Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Boreas » sob 04. říj, 2008 8:37

Tak protože, jak už jsem řekl, jsou cesty Páně opravdu nevyzpytatelné :lol:
tak právě vyjíždím, takže pokud bych nedorazil, není to tím, že nemůžu, ale protože jsem to prostě nenašel. :lol:

Na brzkou viděnou, zděs. :lol:
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » sob 04. říj, 2008 9:11

Tak protoze mi tu nikdo nenapsal, ze se dostavit nemohu (i kdyz vinou "zraneni" nebudu boxovat), tak predpokladam, ze mi to projde.

V jednu vyzvedavam s Pandou Ucropa, takze RUNARE - privedem ti ho v celku, neboj... budem mu cestou delat osobni ochrance :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » sob 04. říj, 2008 9:21

Tak za půl hoďky vyrážím taky - doufám, že D1 bude v pohodě a GPS nezklame :wink:
brw: mám ubytování kousek od x-gymu, tak doufám, že hospoda nebude na druhým konci Prahy :evil:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 04. říj, 2008 9:57

Jox: jo to by bylo skvělý: listí dopadá.....řach, řach, řach, že mě to nenapadlo, docela mě to štve, taková hezká ironie 8)

Graver:
Hospoda je hned vedle x-gymu

Gino:
Ukrop neumí dorazit sám? Potřebuje dvě chůvy :roll: :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 04. říj, 2008 10:11

Chlapi,užijte si to a hlavně,ať se obejde bez zranění......!!!!
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » sob 04. říj, 2008 11:26

Tak uz pisu z masarykova nadrazi.

RUNAR - ale kdepak, Ucrop urco nikoho nepotrebuje, ale Panda je jeho landlord a ja se pricmrdnu, kdyz to mam na Florenc par desitek metru :)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » sob 04. říj, 2008 20:39

Tak, přestože jsem se nemohl zdržet dýl, tak jsem si to moc užil a zjistil, že jste sympaťáci i "naživo"

Díky chlapi.
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

foto

Příspěvekod player » sob 04. říj, 2008 21:31

Tak co jsem tak zbezne prohledl foto, tak musim konstatovat, ze je tam par zajimavych kousku(momentky ze sparu), akorat si nejsem jist zverejnenim, nektere jsou pomerne vypecene a vuci konkretnim jedincu rekl bych trosku choulostive,ale tak vo co de, ze;)
Takze to vidim tak, ze je asi nahodim nekam do raru a kdo byl pritomen, tak mi zde napiste SZ a ja Vam poslu link.Samozrejem je zde rovnez moznost rozeslat fotky jen urcitych jedincum, kterych se fotka tyka, v tom pripade bych poprosil, aby ste se dyztak tady nejak vyjadrili, co a jak.
Myslim, ze jsou na fotkach skoro vsichni co sparovali, pokud jsem nekoho nestihl, tak sorry.
Jeste pak juknu co mam vubec natocene, takze pripadne muzu pak dotycnym poslat video.Moc toho ale neni, kamera me nebere.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » sob 04. říj, 2008 23:02

Aloha lidicky, toz uz jsem doma a rozhodne nelituju toho ze jsem se zucastnil prazskeho sparringu - diky vsem co tam byli, obzvlaste tem s kterymi jsem mel tu moznost zasparovat - bylo tu supr, dik zatim zdar a silu Dalt
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 05. říj, 2008 8:40

Dalt píše:Aloha lidicky, toz uz jsem doma a rozhodne nelituju toho ze jsem se zucastnil prazskeho sparringu - diky vsem co tam byli, obzvlaste tem s kterymi jsem mel tu moznost zasparovat - bylo tu supr, dik zatim zdar a silu Dalt

Ahoj, no pro me osobne jsi byl spolu s chrobym nejvetsi prekvapko dne :wink:

player píše: Tak co jsem tak zbezne prohledl foto, tak musim konstatovat, ze je tam par zajimavych kousku(momentky ze sparu), akorat si nejsem jist zverejnenim, nektere jsou pomerne vypecene a vuci konkretnim jedincu rekl bych trosku choulostive,ale tak vo co de, ze;)
Takze to vidim tak, ze je asi nahodim nekam do raru a kdo byl pritomen, tak mi zde napiste SZ a ja Vam poslu link.Samozrejem je zde rovnez moznost rozeslat fotky jen urcitych jedincum, kterych se fotka tyka, v tom pripade bych poprosil, aby ste se dyztak tady nejak vyjadrili, co a jak.
Myslim, ze jsou na fotkach skoro vsichni co sparovali, pokud jsem nekoho nestihl, tak sorry.
Jeste pak juknu co mam vubec natocene, takze pripadne muzu pak dotycnym poslat video.Moc toho ale neni, kamera me nebere.

Ahoj, jasan dej mi nejaky link a ja si to stahnu :wink:

Jinak vydarena akcicka moc se mi tam libilo ... akorat jdu prave do zeleznicni nemocnice, mam neco s vazem u praveho kolena a ten palec na leve noze bude taky rentgenovanej :lol: Takze dneska budu zarit jak Cernobylskej osadnik 8)
Naposledy upravil luen dne ned 05. říj, 2008 12:49, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 05. říj, 2008 9:05

Tak už taky doma - nálada 1A :lol:
Díky všem za skvělé odpoledne a za praktické i teoretické rady, Playerovi a jeho kolegovi (sorry, se jmény mám problém - připomeň se mi) zvlášť za sparring a zapůjčení rukavic (příště už budu mít svoje).
Mám pár mizerných fotek a asi 3 GB videa - zkusím to někam hodit, ale má dost mizerný upload. Pokud by nějakým nedopatřením existovala fotka, na které jsem já, tak mi ji prosím pošlete, jinak se zveřejněním nemám žádný problém.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 05. říj, 2008 9:28

No......bylo to skvělý, svůj zápas s Ukropem jsem ale projel na body :)
Obě dvě kola :oops: , teď jsem zkouknul videjko ale mám jenom to první kolo, kdyby se bodovalo tak to jasně vyhrál Ukrop, tlačil a trefil tuším dva low kicky a jeden z přední kterej taky sednul i do řepy jsem něco schytal a nějaký tvrdý ruce na žebra.

No ale řekl bych že jsem první kolo na svůj domácí trénink odbouchal velmi slušně, dvakrát jsem Ukropa trefil do řepy 8) .
Přiznám se že jsem z toho kola měl hrozně špatnej pocit, protože jsem jich pár schytal. Ale když koukám na to videjko tak jsem byl docela do pohody.

Druhý kolo.....ehm.....ehm....admin: nechtěl by jsi ho nějak vymazat? :D

Ještě jsem ho neviděl na videu ale pamatuju si asi tolik jak mě Ukrop držel v klinči a sází mi tam VELMI JEMNÝ kolínka, ty kolena jen tak naznačoval, přiznávám....už jsem nějak neměl fýzu docela jsem se vyšťavil v tom prvním.
Takže tak, už se těším na příští rok, velmi rád si dám zas přes držku s Ukropem ale jedu jen jedno kolo, říkám na rovinu, ty druhý kola mi NĚJAK NEJDOU
8) fýza no :oops:

Velkej dík Pandovi za koučing a povzbuzování 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » ned 05. říj, 2008 10:36

Ahoj,
tak už jsem taky doma.
Bylo to super,děkuju všem ať už za sparing nebo za pokec.
Rád vás zase brzy uvidim.

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » ned 05. říj, 2008 12:46

Můj velký obdiv patří lidem kteří přijeli z velké dálky, zejména Ukrop, graver, Dalt atd ...

a dívkám ©í©í a Čilin :D , které se pak beze strachu pustili do přestřelek s klukama.

Pandovi se omlouvám za nesportovní chování, kdy jsme se dohodli na boxu a po chvíli jsem si svévolně během akce pravidla pozměnil na shooto :oops: :wink: , ale Panda je taky v zápase kovanej takže zas taková levá to nebyla.

hláška dne: Masta na XieXie ...ty vole to je dobrý Tai-chi :lol: :lol:

... těším se na playerovy obrázky.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 05. říj, 2008 12:48

Tak jsem z z nemocnice, z kolena mi vytahli krev , mam natrzenej vaz (na stesti to neni krizak), ortezu jak robocop, fr.hole a u palce mam praskle kloubni pouzdro :evil: ale jinak pohoda protoze to neni nic vazneho a za par tydnu budu behat jako srnka :lol: :wink:
Naposledy upravil luen dne ned 05. říj, 2008 15:45, celkově upraveno 2
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod masta_FN » ned 05. říj, 2008 13:25

Taky díky za fajn den, až na pár drobností jsme dopadli celkem bez zranění :) Luena a moje zrakvený záda a rameno nepočítám, ale i tak myslím že budu rychle fit takže to nijak neřešim.

Myslim, že sestava byla pestrá a kdo chtěl moh si ozkoušet co potřeboval, já si ozkoušel že musím ještě chvíli strečovat abych trefil Ukropa kolenem do hlavy z ústupu :)))

Můj základní poznatek je že Xie Xie by si měla prohodit pohlaví s Pandou a měli bysme o jednou milou dívku a zuřívýho bijce víc :)))
masta_FN
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod graver » ned 05. říj, 2008 14:51

Toman píše:dívkám ©í©í a Čilin :D , které se pak beze strachu pustili do přestřelek s klukama

Zatímco někteří kluci se ze strachu nepustili do přestřelky s nimi :oops:
Tímto se omlouvám dámám + joxovi, že jsemj si s nimi nepinkl, ač jsem původně chtěl, ale při pohledu na jejich akce jsem si musel vyřídit několik důležitých telefonátů :wink:
Ale příště...
masta: s tou výměnou pohlaví 100% souhlasím a rád bych u toho byl :lol:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 05. říj, 2008 16:12

Nechte Jeníka bejt....ono to chce hodně vnitřní síly,být hodnej.....zuřivej a agresivní umí bejt každej jouda......kolik znáte lidí,jako je Panda????
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Broken » ned 05. říj, 2008 16:26

sorry,že se vám tu do toho míchám,ale nechtěli byste sem hodit alespoň jednu společnou fotku s nějakým textem,který by vše důležité zrekapituloval,co se na srazu dělo?Vím,že je to proti filozofii těchto setkání, ale jednu vyjímku byste udělat mohli.A Runař by to mohl sepsat,tím svým runar stylem.
Ale jestli ne tak ne :)
Broken
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RUNAR » ned 05. říj, 2008 17:19

No nevím, když každej napíše nějaký libový hlášky dne jako Toman a Masta, tak to bude asi nejzábavnější.
Mě třeba dost pobavilo jak na mě Panda křičel do ringu:"uvolni se, bav se"
Takovou špičkovou a načasovanou ironii bych nevymyslel 8)

Jendis:

Panda je skvělěj chlap to víme ale bejt zuřivej a zdravě agresivní proti někomu silnýmu a odolnýmu není lehký a vyžaduje to spoustu věcí.
Panda se to musí víc učit a někdo ho do toho musí brutus hecovat.
Toť můj názor 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé