjadrili, co a jak.
Myslim, ze jsou na fotkach skoro vsichni co sparovali, pokud jsem nekoho nestihl, tak sorry.
Jeste pak juknu co mam vubec natocene, takze pripadne muzu pak dotycnym poslat video.Moc toho ale neni, kamera me nebere.
Toman píše:dívkám ©í©í a Čilin, které se pak beze strachu pustili do přestřelek s klukama
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků