4Toman - OYE som nemyslel, skôr mi šlo o to, aby sa toho zúčastnili hlavne aktívny účastníci diskusií (nováčikovia prepáčia), pretože by bolo myslím pre každého prínosné vedieť "s kým sa bavím". Rád by som sa videl (a dúfam že aj niečo navyše) s ľudmi od Yiwana, pm, samozrejme by som chcel vidieť nejakého tu aktívne prispievajúceho aikiďáka , playera, jendisa, agnusa, Teba a tak...
Teď mi to nevyhovuje, mám už jiný program, ale mohl bych jet někdy jindy také s Tvojí holkou?
Vážně, kdyby byla nějaká akce, rád bych se svezl s někým od Ostravy, (nemám auto), přispěl bych na cestovní náklady
ukropcany píše:4Toman - OYE som nemyslel, skôr mi šlo o to, aby sa toho zúčastnili hlavne aktívny účastníci diskusií (nováčikovia prepáčia), pretože by bolo myslím pre každého prínosné vedieť "s kým sa bavím". Rád by som sa videl (a dúfam že aj niečo navyše) s ľudmi od Yiwana, pm, samozrejme by som chcel vidieť nejakého tu aktívne prispievajúceho aikiďáka, playera, jendisa, agnusa, Teba a tak...
Emanuele píše:1-OYE to je něco jako btw,a omg ,internetový skratky?
RUNAAR píše:Panda se ještě nepochlubil svou rolí v hip-hop videoklipu s tématikou BS který již delší dobu běží v tv![]()
Je totiž velmi skromný týpek
Emanuele píše:Teď mi to nevyhovuje, mám už jiný program, ale mohl bych jet někdy jindy také s Tvojí holkou?
Vážně, kdyby byla nějaká akce, rád bych se svezl s někým od Ostravy, (nemám auto), přispěl bych na cestovní náklady
Když nebudeš moc sympatickej![]()
Toman píše:Emanuele píše:1-OYE to je něco jako btw,a omg ,internetový skratky?
Jj...no zhruba tak něco
PS: Seš novej tak se na mne nezlob...použij "search" pobavíš se a zaflákáš několik hodin.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník