player píše:Luena mohl bys prosim napsat, jak se k vam nejlepe dostanu, nejlepe od nejake metro stanice?Diks.
luen píše:Tak uz jen 27 hodinSe tesim. Kvuli vam se ve skole uklizi a to o svatku, tak si toho vazte ... ne ze to tady zitra nekdo pozvraci
![]()
Panda píše:2 Tong-pa and Ukropcany: Hosi, prestante s tema velcnyma pokrikama nebo se Vas lidi leknou a zase nikdo nepride![]()
Jendis píše:Jsem celkem zvědav,kolik přijde lidiček....![]()
![]()
luen píše:Jendis píše:Jsem celkem zvědav,kolik přijde lidiček....![]()
![]()
Pocitam, ze i s lidma od nas cca neco malo vice jak 20 kousku
luen píše:Bez hesla nebudete vpusteni, ale sul by se dala profouknout dvermiJinak doufam, ze vetsina pocita s tim, ze pak dame nejakej alkohol - panaka, pivo, vino - zalezi na vkusu kazdeho soudruha. Musim se priznat, ze jsem se vykaslal na cinskej alkohol, ale mam vyborne cajiky
Jendis píše:luen píše:Bez hesla nebudete vpusteni, ale sul by se dala profouknout dvermiJinak doufam, ze vetsina pocita s tim, ze pak dame nejakej alkohol - panaka, pivo, vino - zalezi na vkusu kazdeho soudruha. Musim se priznat, ze jsem se vykaslal na cinskej alkohol, ale mam vyborne cajiky
Heslo???Tak nevím...asi si vezmu KLEPADLO......![]()
A ten alkohol....mno.....aby se neblinkalo až dlouho po sparinzích.....
![]()
![]()
![]()
ukropcany píše:No a po takejto výchove, chovaj sa normálne...![]()
![]()
Jendis píše:...TongPo-a jsem ještě neviděl,ale Ukropčány je hodnej,milej člověk...
TongPa píše:Jendis píše:...TongPo-a jsem ještě neviděl,ale Ukropčány je hodnej,milej člověk...
Ale určitě už viděl, no řekni sám, dobrák od pohledu, kuřeti bych neublížil...
http://www.youtube.com/watch?v=hqiN6yF_Nas
Akorát ten copánek už nenosím, uvidíš sám...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník