tak to je snad jasný. Je to přátelské setkání a ne boj proti okupantůmJendis píše:to myslel tak,že oni už potom finále nedojedou...i na videjkách je vidět(viz třeba LonelyDog),že se soupeř již nebrání a jebnutí přes palici je jen naznačené.....

tak to je snad jasný. Je to přátelské setkání a ne boj proti okupantůmJendis píše:to myslel tak,že oni už potom finále nedojedou...i na videjkách je vidět(viz třeba LonelyDog),že se soupeř již nebrání a jebnutí přes palici je jen naznačené.....
BuFF píše:tak to je snad jasný. Je to přátelské setkání a ne boj proti okupantůmJendis píše:to myslel tak,že oni už potom finále nedojedou...i na videjkách je vidět(viz třeba LonelyDog),že se soupeř již nebrání a jebnutí přes palici je jen naznačené.....![]()
Pak to zase bude zkreslovat, to že to není volný boj, ale omezený různými zvyky a názory. Samozřejmě všechno má svoje klady i zápory. Ale radši chrániče mít, než se potom divitPicard píše:ono asi nic neni optimalni, nejaky volny boj vzdycky bude chtit nejaky chranice a cvicny zbrane a to bude vzdycky nejak zkreslovat. Tak prave jsem si myslel, ze kdyz to nebude uplne volny boj, tak tohle vsechno az zas tak potreba nebude...
jo to mě taky zajímá, ale chci to vidět trochu v pohybu a proti člověku z jiného stylu a tam je prostě riziko, že si člověk blbě naběhne, nebo něco... takže ochrana je základ.Picard píše:At uz je to treba jen nejaky predvedeni technik a figlu, nebo nejaky volnejsi opatrnejsi sparring, nebo nejak rizeny, nebo tak neco, tak by se to asi dalo zvladnout ne...
Jendis píše:Já jsem asi fakt Ichtyl....šermuju jen v tričku a "svářečské" rukavici....ale je asi pravda,že na něco bych se víc oblíct měl.....asi si vemu svetr... :wink: :twisted: :lol: ....dělám si srandu....helejte,chuapci,nějak to domluvíme a zablbnem si.......a brečet budeme až doma....za postýlkou....aby nás nikdo neviděl. :wink:
Count me inJendis píše:tak mne ještě napadlo...pojďme si tu udělat takovej seznam,kdo by vlastně všechno se chtěl zůčastnit zbraňového sparringu a cvičí nějaké ozbrojené BU???Hlavně ale,kdo by se chtěl zůčastnit nějakého Gatheringu....tyčkaři,kendisti,šermíři,escrimadoři.....a jiní......."spojte se"....![]()
Myslis nekoho, kdo rad picha do lidi ostrymi spicatymi predmety?Jendis píše:Picard píše: Hlasim se jako chodici cednik pro jendise
proč ze mne robíte něco,co nejsem....![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník