ukropcany píše:ad xénia - dobrá šupa zo zadnej![]()
Kdyby se někde to video válelo k dispozici, tak se na vás se rád podívám znovu. (Čili na thaj-box vs. taijiquan neboli thaj-čí podle některých.

roza píše:K ty vodce v metru se musim priznat,stejne by se to provalilo - svine jedna,pekne jsme ji za to s Luenem a Chuckem potom ztrestali!!!!!![]()
Ani netušíš jakou odvahu to chtělo....a dívkám ©í©í a Čilin , které se pak beze strachu pustili do přestřelek s klukama.
S nikým nic neměním, já jsem spokojená s tím co mám...a jen Bůh ví co má Panda v trenýrkách . BTW Panda má můj obdiv za svůj neutuchající úsměv.Můj základní poznatek je že Xie Xie by si měla prohodit pohlaví s Pandou a měli bysme o jednou milou dívku a zuřívýho bijce víc ))
Neboj, příště si pinkneme, vždyť jsi sám viděl že spíš každého hladím než „štípu“Zatímco někteří kluci se ze strachu nepustili do přestřelky s nimi
Tak tohle je dobrý, nechceš mi dělat manažera???Když XieXie umí trefit ty zkušený kanonýry, tak musí být především šikovná. A když je šikovná, tak ti neublíží, protože ví co dělá, záleží na domluvě.
RUNAR píše:Jox: no tohle byl fakt výstižnej rýmDoufám že někdy příjdeš až půjdem trénovat s Pandou, Xenií a HotChillin
![]()
Gino píše:RUNAR píše:Jox: no tohle byl fakt výstižnej rýmDoufám že někdy příjdeš až půjdem trénovat s Pandou, Xenií a HotChillin
![]()
Na me nezapominejte, pane... zacnu to s Pandou triskat na soukromkach a pak vas bude cela hospoda malo
Fakt? Tak tohleto ještě proberem, nejpozději na:xiexie píše:2Jox Kamaráde, ani nevíš jak moc příjemně si mě potěšil.
RUNAR píše:Jox: ... Doufám že někdy příjdeš až půjdem trénovat s Pandou, Xenií a HotChillin![]()
Beru ho jako svýho druhu kompliment.xiexie píše:A tobě velká omluva za ten jeden záludnej hák.
Hehe, tobě je líto, že máš na slanou vodu?xiexie píše:Tak tohle je dobrý, nechceš mi dělat manažera???
Jo to bude fajn, ale řekni předem. Já bych si vzal štafle, aby se mi líp pozoroval váš "vysoký styl".Gino píše:Na me nezapominejte, pane... zacnu to s Pandou triskat na soukromkach a pak vas bude cela hospoda malo
RUNAR píše:Každej karatista má klouby z materiálu seikenon což je materiál tvrdší než diamant ale není vůbec křehký, takže se neláme a nepraská.
Prorazí se s ním pancéřový trezor jednou ranou.
Ukazoval jsem to už tady holkám v bance.
Komorous odchází od policie , takže už můžešRUNAR píše:RBR:
Nějakej matroš bych dodal ale čte to tady i Komorous takže z toho nic nebude
luen píše:
PS: doufam, ze na vol.4 budou vsichni, kteri letos chybeli ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník