Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

sraz

Příspěvekod Qilin » ned 05. říj, 2008 17:54

Setkání bylo váženě fajn, děkuji všem, kteří si se mnou pinkli - zejména děkuji Pandovi za nekončící trpělivost, xiexie musím poděkovat za přípravu na tohle setkání!, joxovi děkuji za několik výchovných :lol:, taktez zcela srabacky dekuji vsem stipacum, kteri si se mnou nepinkli :lol: :lol:

Všichni ste hrozne fajn kluci, jsem rada, ze jsem byla! Pokec v hospe nemel chybu!

Luene prosimte, dej se dokupy! :lol: :lol:

ps: Ja osobne jsem proti, aby si xiexie a panda cokoliv menili, nic takovyho!!! 8) :lol:
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » ned 05. říj, 2008 17:58

4Luen...o koho ses tak dojebal???

4Ucrop.....kolik Ti jich,Michale,padlo tentokráte????

4Runar-Jenže Panda to určitě nemyslel ironicky,prostě Ti fandil..... :wink: :twisted: :lol:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 05. říj, 2008 18:01

Jendis píše:4Luen...o koho ses tak dojebal???

4Ucrop.....kolik Ti jich,Michale,padlo tentokráte????

4Runar-Jenže Panda to určitě nemyslel ironicky,prostě Ti fandil..... :wink: :twisted: :lol:

To je na tom, to nejsmesnejsi ... nebylo to o nikoho, ale o podlahu :lol: Jsem zakopnul o zvednutou podlahu v ringu (od toho to prdnute kloubni pouzdro) a pri zachrane pred padem, jsem blbe doslapnul na druhou nohu a natrhnul si ten vaz na druhe noze :lol:

Jak z blbe grotesky :lol: :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 05. říj, 2008 18:03

luen píše:
To je na tom, to nejsmesnejsi ... nebylo to o nikoho, ale o podlahu :lol: Jsem zakopnul o zvednutou podlahu v ringu (od toho to prdnute kloubni pouzdro) a pri zachrane pred padem, jsem blbe doslapnul na druhou nohu a natrhnul si ten vaz na druhe noze :lol:

Sám sobě největším nepřítelem...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak se dej do kupy..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » ned 05. říj, 2008 18:13

luen píše:To je na tom, to nejsmesnejsi ... nebylo to o nikoho, ale o podlahu :lol: Jsem zakopnul o zvednutou podlahu v ringu (od toho to prdnute kloubni pouzdro) a pri zachrane pred padem, jsem blbe doslapnul na druhou nohu a natrhnul si ten vaz na druhe noze :lol:

Jo jo, už to asi začíná... :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » ned 05. říj, 2008 18:20

Tak kolik se vás nakonec šešlo? Koukal jsem, že tam asi bylo dost nových tváří... Já víkend bohužel proležel, ale docela mi to prospělo, už je mi líp... Zato v sobotu, jak se přiblížila 14. hodina, to se mi ještě víc přitížilo - truchlil jsem nad tím, že vol. 3 právě začalo a já tam nejsem... :cry: No co se dá dělat, třeba je mi souzeno účasnit se jen sudých ročníků... :?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

foto

Příspěvekod player » ned 05. říj, 2008 18:35

Takze link na fotky vsem zucastnenym na ktere jsem si momentalne vzpomnel rozeslan po SZ, jestli jsem na nekoho zapomnel, jako ze uricte jo:), tak se mi v pripade zajmu ozvete;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jabberwocky » ned 05. říj, 2008 20:07

Cákryš, když to tu teď po Vás čtu (hlavně po Qilin, kterou tímto zdravím), tak mě začíná mrzet, že jsem nepřišel. Já cvičím zatím jen krátce, a navíc, co si budeme nalhávat, nepatřím u nás ve škole k nejšikovnějším, tak jsem si netroufal... :-/ Ale byl bych Vás rád poznal to zas jo. No, tak třeba za rok.
Jabberwocky
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 05. říj, 2008 20:10

Jendis píše:
4Runar-Jenže Panda to určitě nemyslel ironicky,prostě Ti fandil..

Honzík je holt fakt zlatej 8)
Taky jsem mu hóódně fandil :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » ned 05. říj, 2008 20:46

Zdáár a sílu tady Mirek Dušín :lol: :wink:
2 All: Byla to fakt super akce sqěle jsem se bavil a díky všem za účast, hlavně bylo super že přímo v ringu se nikomu nic nestalo a nemuseli jsem využít Rozových veterinární zkušeností, čehož jsem se bál opravadu nejvíc :wink:
2 Jendis: V pohodě, já to beru od Mastíka jako kompliment, zná mě strašně dlouho a má mě rád, a já jeho taky :wink: Jinak se neboj rozhodně si nemyslím že jsem si udělal ostudu, to koneckonců nikdo, nebylo poražených :wink:
2 Masta: Masto ty šmejde, vím kde bydlíš a kde máš zaparkovaný auto :twisted:
2 Runnar: No joo todle jsi slyšel, ale jak jsem ti radil z klinče zvedáky a přední na distanc to si neslyšel cooo :wink: jinak hlavu vzhůru, první kolo jsi odbouchal podle mého fakt sqěle, a jako nezaujatý rozhodčí (při vzpomínce na záapas Konečný Dzinziruk) bych dal i remízu.A intenzita vašeho sparingu byla fakt parádní, moc dobře se na to koukalo opravdu.

Jinak všem moc děkuji za podnětné rady a sparing, hlavně Ukropovi, fakt díky.
Ale chápejte přátelé, že vzhledem k tomu že mě nikdo z Vás nedokázal ani jednou trefit Vás nemohu brát tak úplně Vážně :lol: :twisted:

Zítra toho napíšu víc mám toho ještě na srdci spoustu ale teď musím letět,ach joo.
Zatím Zdar a sílu a mějste se sqěle.
Panda
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Qilin » ned 05. říj, 2008 22:22

fotky jsou vyborny, nektery momentky hodne vtipny! playere, dobra prace!!
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod graver » pon 06. říj, 2008 7:24

Jabberwocky píše:Já cvičím zatím jen krátce, a navíc, co si budeme nalhávat, nepatřím u nás ve škole k nejšikovnějším, tak jsem si netroufal... :-/ Ale byl bych Vás rád poznal to zas jo. No, tak třeba za rok.

No, byl jsem tam i já :wink: - mohli jsme si pinknout spolu...
Začátečníkům doporučují účast 4 ze 3 chirurgů :lol:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jabberwocky » pon 06. říj, 2008 8:28

Hele, ale tohle (http://fishki.net/comment.php?id=42065) asi NEJSOU ty fotky ze setkání, že...
Jabberwocky
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 06. říj, 2008 8:56

Panda, Ukrop: Díky za uznání klucí ale jsem na sebe nasranej, když koukám na to první kolo tak jsem tam udělal takovejch píčáren že :x :x , druhý kolo jsem na videu ještě neviděl ale můj trenér(Runar) to vyhodnotí a dá mi zabrat. 8)
Ale bylo to čestný a sportovní bombení což mám rád a je to pro mě dost poučný a rozhodně motivační a těším se na odvetu příští rok Ukrope. :) 8)

P.S:
Trenér(Runar) mi řikal že mám celej rok hezky držet hubu a na vol.4 ukázat něco o kus lepšího.
Naposledy upravil RUNAR dne pon 06. říj, 2008 9:23, celkově upraveno 1
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pon 06. říj, 2008 9:23

Takže titul získali x-boxéři? To zase rok s tou bandou nebude k vydržení.
:lol: Byl tam někdo, kdo dokázal Ukropa potrápit?

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. říj, 2008 9:33

Fajn akce, dík těm, kdo mi poskylti cenné rady nebo dokonce vlastní maso! (Rozuměj: kdo mi namleli :D ). No a taky Luenovi, co mě vyhecoval přijít.

4Xiexie: Za zkušenosti se platí zlatem, ale já žádný nemám, tak smůla. 8) Ale moc dík.
No ale herdek, kde byly ty barevný chlupatý polštáře??!! Já se tak těšil na kulturní vložku :?

4Qilin: Výchovných? :oops: :oops: Zjevně budu muset zamakat i na spoustě dalších věcí, než jen na fýze. To víš, když si zadáš s nezkušenym...

4Gino: Dík poznamenanýmu za fajn jednoruční styl :) Jen jsem kupodivu nedokázal přesvědčit sám sebe, že když mám já jen jednu ruku, tak ty jich nemáš dvojnásob. Divné 8O

4Player: Dík za fotky. Umíš! Nechápu, jak se něco takovýho dá objektivem chytit. 8O

4Jabberwocky: Nóó, to víš, titulní match je titulní match...

4Runar: Kde humor dochází, tam humor příchází... :lol: 8)

4Graver: Video moc rád! Jinak, prozradím ti tajemství, děsně tajný. Když XieXie umí trefit ty zkušený kanonýry, tak musí být především šikovná. A když je šikovná, tak ti neublíží, protože ví co dělá, záleží na domluvě.

4Boreas: Nějak mě to nenapadlo včas, ale nějaká ta legrácka z kleku by třeba taky šla.

4Luen: Uf, nějak jsem nezaregistroval, asi jsem měl zrovna jinačí starosti. Ať se ti to spraví!

4Nepřítomné: Ještě nezaznělo, že někteří se krásně vováleli na zemi (bylo tam celoplošné puzzle-tatami). No prostě chovali jsme se tam jako doma. 8) A nikoho jsem ještě neviděl tak šilhat, jako Masta. :D

Rád si zopakuju! Doma se divili, že jsem nepřinesl slíbenýho moncla, nedaří se mi nakecat, že rukavice jsou měkký. 8) Asi jsem - ehm - nedokázal bejt dost přesvědčivej. :oops:
Naposledy upravil jox dne pon 06. říj, 2008 9:42, celkově upraveno 1
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 06. říj, 2008 9:42

Jox:
Super že jsi přijel, velmi rád jsem tě poznal osobně :)

"Kde humor dochází, tam humor přichází" je hodně libovej rým a velmi přesně popisuje jak se věci mají :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 06. říj, 2008 10:09

Setkání fakt super a jak jsem řekl již několikrát tam - velmi rád jsem vás všechny poznal a byl jsem mile překvapen!! Všichni do jednoho jste velmi sympatičtí, fajn a v pohodě lidi. Těším se na příště, až si to budu moci taky užít kompletně :)

Ucrop - bylo mi potěšením pohrát si s N95. Být dvorním kameramanem jeho veličenstva taky není špatný titul, ne :lol:

jox - jsem rád, že jsem si s tebou těch pár minut bouchnul aspon tou zadní rukou... i když jsem občas měnil gard a bouchal tou pravačkou jako přední :wink: Bylo to fajn a graver nám to hezky natočil (gravere, koupii bych taky rád, díkec!).

Safra, otvírání vodky mi uteklo, kruci, ale musel jsem holt brzo domů, za přítelkyní... :lol:

Titulovej match byl fakt na tvrdo, všechna čest, pánové. Myslím, že i prostředí bylo vyhovující a útulné. Akorát to zranení luena je nemilé (dej se rychle do rychtiku :wink: ).
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Chrobi » pon 06. říj, 2008 10:10

Taky mockrat dekuju, tak dobrou atmosferu zazivam i ve vlastnim oddile vyjimecne ;o) Takze zas pristi rok.

PS: Brzky uzdraveni, Luene.
Chrobi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 06. říj, 2008 10:17

Tohle by si měli přečíst všici,kdo mají strach(asi to není to správné slovo) přijet......setkání jsou na pohodu.... :!: :idea:
Třeba Graver měl obavy a teď je určitě rád,že se zůčastnil....

:wink:

Mrzí mne hodně moc,že mi to nevyšlo......holt snad příště.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé