Já myslím, že ti to půjde, lidé, co si stěžují že jsou chromí mě masakrují v průměru nejvíc

xiexie píše:luen píše:CNR se da slavit kdekoli
No jasne "4 sure", ale jak pak vysvetlim Qinovi, ze jsem si s nim nepripila a ze jsem mu navic odloudila jeho oblibenou skupinu sandistu ? To by me asi prerazil vejpul
2DALT To je mi jasny..no tak proste odjuchame driv...co nadelam...
graver píše:littleass píše:graver píše:littleass píše:Pro Ty kteří by mě chtěli sejmout dřív třeba někde až mě potkají zasílám své foto
Svatá prostato...
Já říkám "prostoto" takže piš to samé nebo nemáš šanci stát se mým služebníkem![]()
Tvým služebníkem? Nejsi ty náhodou tenhle: http://alien.bloguje.cz/802210-jsem-nej ... y-picy.php ? No, se mnou by to asi nebylo tak jednoduchý, jako s těmi subinkami, i když uznávám, že "italskou" férovku bych asi neustál.
Čéče, kdybych psal to samý, co ty, jak si přeješ, tak bych tu už měl asi 15tej nick a banán - jako ty. Výraz "prostata" si příležitostně zkus vygooglit - snad ti to pak dojde.
Gde se tohle bere...
xiexie píše:PC píše:
Privedes i Vaclava? (tusim prezdivka Václař)
No jasně, že váháš. Máš k němu osobní sympatie nebo co ? Já ti nestačím ?
graver píše:Super - jaký je můj první úkol? Zavázat ti tkaničky na svěrací kazajce? Od té doby, co jsi sem dal svou fotku, se v noci budím zpocenej...
Svatá prostato again...
edit: Ládíku, já jsem člověk s velkým srdcem, ale neortodoxní homosexuálové "italského" typu s progregujícími SM tendencemi vcelku nejsou můj šálek čaje. Možná bys měl ty otroky lovit na jiném serveru...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků