RUNNAR chodi k Vavrovi a taky nic o maskach nerikal a pochybuju ze se tam hladěj.
Tyhle helmy sem videl jen v Seidokan Karate o cem tenkrat mluvil Low a to jen proto ze se stipou bez rukavic do hlavy.
OYE: Mohu se tě zeptat u koho bušíš Thajskej?
OpenYourEyes píše:zase si me rozesmal,asi ti budu psat casteji![]()
![]()
![]()
Ty sparrujes bez helmy,a kolik sparringu si ve svem zivote udelal?Ja jen v thajskym boxu tydne mam minimalne 3 hodiny cistyho sparringu komplexniho a to nepocitam sparring technik jen rukama jenbo jen lotkama atd a aby to nebylo vsecko tak ve wing chun mam dalsi 2 hodiny tydne cistyho sparringu +neco na vic![]()
![]()
Az budes nekdy fakt sparrovat ,ale myslim sparovat tak ze budete jeden druhyho mlatit a ne se hladit tak prid sem a povez mi neco o ochrane![]()
![]()
Jinak zitra poslu jednomu uzivateli moje sparringovy videa ,uz sem mu naky moje poslal ale byli to jen predvadecky ,dej mi cas na naky videa a pak uvidis proc pouzivame helmy,protoze kdybysme je nepouzivali,zadne holky by nas nechteli,uvidis proc...
Ps:on je taky sparring a sparring,ten tvuj sparring bude asi nakej semi contact kdyz se jeden druhyho omylem dotknes tak se pak jeste omluvis ,ten nas,tomu se rika sparring protoze tam BOJUJES,slysel jsi nekdy o tom slove?Je to ve slovniku,podivej se![]()
![]()
OpenYourEyes píše:zase si me rozesmal,asi ti budu psat casteji![]()
![]()
![]()
Ty sparrujes bez helmy,a kolik sparringu si ve svem zivote udelal?Ja jen v thajskym boxu tydne mam minimalne 3 hodiny cistyho sparringu komplexniho a to nepocitam sparring technik jen rukama jenbo jen lotkama atd a aby to nebylo vsecko tak ve wing chun mam dalsi 2 hodiny tydne cistyho sparringu +neco na vic![]()
![]()
Az budes nekdy fakt sparrovat ,ale myslim sparovat tak ze budete jeden druhyho mlatit a ne se hladit tak prid sem a povez mi neco o ochrane![]()
![]()
Jinak zitra poslu jednomu uzivateli moje sparringovy videa ,uz sem mu naky moje poslal ale byli to jen predvadecky ,dej mi cas na naky videa a pak uvidis proc pouzivame helmy,protoze kdybysme je nepouzivali,zadne holky by nas nechteli,uvidis proc...
Ps:on je taky sparring a sparring,ten tvuj sparring bude asi nakej semi contact kdyz se jeden druhyho omylem dotknes tak se pak jeste omluvis ,ten nas,tomu se rika sparring protoze tam BOJUJES,slysel jsi nekdy o tom slove?Je to ve slovniku,podivej se![]()
![]()
OpenYourEyes píše:No ja sice nevim ,jak moc se stipeme my do hlavy, ale kdyz sem ddostal od mistra backfist(to je SLABA rana) i kdyz do toho sel telem tak sem videl vsecky svaty jak kolem litaj...
OpenYourEyes píše:Takze ted ti to napisu tak jak to napise Gentleman druhymu:
Jestli tvrdis ze na souboj jako takovy je lepsi light contact protoze si pri nem lepe nacvicis techniky,tak s tim ze si na ne lepe nacvicis techniky samozdrejme souhlasim a Light Contact je take pro to stvoren .ALE pokud chce se umet byt na ulici,v Ringu kdekoliv tak ti semicontact nepomuze protoze na ulic nejsu pravidla,ani spravny techniky ,na ulici ses jen ty a on,popripade oni a ty si s nema musis poradit a to jak na to se naucis jen ve FULL CONTACTU v nicem jinem,vis proc je thajsky box razen mezi nejsilnejsi bojove umeni sveta,ne nejsilnejsi ale je mezi ne razen,NE proto ze by mel tisici slozitych techniky ale jednoduse pro to ze v thajsku kazdy trener obetuje 65% treninku na navcik sparingu (jakkehokoliv )a s toho 85( y tech 65%) je full contact,tak proto je rayen meyi nejlepsi BU sveta,kvuli tomu ze se tam lidi nauci bojovat,Thajsky box neni o dusevnim poznani nebo o vnitrni sile,thajsky box je umen ktere te nauci mlatit,jak na sebeobranu tak na utok ...takze abych to shrnulZADNY opakuji ZADNY trener thajskeho boxu ti nerekne ,ze pro to abys umel bojovat delej light contact,vzdy te posle do ringu ,zapne stopky a rekne,BOJUJ!!!!!a Kdyz uslysis STOP ,nebo STACI nebo PAUSA tak se ti vsecky kosti v tele tresou,tvuj dech dochazi a ty jsi zniicenej ale vis ze jsi dosahl zase neceho novyho,tohle ti zadnej LIGHT CONTACT NEDA!!
PS:to ze Full COntanct je o stesti radeji nekomentuju protoze za to by ti dala 99% treneru za usi a to jedno procentu by te litostive nechalo!!
Dej se do kupy,sezen si helmu, a ruakvice a prid se prat jako chlap,a repressentovat tvou skolu v tvrdem sportu a ne v nakem semicontactu !!!//Light Contactu
OpenYourEyes píše:Jj to mas pravdu,na ulici helmu a rukavice nedostanes ale myslim ze pri sparringu na treninku je nutnosti,z mnoha duvodu,skus o tom popremyslet,mas partnerku,jak by se ji libilo kdyby si uz tak doniceny jak chodis domu prisel jeste s rozbitym oblicejem?
Za dalsi v obliceji je spoustu vitalnich casti ,a mohlo by byl vcelku nebezpecne pokouset stesti ...
Myslim ze kdyz se sam zamyslis nad tim co rikas,zjistis ze je v tom spoustu pravdy,helma je nedocenitelnou pomuckou pro sparring a nejenze ze ti na delsi dobu uchova neznehodnoceny oblicej ale take odstrani problem ktery casto mivaji zacatecnici:
Nikdy sis nevsiml toho ze kluci co poprve delaji sparring mrkaji ocima,otaceji hlavu, nebo se hrbi pri tom kdyz jim nekdo de pestma po hlave?s helmou casem chte nechte s timhle prestanou...nez neco napises,promysli co sem tedka psal...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků