Mac píše:Já bych přijel ještě s jedním kolegou -bude-li mít čas a zda-li můžem?
Je problém s pouze jednodení účastí?
Není problém, jen prosím napiš který den to bude.
Automaticky tím předpokládám, že přespat nebudete potřebovat, jo?
Mac píše:Já bych přijel ještě s jedním kolegou -bude-li mít čas a zda-li můžem?
choze píše:ahojte,
bohuzial vikend 10.-11.11 ako som uz pisal predtym na 99% nebudem moct prist. Skoda. Verim, ze toto nie je posledna akcia a dalsi termin mi sadne lepsie. Drzim paste nech to je prijemne stretnutie.
Hark píše:Mac píše:Já bych přijel ještě s jedním kolegou -bude-li mít čas a zda-li můžem?
Není problém, jen prosím napiš který den to bude.
Automaticky tím předpokládám, že přespat nebudete potřebovat, jo?
Hark píše:Viz níže uvedené video plnokontaktního boje s dřevěnými klacky:
http://www.youtube.com/watch?v=1DH-BmrVeaI
Pánové se mastí dokud neleží na zemi nebo dokud toho nemají dost... A všimněte si jakou mají výbavu.
Jian píše:Ehm k tomu videu... neco takoveho bych na sebe nenavliknul ani v pripade tvrdsiho a rychlejsiho sparringu, to uz pak proste beru jako svoje riziko. Nicmene jsem presvedcen ze i pokud ano, tak v podobne plechovce budou mit ciste drevene zbrane hooodne maly ucinek a nejak se mi zdalo ze dost z tech co tam lezi na zemi, tam lezi spis v dusledku prorazeni radovky se stity navic misty i s rozbehem, coz je pro me osobne jednak pekna hloupost i v brneni a druhak to uz nema ani nic moc spolecneho se sermem a sparringem jako takovym.
Hark píše: Většina ran na tom videu je vedená do hlavy, hodně se počítá jak s otřesem ze samotného nárazu tupého předmětu, tak i se zvukem (v plechové přilbě si připadáte jako ve zvonici, ohlušuje to). Na lámání kostí to stačí, stejně tak na zprohýbání plechů natolik, aby se v tom člověk udusil. Když člověk dostane pár opravdu pořádných ran do přilby, tak toho má docela dost i když ho to nezabije.
Jendis píše:Domnívám se,že schopnosti a dovednosti lidí přihlášených,jsou na slušné úrovni
Jendis píše:BuFF píše: Osobně se rád se kouknu na nějaký pěkný kordy
hehe....ta moje letitá medvědobijka....těžká.....zubatá.....zašlá......![]()
![]()
![]()
![]()
Gino píše:Jendis - chlape dojed, jsi pro me silna motivace proto zucastnit se taky![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků