Stretnutie bu.cz vol. 2

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod Jendis » pát 28. zář, 2007 13:19

jak to tak sleduju,tak má základní poučka,takřka citát co sníš,to Ti už nikdo nesebere tady asi rozhodně pozbývá platnosti. :oops: :cry:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 28. zář, 2007 13:48

TongPa píše:
Jendis píše:...TongPo-a jsem ještě neviděl,ale Ukropčány je hodnej,milej člověk...

Ale určitě už viděl, no řekni sám, dobrák od pohledu, kuřeti bych neublížil...

http://www.youtube.com/watch?v=hqiN6yF_Nas

Akorát ten copánek už nenosím, uvidíš sám... :twisted:

Tady je humorne, jak je videt, ze ten sluop tam umistenej nema zadne opodstatneni, leda ze by ho tam snad postavili jen kvuli tomu, aby si do nej TongPo mohl zakopat:))
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » pát 28. zář, 2007 15:11

player píše:Tady je humorne, jak je videt, ze ten sluop tam umistenej nema zadne opodstatneni, leda ze by ho tam snad postavili jen kvuli tomu, aby si do nej TongPo mohl zakopat:))

Taky jsi to nemusel hned všem vyžvanit, no... :oops:

lukaskon píše:To video je výborný jak to pak dopadlo v tom filmu? Jinak zítra před schůzkou moc nejezte, celkem rád biju na žebra a bříško :)

V tom filmu to dopadlo tak, že nejdříve zlý Tong Po (ten co kope do sloupu) úmyslně zmrzačí Kurtovi (to je ten čumil v ukázce) v zápase Muai Thai bratra, Kurt se pak začne učit Muay Thai u jakéhosi zapomenutého mistra a po nějaké době vyzve Tong Poa k odvetě za bratra, v zápase podle starých pravidel, kdy mají například místo boxerek ruce omotané konopnými provazy, namočenými ve smole a vymáchané ve skleněných střepech... :lol: Závěrečná triková scéna, kdy J.C. van Damme pomocí kombinace baletu a karate "jako" porazí Tong Poa, patří mezi jednu z nejdražších trikových scén ve filmech s BU tématikou... :P Dražší prý byla jen ta, ve které Bruce Lee "jako" porazí Chucka Norrise... :lol: :wink:

PS: Doufám, že má žebra budeš trochu šetřit, od minulých sparringů nějak nejsou ve formě... :oops:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Pro TongPa

Příspěvekod lukaskon » pát 28. zář, 2007 17:52

Jelikož si mi to ochotně vysvětlil tak se nechám i sundat od tebe :-)
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » pát 28. zář, 2007 20:13

:lol: :lol: :lol:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » ned 30. zář, 2007 0:26

Dekuji vsem akterum za ucast na setkani ... Myslim, ze to bylo velice prinosne a velmi poucne. Skoda, ze opet neprisel nikdo z tech scifi "masteru" a nepredvedl sve b.u. v praxi :!:

Tesim se na dalsi setkani :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 30. zář, 2007 7:16

Nebude nějaká reportáž? Nebo se o tom dozvíme z médií? :wink:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Reporáž

Příspěvekod lukaskon » ned 30. zář, 2007 8:00

graver píše:Nebude nějaká reportáž? Nebo se o tom dozvíme z médií? :wink:

No s tím to nevidím růžově. Kamera tam nebyla (teda dokud jsem tam byl já ... odcházel jsem brzo kvůli rodině). Takže jediná šance je asi v tom, že každý zůčastněný napíše své zážitky.

Já byl spokojenej, spotil jsem se jak prase. Sparoval jsem jen v klasickým boxu, někteří soupeři byli dobří, jiní špatní, ale všichni slušní :-) Nikdo si nepotřeboval aspoň na mě nic dokazovat a tak má sraz vypadat. Luenovi díky za prostory a doufám, že mu tam pak někdo něco nepotřísnil :-)
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod A-Tom » ned 30. zář, 2007 8:53

Rad jsem poznal vsechny zucastnene a timto je vsechny zdravim... Bylo to celkove velmi poucne a mozna by nebylo spatne takove to setkani, myslim i to ktere pokracovalo po "stretnuti" praktikovat casteji, i treba jen na lokalni urovni.

Ukropcany> Byla by moznost to video ktere sis natacel pri nasem sparringu poslat treba na mail? Docela rad bych to zpetne nejak zhodnotil... myslim sebe :lol:
Protoze jsi toho natacel vic, takze cerny trenky, piskova mikina... :D
A-Tom
diskutér - nováček
diskutér - nováček

.

Příspěvekod luen » ned 30. zář, 2007 9:36

graver píše:Nebude nějaká reportáž? Nebo se o tom dozvíme z médií? :wink:

Myslim, ze kratka reportaz by byla mozna, ale medialne prezentovat videa asi nikdo nebude. Ale co mohu doporucit je aktivni ucast :wink:

lukaskon píše:Luenovi díky za prostory a doufám, že mu tam pak někdo něco nepotřísnil :)

Az na par kapek krve se nic nestalo, takze pohodicka ...

A-Tom píše:Bylo to celkove velmi poucne a mozna by nebylo spatne takove to setkani, myslim i to ktere pokracovalo po "stretnuti" praktikovat casteji, i treba jen na lokalni urovni.

:lol: :wink: Sesla se dobra parta ... rozhodne zajimavejch lidi, takze jsem pro pravidelne poradani takovychto akci. CR+SR jsou uz takhle pidi staty a tezko se hleda nove "maso" na sparing i na pokec :!:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 30. zář, 2007 10:33

Jenze ne kazdy je plnolety a muze si jezdit kdy chce kam chce :) To video by vazne nebylo spatne... :)
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod graver » ned 30. zář, 2007 10:51

luen píše:Myslim, ze kratka reportaz by byla mozna, ale medialne prezentovat videa asi nikdo nebude.

Ne, já jsem myslel, jestli to nebyl takovej masakr, že to bude v TV a v tisku :lol:
luen píše:Ale co mohu doporucit je aktivni ucast

No, to už jsem tady vysvětloval. Jedině jako statický trenažér :?
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » ned 30. zář, 2007 11:15

Tak jsem se konecne probudil z deliria zpusobenenho pravdepodobne vetsim mnozstvim ran do hlavy a naslednou konzumaci jablecneho dzusu z pulitru a chtel bych moc podekovat vsem co se zucastnili za uplne super odpoledne :wink:
Diky Luenovi za prostory a organizaci i diky niz melo setkani nalezitou uroven, diky vsem sparingum za to ze dnes vidim na obe oci a Lukasovi za to jak si mi dobre radil abych pracoval predni a drzel ruku nahore, skoda ze sem to uslysel az kdyz mi to Ukropcany poustel na videu :lol: :lol:
Tesim se na priste, doufam ze driv jak za rok sesla se super parta.
Tolik muj report
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » ned 30. zář, 2007 12:03

Jsem rád, že jsem poznal novou partu dobrých lidí, konečně si za těmi nicky budu moct vybavit někoho konkrétního... Díky všem, co přišli. :wink:

Díky luenovi za to, že vše zorganizoval a poskytl nám azyl. :wink:

Díky lukaskonovi, že si udělal čas a přišel si z lehce zaspárovat s "obyčejnými smrtelníky"... :wink: Je potěšitelné vidět, jak se mediálně slavný člověk, který toho ve svém oboru už tolik dokázal a má na co být pyšný, dokáže chovat tak férově, kamarádsky a skromně. :wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » ned 30. zář, 2007 12:13

Pro ty, co tam nebyli:

Doufám, že příště přijdete, nový "maso" se hodí, ukropcany má strašlivou spotřebu sparringpartnerů... :roll: Ale fakt je dost šetřil, až se všichni vrátí z nemocnice, tak vám to potvrdí... :twisted: Jinak musím říct, že ukropcany je fakt monstrum, už jsem nevěděl, čím ho zastavit, tak jsem mu i zkusil vrazit palec do oka... :oops: Málem jsem si ho zlomil, ale on jen mrknul a boxoval dál... 8O :?

Pro ty, co tam byli:

Pssssst! :wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 30. zář, 2007 12:27

také děkuji všem,co přišli...bylo to těžce na pohodu.....fajn akce s fajn lidma.Jen houšť..... :wink: 8)

TongVON Pa- jen z něj nedělej takový monstrum zrovna Ty...kdybys viděl,jak mi zalepilo,když jsem Tě viděl okopávat ty sloupy...... :wink: :lol: :lol: :twisted: 8)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » ned 30. zář, 2007 13:15

Okopávat sloupy? :D:D
BTW: Nemohl by nekdo upnout ukropcanyho fotku? :D:D (ne ze bych byl buzik) :D
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » ned 30. zář, 2007 13:20

Bylo by mozno ty videa mi poslat na email pls?abych mel predstavu jak na tom jste a pripadne s kym bych mel v budoucnu tu cest...jinak ja jsem pres tyden v Usti n L.,a na vikendy jezdim domu,takze mi to ted nevychazi,jedine o nakych prazdninach :( jinak jak tady delate z ukrapcanyho neporazitelne monstrum :twisted: (no offense),tak bych ho take rad videl v akci :) takze bylo by mozno poslat ty videa? diky
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » ned 30. zář, 2007 13:28

Timto zdravim vsechny, co tam byli, bylo to fakt super. Lukas Konecny byl hvezda dne, to natekle oko si snad vyfotim a budu ukazovat navstevam :-)
(ja vim, mel jsem si vzit helmu :lol: )

Lidi byli super, dokonce doslo na chvili i na zbrane, i na nuz proti cloveku, proste super akce.

Tesim se, co napise ukropcany, az si sedne k pocitaci :-)
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 30. zář, 2007 14:14

Urcite VELKEJ dik Luenovi za prostory i za pohosteni.
Priste uz budu vedet kde to je, tak snad dorazim vcas, hanba mi :cry:
Lidi super, atmosfera taky, zbytecne komentovat :wink:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé