Tak to někdo vod Ivana vemte a hoďte třeba na Emule, Yiwan a počítač jsou prý nepřátelégraver píše:Dokud tady to video nebude, jsou všechny řeči zbytečné. Až tady bude, budou všechny řeči zbytečné.
Peractum est...
graver píše:Dokud tady to video nebude, jsou všechny řeči zbytečné. Až tady bude, budou všechny řeči zbytečné.
Peractum est...
lucifer66 píše:to irozounek
nejako sa mi nezda? preco trvate na tom aby prisiel po video xal? ved kde je problem ked ho mate na cd, ved to dajte hoci kde na net , a nech si to kto chce pozrie, tak iba zdvihate vlno podozrenia na seba, ze na tom je nieco cudne, v com je problem pripadne mi poslite vydeo na vampy@centrum.sk a ja ho na web umiestnim, ked je problem s web priestorom,
![]()
![]()
irzounek píše:lucifer66 píše:to irozounek
nejako sa mi nezda? preco trvate na tom aby prisiel po video xal? ved kde je problem ked ho mate na cd, ved to dajte hoci kde na net , a nech si to kto chce pozrie, tak iba zdvihate vlno podozrenia na seba, ze na tom je nieco cudne, v com je problem pripadne mi poslite vydeo na vampy@centrum.sk a ja ho na web umiestnim, ked je problem s web priestorom,
![]()
![]()
lucifere,, muze se Ti/vam to "nezdat" jak chce, muzes mit "podezreni" na co chces - ale ve finale Ti/vam nezbyva nic jineho nez se smirit s tim, ze jsem se tak rozhodl. Dat na net video bylo prani X., ne moje. Pokud si pro nej neprisel, nebude. Vyrizeno. Definitivne.
Musim Ti/vam zduvodnovat a vysvetlovat proc co chci/nechci nebo co proc delam??? Skutecne mam vyvijet zbytecnou cinnost, protoze je nekdo zvedavy??? Navic nekdo koho vubec neznam, nemam s nim nic spolecneho a pravdepodobne ho ani nikdy neuvidim??? Opravdu si to myslis??? Z jakeho titulu si nekdo neco takoveho muze narokovat ???
Chapu, ze jste vsichni zvedavi. Je to pro vas ale opravdu takova tragedie??? Citite se skutecne ochuzeni ???O video min, o cloveka min kteremu se budete vysmivat ???
ENDE
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník