Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Boreas » pon 06. říj, 2008 18:16

RUNAR píše:Boreas: Ty jsi na mě udělal ohromnej dojem, takovej usměvavej a příjemnej člověk , příště tě rád uvidim 8)

To víš pokavaď jsem tam chtěl vydržet bez sparringu, co jinýho mi zbylo :lol: :twisted:

Ne, ale rád se příště dostavim :wink:
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod Jendis » pon 06. říj, 2008 18:29

jox píše:
Jendis píše:...,že se dostanu na setkání BU.cz se zbraněma a že se potkáme tam.....nějakej fighter bránící čest Čínských stylů by už,konečně,bodl...... :wink:
Doslova 8)

Chtělo by to aspoň toho Čuníka s hráběma... 8)

Klidně i doslova.....já byl jen na prvním,ale tam se mydlilo a bodalo(a to tam byli nějací borci).....bez zranění...taktéž těžce na pohodu.Ostatně...viz vlákno..... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 07. říj, 2008 9:17

ukropcany píše:
4xénia - kukám na tie fotky a Ty máš oči zavreté všade... :lol: :twisted: :wink: Na nohy si dáš nabudúce chrániče a môžeme sa posekať aj s nimi... :wink: Koleno inak furt bolí... :wink:

Nooo, to mozna proto, abych se nemusela divat jak ti nicim tu tvoji roztomilou tvaricku :twisted: :lol: .

Jo jo, priste se obalim vsim co mam, jelikoz jsem ani svoje legendarni "prsa" nenasadila a pak teprve poznas jak boli koleno .......chichichichichi

PS Doufam, ze to neboli moc, uz takhle tu placu ze jsem te mohla vazne zranit..... :wink:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 07. říj, 2008 9:29

Ukrop:
Si rozmazlenej a měkej :) Mně je fest blbě když si vzpomenu na druhý kolo, jsem tak nasranej že je mi ze mě tak blbě že namám ani tužku :D a do práce jsem šel, sice jsem zaspal ale to neva. 8)

P.S:Runar mi už dva dny hustě hubuje 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 07. říj, 2008 11:50

jox píše:Prej dnes(=zítra ráno) ve 3:50 přiletí na 90% z vesmíru nějaká boxerka. Prý to nebude bohužel konec světa, ale na hezký ohňostroj v atmosféře to prý stačí. :

Tak jak?Viděl jsi? 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mik » úte 07. říj, 2008 12:00

4RUNAR: Tak jak to tady pročítám, tak ti tam museli dát pořádně do těla, když už začínáš mít rozdvojenou osobnost. To musel byt ale čoud. To je na vyšetření :D .
Mik
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 07. říj, 2008 13:10

Mik:
Né, jsem v pohodě, akurát nasranej z druhýho kola který jsem totálně projel.Můžu bejt nasranej jenom na sebe, ještě se ti nestalo že si sám něco hustě vyčítáš a hubuješ si:" tý krávo, já sem ale píííííííííp?" :D

Ale je to pro mě přínosný
8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mik » stř 08. říj, 2008 8:01

Kluci já vím že je to myšleno ze srandy. Jenom se mi líbí jak je na těch 90 stránkách drsnej jak brusnej papír a pak si nadává. :D :P :D

4RUNAR: Jo několikrát se mi stalo, že sem byl na sebe nasranej. To je asi normální. Ale zase je to motivace v dalším tréninku. Já mám teď se cvičením zatím utrum ze zdravotních důvodů. Už se půl roku doma válím a nemůžu cvičit. Pěkně mě to se..... :(
Mik
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 8:23

Mik píše:Kluci já vím že je to myšleno ze srandy. Jenom se mi líbí jak je na těch 90 stránkách drsnej jak brusnej papír a pak si nadává. :D :P :D
4RUNAR: Jo několikrát se mi stalo, že sem byl na sebe nasranej. To je asi normální. Ale zase je to motivace v dalším tréninku. Já mám teď se cvičením zatím utrum ze zdravotních důvodů. Už se půl roku doma válím a nemůžu cvičit. Pěkně mě to se..... :(

Jasan že je to motivace.
Kecy před sešlostí byli hlavně o zábavě aby to mělo šmrnc a šťávu, bylo mi jasný že je Ukrop první ve slovenský amatérský lize thai boxu a že to nebude lehký.
Ale první kolo jsem dal docela dobře, o druhým radši ani nemluvit. :roll: :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » stř 08. říj, 2008 9:17

RUNAR píše:Jasan že je to motivace.
Kecy před sešlostí byli hlavně o zábavě aby to mělo šmrnc a šťávu, bylo mi jasný že je Ukrop první ve slovenský amatérský lize thai boxu a že to nebude lehký.
Ale první kolo jsem dal docela dobře, o druhým radši ani nemluvit. :roll: :D

FOR Runnar
Co se vlastně v tom druhým kole tak zásadního událo? Z toho co jste zatím pustili, jsem pochopil, že ti odešla fýza (vysokohorské soustředění nepomohlo) a Úkrop se se začal lépe trefovat.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 9:42

RBR:

V podstatě mě dostal na klinč ale až v druhým kole, už jsem neměl sílu v tom klinči něco udělat.
A taky musím přiznat že jsem udělal velikou blbost:

Měl jsem špatnej pocit z toho prvního kola protože jsem tam schytal ruce do řepy.
To mě rozhodilo ale ÚPLNĚ NESMYSLNĚ.
Měl jsem POCIT že hrozně prohrávám ale tak to vůbec nebylo.
Z toho videa jsem byl překvapenej v prvním kole jsem ho trefil rukama líp, Ukrop zas trefil low kicky.

Je to klasickej problém když něco inkasuješ tak už si myslíš že je to v prdeli ale JE TO TŘEBA VYROVNANÝ.
Takže V®DYCKY POČÍTAT s tím že něco inkasuješ třeba i tvrdě ale nic si z toho nedělat , ŘÍCT SI TEĎ POJEDU JE©TĚ LÍP.
Tohle vím už hodně dlouho ale ............k tomu ještě ta fýza a bylo to "vybavené".
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 08. říj, 2008 9:52

ukropcany píše:4luen - boľavý krk už holt ku klinču patrí... :wink: Vitaj do klubu... už je snáď jasné, prečo som začal chodiť na tú jogu... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :wink:

Pohoda :wink: jsem zvyklej ... nejsi jedinej kdo se mi kdy povesil na krk :lol: Zrovna klinchovani jsem si s tebou chtel dat jeste jednou, ale uz na to nedoslo :( tak priste :!: V klinchi si verim jenze to 3 minutove kolo mi dalo zabrat :oops: a ta posledni minuta uz byla z me strany o nicem ... pokusim se lepe nacasovat formu a pokud pojedu pristi leto na vychod, tak neudelam tu hloupost, ze prestanu kalit 3 dny pred odjezdem a pak z toho onemocnim na prudusky :evil: :lol:

Uz rehabilituji, chodim jak Jofrey de Peyrac a vratil jsem tim krokem do let na wt :lol: :lol: :lol:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » stř 08. říj, 2008 10:39

RUNAR píše:RBR:

V podstatě mě dostal na klinč ale až v druhým kole, už jsem neměl sílu v tom klinči něco udělat.
A taky musím přiznat že jsem udělal velikou blbost:

Měl jsem špatnej pocit z toho prvního kola protože jsem tam schytal ruce do řepy.
To mě rozhodilo ale ÚPLNĚ NESMYSLNĚ.
Měl jsem POCIT že hrozně prohrávám ale tak to vůbec nebylo.
Z toho videa jsem byl překvapenej v prvním kole jsem ho trefil rukama líp, Ukrop zas trefil low kicky.

Je to klasickej problém když něco inkasuješ tak už si myslíš že je to v prdeli ale JE TO TŘEBA VYROVNANÝ.
Takže V®DYCKY POČÍTAT s tím že něco inkasuješ třeba i tvrdě ale nic si z toho nedělat , ŘÍCT SI TEĎ POJEDU JE©TĚ LÍP.
Tohle vím už hodně dlouho ale ............k tomu ještě ta fýza a bylo to "vybavené".

Aha, takže si měl po I.kole pocit, že je potřeba zabrat, otevřel si obranu a bylo vymalováno. Nojo to jsou zápasové zkušenosti, opět se potvrdilo staré karatistické pravidlo "bojovat bez emocí a myšlenek". Dobře se to kecá, ale hůře realizuje na place, taky bych reagoval stejně.

No nic navrhuji následný postup:
1. při odvetě zakázat klinče :lol:, když je Ukrop tak dobře umí, tak to není možné riskovat.
2. prohlásit, že titulový zápas je neplatný, neboť klinče nebyli povoleny. :lol: Tím pádem Ukrop vyhrál nepovolenou technikou a titul se mu musí odebrat. :lol: (Písemný souhlas s klinči nikde není).
Hold když se dostane v ringu na prdel tak to musí vybojovat jinak, nedá se nic dělat. Michal to určitě pochopí, v BS je to běžný postup.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 10:51

RBR:
Nó , tohle neřeším :) , Ukrop to druhý kolo JASNĚ a ČESTNĚ vyhrál.
Pro mě skvělá zkušenost. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » stř 08. říj, 2008 10:59

RUNAR píše:RBR:
Nó , tohle neřeším :) , Ukrop to druhý kolo JASNĚ a ČESTNĚ vyhrál.
Pro mě skvělá zkušenost. 8)

Jasně, ale pak tady na fóru zdechnem nudou. Tak se můžeme vesele popichovat do dalšího setkání. Jde o to se pobavit, jinak je to tady jen o hádkách.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 11:02

RBR:
Jo tak to je, show a zábava to byla skvělá včetně těch 90 stran výhrůžek :D 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 08. říj, 2008 11:02

A co to třetí :lol: :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 08. říj, 2008 11:09

Toman píše:A co to třetí :lol: :lol:

Nó hodně vo tý mojí prohře kecejete a dělejte si z toho prdel vy ftipálci a posměváčci :D To by vám šlo toto :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » stř 08. říj, 2008 11:13

Ono bylo i třetí kolo?

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » stř 08. říj, 2008 11:15

RBR píše:

Ono bylo i třetí kolo? RBR

Ale ne, to se jenom Toman plete... asi se mu tou dobou jeste tocila hlava pote, co dostal narez od Pandy :twisted: :wink: :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé