Přátelský sparring se zbraněmi

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod cudles » pát 26. říj, 2007 16:56

BuFF píše:
Gino píše:.. urcite se najde dost moznosti zapojit i ruce (beze zbrane).
nevím jak ostatní, ale já určitě boxerky neberu, budu toho sebou tahat už takhle až moc a nic dalšího tahat nemíním.
cudles píše:.. Uvidime jak mi to vyjde,casove a financne..
setkání je míněno pro aktivně se účastnící osoby, jestli o tohle nemáš zájem je celkem zbytečné jezdit.
Bylo by taky vhodné aby si každý účatník přivezl vlastní základní vybavení (minimálně cvičnou zbraň, rukavice a nějakej ten chránič na... lokty,oči atd.) a moc nespoléhal na půjčovnu. Samozřejmě, že věci se budou dát půjčit na místě, ale předpokládám že to základní minimum bude mít každej svoje. Přijet jen tak bez ničeho se slovy "tak jsem tady a jdem na to" je sice fajn přístup, ale o něčem to už vypovídá :lol:

Tak se domluvte kluci :roll: zustavam tedy doma,viz me prispevky vyse.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BuFF » pát 26. říj, 2007 16:59

cudles píše:Tak se domluvte kluci :roll: zustavam tedy doma,viz me prispevky vyse.
jak chceš, není to nijak privátní akce, ale napsal jsem svůj názor, jak to vidí Gino nebo ostatní nevím, to se zeptej jeho. Jen jde o to abys věděl kam vůbec jedeš :wink: Určitě to nebude setkání poslední takže můžeš přijet třeba příště, záleží na tobě.
Inter verba et actus magnus quidam mons est
Mezi slovy a činy stojí vysoká hora.
BuFF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » pát 26. říj, 2007 17:27

BuFF píše:
cudles píše:Tak se domluvte kluci :roll: zustavam tedy doma,viz me prispevky vyse.
jak chceš, není to nijak privátní akce, ale napsal jsem svůj názor, jak to vidí Gino nebo ostatní nevím, to se zeptej jeho. Jen jde o to abys věděl kam vůbec jedeš :wink: Určitě to nebude setkání poslední takže můžeš přijet třeba příště, záleží na tobě.

Sparringu beze zbraní je věnováno luenovo setkání bu.cz.

Tady se jedná, jak je v nadpisu vidět, o přátelské setkání a sparring se zbraněmi.
Vít Hrachový
ELYWCIMAA // http://www.kungfuwingchun.cz
Škola ozbrojené sebeobrany // http://sosb.cz
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 26. říj, 2007 21:41

BuFF píše:nevím jak ostatní, ale já určitě boxerky neberu
Ja taky ne a doufam, ze jsem nikde nenapsal opak :wink: Jak napsal Hark, sparringu beze zbrani je venovano "luenovo setkani bu.cz" :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » ned 28. říj, 2007 10:17

Ahoj. Upravuji prihlaseni. Gino v tu Nedeli dorazi mozna se dvema borci :wink: :) Takze "Gino + 2" :)

Jendis - podarilo se totiz splasit i Tyrose :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 28. říj, 2007 10:29

OK...já ještě furt stopro nevím....zatím stále robím woodoo.... 8)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mirsv » ned 28. říj, 2007 10:37

A.Puschkin na přátelský sparring se zbraněmi doplatil :wink:
mirsv
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 28. říj, 2007 10:40

mirsv píše:A.Puschkin na přátelský sparring se zbraněmi doplatil :wink:

To nebyl přátelský sparring,ale regulérní souboj..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » ned 28. říj, 2007 11:10

Jendis - no my ho budem robit s tebou, ok? Protoze se na tebe vsichni tri velice tesime :twisted: :lol: :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rony » ned 28. říj, 2007 11:25

Tak mám pocit, že se tady bavíte o něčemo čem nemáte ani páru 8O . Sparing alá DB s různejma zbraněma z různých materiálů :?: :?: :?: Proč myslíte, že používaj ratanky a ne třeba tyče z kamagongu? No asi proto, aby si to o těch přátelích mohli ještě vůbec říct :idea: . Myslím, že tady o slovu sparing se zbraní má asi kde kdo zkreslené představy. Padlo tady slovo boken a tak vám garantuju, že tím když dostane někdo ránu, třeba přes kali přilbu, domu nedojde. Ale proč ne. Až to budete pořádat, dejte vědět, přijdu se rád mrknout 8)
Rony
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod BuFF » ned 28. říj, 2007 11:31

A nebyl ten Puškin náhodou postřelenej :lol:

2Rony: uvidíme, vše se domluví na místě. Termín je vyvěšenej hned na úvodu. Jinak u DB jsem viděl i bokeny, i dlouhé sibaty atd. a to ty hovádci používaj jen ty svoje šermírny. Ale vše záleží na domluvě a dohodě. Když padne dobrá rána je celkem jedno co máš v ruce nebo na hlavě, sestřelit tě dovedou i srolovaný noviny.

A jinak DB sparingy jsou jen slabý odvar pravého přátelského zápolení :lol: http://www.youtube.com/watch?v=AIdlz55Aaho
BuFF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 28. říj, 2007 12:01

4 Rony....a proto se domlouváme Ti,kdož se alespoň trochu známe a jsme schopni se domluvit na rozumných pravidlech.Nikdo nemá zájem,aby tam lidi končili v nemocnici.....pokud se tam objeví nějakej kydlič,nemám problém s tím ho poslat na JIPku do nemocnice,aby měl čas nad sebou přemýšlet(a to si nemyslím,že by i ostatní jentak přihlíželi,jak si tam nějakej magor honí ego).
Jak už tu padlo,nemyslím si,že by se jelo až tak ouplně full,páč sparring mezi sebou bude spousta lidí mít prvně(myslím lidi,kteří se navzájem osobně neznaj).Ale to už tu padlo...stačí si přečíst celej thread.

Jinak...jen na kukandu asi máte smůlu,podmínkou je aktivní účast....žádná show pro diváky a teoretiky.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » ned 28. říj, 2007 12:40

Jendis píše:Jinak...jen na kukandu asi máte smůlu,podmínkou je aktivní účast....žádná show pro diváky a teoretiky.

Aktivní účast je podmínkou.

S výjimkou našeho medika, z pochopitelných důvodů.

Vida, už se nám to blíží.
Týden předem dám vědět přihlášeným detaily.

Kdo se bude potřebovat u mne ubytovat, nechť se do té doby ozve.
Vít Hrachový
ELYWCIMAA // http://www.kungfuwingchun.cz
Škola ozbrojené sebeobrany // http://sosb.cz
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Shrek » ned 28. říj, 2007 12:47

A toho se muze zucasnit kdokoliv?.-)A jde tedy o sparring zbranemi 1 vs 1?:-)
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » ned 28. říj, 2007 13:01

Shrek píše:A toho se muze zucasnit kdokoliv?.-)A jde tedy o sparring zbranemi 1 vs 1?:-)

Mno..kdokoliv...zatím se domlouváme lidi,co se vesměs nějak(alespoň trošku) známe....a jinak ano,one vs one.....i když Buff má všelijaké choutky... :wink: :twisted:

PS...přečtěte si nejdříve celý auditko,než se zase budete na něco ptát..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BuFF » ned 28. říj, 2007 13:03

Shrek píše:A toho se muze zucasnit kdokoliv?.-)A jde tedy o sparring zbranemi 1 vs 1?:-)

samozřejmě ano, ale předpokládá se alespoň základní ovládání a schopnosti se zbraněmi. Je to přátelské setkání s cílem vyzkoušení si svých doveností i proti jiným stylům a soupeřům. Osobně bych nechal toto setkání v počtu lidí co se tady už domluvili. Myslím si totiž, že obsazenost je tak akorát, takže nějaké nové navštěvníky na poslední chvíli... nevím... samozřejmě v tomhle má hlavní slovo Hark. Setkání určitě není poslední takže šance se potkat tady ještě určitě bude. Pročti si celý tohle vlákno, zjisti si jestli to splňuje tvojí představu, napiš co asi tak děláš = s čím bys nás chtěl dorazit :lol: a když Hark nebude proti tak se přidej.

2JENDIS: nech mi moje choutky :lol: a neříkej, že tě to nezaujalo když jsi to viděl na tom videu :lol: Ale samozřejmě vše záleží na domluvě, jde o společně dobře strávený čas a bez zranění. To je hlavní, ale kdyby se do toho chtěl někdo zapojit tak já nejsem proti :wink:
Naposledy upravil BuFF dne ned 28. říj, 2007 13:07, celkově upraveno 1
BuFF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Shrek » ned 28. říj, 2007 13:04

Pardon ze sem zvedavej...Ale jakymi zbranemi se bojuje?
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » ned 28. říj, 2007 13:07

Shrek píše:Ale jakymi zbranemi se bojuje?

Přečíst...celý thread....to je slušnost...tyhle otázky jsou....řekněme.....divné,podíváš-li se,že jde již o 12 stranu auditka.No offence,ale ...... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 28. říj, 2007 13:08

BuFF píše:
2JENDIS: nech mi moje choutky :lol: a neříkej, že tě to nezaujalo když jsi to viděl na tom videu :lol: Ale samozřejmě vše záleží na domluvě, jde o společně dobře strávený čas a bez zranění. To je hlavní, ale kdyby se do toho chtěl někdo zapojit tak já nejsem proti :wink:

No problemo.....já se taky klidně zapojím.... :twisted: ....Tag teamy...... :lol: :lol: :lol:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kik » ned 28. říj, 2007 13:32

Ahoj já bych měl zájem si zaspárovat s nějakým kendistou akorát nemám výbavu na to nikdy jsem kendo nedělal nešlo by to někde pujčit?
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé