kik píše:Víš aspoň se nehádáme já cvičím jediné a nezměněné aikido a ne jak ty a blabla a nepřijde nějaký mistr na seminář a nenapadne ho a kdyby se aspoň bil jak učí a ne jak děcko na pískovišti a jiné shity.
luen píše:kik píše:Víš aspoň se nehádáme já cvičím jediné a nezměněné aikido a ne jak ty a blabla a nepřijde nějaký mistr na seminář a nenapadne ho a kdyby se aspoň bil jak učí a ne jak děcko na pískovišti a jiné shity.
Mimochodem nechapu tvoji reakci ... jestli ti to nedoslo, tak jsem napsal kriticky prispevek do vlastnich (kung fu) rad ... prave proto, ze vim jak to ve skutecnosti je ...
Pokud delas Aikido, tak ti doporucuji, aby ses radeji nikde moc nehadal ... musel bys zacit nosit pampersky - uz vubec ne se mnou (jsem hrozne NEBEZPECNEJ A ZLEJ)...![]()
![]()
![]()
kik píše:ok kvančenkejne tak se ne..r do toho čemu nerozumíš cvič si ožralé opice apod a já si budu zas cvičit samurajské BU
kik píše:já nezačal mluvit o shitech a pamperskách,ale nenechám si srát na hlavu!
kik píše:Víš aspoň se nehádáme já cvičím jediné a nezměněné aikido a ne jak ty a blabla a nepřijde nějaký mistr na seminář a nenapadne ho a kdyby se aspoň bil jak učí a ne jak děcko na pískovišti a jiné shity.
kik píše:někteří naivci si dokonce myslí ,že udělají irimi tenkan proti tsuki
karlat píše:kik píše:někteří naivci si dokonce myslí ,že udělají irimi tenkan proti tsuki
Proč by nešlo proti tsuki aplikovat irimi tenkan, pokud mi vyjde? Tedy myslíš-li výrazem "irimi tenkan" to, co já, tedy "vstoupit, otevřít-otočit". To nejsou nějaké konkrétní techniky, spíše principy, které vyjadřují pohyb nageho hara vzhledem k hara ukeho. Technika už je pak fuk...
Hezký den, Karel Palát, Plzeň
ukropcany píše:Tie technické hlúposti, ktoré sa tu snažíte riešiť nevyriešite... ísť proti úderu si môže dovoliť len ozaj Pán Fighter a aj to sa mu môže stať osudným... a za chrbát sa dá dostať len nejakému telesne postihnutému... čo myslím, že bežní protivníci samurajov boli (s ohľadom na ich postavenie v spoločnosti)... preto tie techniky vyzerajú ako vyzerajú...
kik píše:Ja tedy zadnej opici styl necvicim, ale par drzejch opic uz jsem zkrotil -tvoje sexuální praktiky mě nezajímají
luen píše:kik píše:ok kvančenkejne tak se ne..r do toho čemu nerozumíš cvič si ožralé opice apod a já si budu zas cvičit samurajské BU
A ses tak silnej chlapak jen na netu schovanej za nickem, nebo mas odvahu to ukazat i na zivo
kik píše:a jak by sis to představoval?jde ti o sparing nebo o něco jiného a co jsi předvedl ty,akorát to ,že umíš používat smajlíky.Klidně ,když mě pozveš k vám na trénink tak se nějak domluvíme ukážeš mi svůj pohled na věc nemám problém.
chachar píše:hOp: ty me docela bavis
cetl jsem jak jsi v jednou prispevku psal ze ti staci fotbalove bitky 200 na 200(psal jsi to hned na prvni strane)
dost se v tom vyznam a jenom by me zajimalo ktere dva kluby dali pocet 200 lidi na obou stranach. takova blbost![]()
tady nejsme v polsku!!! nemluv picoviny
napsi odkud jsi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků