xiexie...no viem, že máloktorá sa dá nahovoriť...tak tou odmenou som chcel holky trochu motivovať

Qilin píše:hele a neni tohle vinters??![]()
vsimnete si komentu jeho "pratel"
![]()
![]()
http://libimseti.cz/vinters#imgBegin
vinters píše:Tak je načase aby prispel aj zakladateľ![]()
xiexie...no viem, že máloktorá sa dá nahovoriť...tak tou odmenou som chcel holky trochu motivovať...ak chceš tak môžme nejaký ten sparring dať
vinters píše:Tak je načase aby prispel aj zakladateľ![]()
xiexie...no viem, že máloktorá sa dá nahovoriť...tak tou odmenou som chcel holky trochu motivovať...ak chceš tak môžme nejaký ten sparring dať
vinters píše:teg: Jedna vec je keď sa s nejakou babou kamarátsky dohodnem na stretku a dáme sparring...keďže kamarátsky tak aj bez nejakej odmeny a pod...to som v svojom hlavnom príspevku neuvádzal![]()
Potom tu je aj možnosť, že nejaká holka jednoducho chce nejaké sparringa...keďže sparring je vždy dobrý...a ešte k tomu dostane aj nejakú odmenu...ja na tom nevidím nič zlé
vinters píše:Qilin: To, že nemám žiadne skúsenosti neznamená, že niektoré bojové športy nezvládnem...zase máš pravdu, že u bojových umení je to trochu iné...avšak deliaca čiara medzi bojovými umeniami a športom je dosť nejasná a sú na to rôzne názory...napríklad Taiji čo maš v profile to je jasné...ale napríklad Karate Kyokushin považuješ za bojový šport alebo umenie?
vinters píše:teg: Jedna vec je keď sa s nejakou babou kamarátsky dohodnem na stretku a dáme sparring...keďže kamarátsky tak aj bez nejakej odmeny a pod...to som v svojom hlavnom príspevku neuvádzal![]()
Potom tu je aj možnosť, že nejaká holka jednoducho chce nejaké sparringa...keďže sparring je vždy dobrý...a ešte k tomu dostane aj nejakú odmenu...ja na tom nevidím nič zlé
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků