Stretnutie bu.cz vol. 2

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Příspěvekod Jendis » ned 30. zář, 2007 15:58

O videjkách jsme se bavili....a asi to na net nepůjde...fotky možná,ale videjka asi ne.Už jen proto,že to třeba lidi donutí příště dojet...právě kvůli poznání lidí,atmošce....atd.
Graver třeba písal,že by byl za statistu....no....a proč ne?!Já tam jel se svýma bolavýma,zničenýma kloubama....do neozbrojeného sparringu jsem ani nešel....trošku jsem si s Playerem zablbnul s nožem a zašermoval s Pandou....mimochodem,Player kope jako kobyla :wink: ,ale ten nůž jsem mu tam dost často nějak propasíroval.Nicméně,bylo to opravdu jen takové blbnutí,nic s vypovídající hodnotou.
S Pandou jsem si zašermoval,moc se mi líbilo,že se Panda nebál,nešli jsme do toho sice nijak moc naostro,ale tempo tam bylo....Panda není šermíř,taky tam byl v té chvíli (trošinku) za statistu,ale šel to zkusit a bylo to hrozně fajn..... :!:
Hvězdami dne byli pánové lukaskon a Ukropcany.....na ty byl sparringový pořadník....Lukáš prokázal výborný nadhled,nešel do kluků nijak z ostra...a ještě jim stihnul radit během bouchání("co to děláš???To mi nesmíš ukázat,že jsem Tě praštil.....problémy s fýzou,co?" a jiné hlášky)....Ukropčány si taky pěkně zabouchal(pánové a dámy,fakt je vostrej).......jinak zbytek lidí mezi sebou už moc nebouchal....hlavně Panda vs Runnar(tuším) a na závěr,zlatým hřebem byl Pandův famózní tringl Playerovi,který nedotáhl jen kvůli své titanové ortéze.....
Luen je velmi dobrý hostitel a přátelský člověk,stejně,jako lidé z jeho školy(nekecám,byl tam i Chuck Norris :twisted: )....prostě super strávené odpoledne,kdo tam nebyl,prohloupil.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » ned 30. zář, 2007 17:07

No,jak vas tak posloucham,tak bych asi nemel sanci :? ale nebranilo by mi to v ucasti :) i kdyz po me neucasti to budete zase brat jen jako vymluvu dalsiho aikidisty :?
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 30. zář, 2007 17:16

cudles píše:No,jak vas tak posloucham,tak bych asi nemel sanci :?

Ona spousta lidí pořád nechápe,že o tohle tady vůbec nejde.Jde hlavně o to potkání se a o chuť zkusit si to.Nikdo si tam na nikom nehonil triko,byla velmi příjemná a přátelská atmosféra,výbornej čaj.....prostě pohoda.Vůbec nešlo o to,co kdo cvičí,jestli exceluje,nebo ne.....zuby nelétaly(a přitom,kdyby někteří chtěli,rozhodně mohlo být hůře),krev tekla jen malinko z jednoho škrábance(sorry Pando)-tedy,co jsem viděl já......a moncl na oku...no co už?!
Mám ho taky + poškrábanou rohovku,ale nic vyloženě vážného.
A posezení nad pivkem potom bylo taky moc fajn.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » ned 30. zář, 2007 17:29

Ja vim ze o to nejde,,Chut zkusit si to samozrejme mam...ale prece jen nekde cvicim,a nechtel bych udelat trenerum nebo klubu ostudu,nebo snad dokonce svemu BU :oops: ale verim ze by to bylo prinosne :) tak pokud to vyjde priste... :oops:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod Angus » ned 30. zář, 2007 19:42

Letos mi to tedy nevyšlo, rodina dostala přednost (ten termín pro mne navíc nebyl z více důvodů optimální, ale nikdy nelze vyhovět všem). Po přečtení ohlasů zúčastněných mne to mrzí o to více, ale snad není všem dnům konec a vypadá to, že se zrodila nová tradice, takže doufám, že někdy příště.
luen píše:Musim se priznat, ze jsem se vykaslal na cinskej alkohol, ale mam vyborne cajiky :wink:

Dal jsem si doma na počest tohoto setkání White Monkey,
ale pokud bych příště přijel, přivezu originál slivovici a hruškovici (pokud dobře dopadne kvas a pálení :!: ), hrušky jsem právě dosbíral a švestky už pěkně kvasí :lol: , to bych viděl vzhledem k svému věku jako největší přínos mé účasti na takovémto setkání :wink: .
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Slivovice a podobné

Příspěvekod lukaskon » ned 30. zář, 2007 19:55

Pro Anguse ... tak to bych nevozil protože pak poznáte, že moje boxerské umění je velmi chabé oproti schopnostem zkonzumovat zajímavé množství těchto domácích léků :-)
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » ned 30. zář, 2007 21:32

Zdravim vsechny aktery, kteri se ucastnili setkani 29.09.2007.

Jelikoz jsem byl pozazdan o malou reportaz a sepsani par postrehu z teto akce. Zadam timto vsechny ucastniky, zda by neposlali par zakladnich informaci o sobe (co cvicite, u koho, jak dlouho a vaseho nicka ...). Pokud tedy budete chtit byt oficialne uvedeni.

Take bych pozadal o nejake foto (spolecne)

Dekuji Luen
Naposledy upravil luen dne pon 01. říj, 2007 10:11, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » pon 01. říj, 2007 9:35

Hm, vypada to, ze to byla super akce, tak pristi rok bych snad uz mel byt doma, takze kdyz to jen trochu pujde, tak se rad zucastnim.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 01. říj, 2007 21:10

moc hezky jsi to napsal,Ukropčány..... :!: :!: :idea:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

k Ukropčanymu ...

Příspěvekod lukaskon » pon 01. říj, 2007 21:24

No napísal si to skvelo ...

Na můj vkus si spároval zbytečně tvrdě. Avšak svým způsobem to chápu. Já raději jdu lehce, nenechám se příliš otloukat, ale zase nechci nikoho sundat. Ty si sice nikoho nesundával, ale kouř si dával každýmu. Ale aspoň pak nejde polemizovat o tvém výkonu :-) Chápu, že v mém případě lze pak diskutovat o kvalitách.

Reportáž si však vystihl parádně. Souhlasím i s tím, že tam byl nějaký ten nemotora, ale hlavní je, že i takoví byli ochotni přijít a zasparovat. To je důkaz jejich bojovného ducha, který jistě přinese časem i zlepšení bojovných dovedností. Chápu, že ne každý si najde čas, ale já přijel z Ústí i s celou rodinou, alespoň na 2 hoďky sparingu ... rád bych zachlastal a pokecal i poté, ale čas je ku..a.

Věřím, že se sejdeme již brzy znovu (rok je zbytečně dlouhej) a k tomuto zdravému jádru najde odvahu přijít i pár dalších. Já si příště musím najít víc času a zkusit i něco jinýho než box :-(
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » pon 01. říj, 2007 22:48

Pro ukropcanyho:

Ta noha mě mrzí, sorry. :( To jsou ty opačný garde, navíc ty na boso, já v botách + supertíha, pak jeden přední s výšlapem a... :?

Asi jsem ten nemotora... :oops:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

To: Ukropcany

Příspěvekod lukaskon » úte 02. říj, 2007 8:07

Já nechci snad nikdy na tréninku soupeře sundat. Chci si zatrénovat a né abych po prvním kole neměl do koho bouchat :-) Pokud jdu s neboxerama tak se snažím jít vždy lehce, vyjímku dělám jen poku se někdo chová jako blbeček, pak ho rád seknu. V sobotu tam byli všichni ok a nepotřebuju nikomu srážet hřebínek. Ty si byl taky o dost kg těžší než já a nešel si po KO se mnou tak proč bych to dělal já, který se boxem živým. Pokud ti to nevadí a pošleš mi video rád ho zveřejním.
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » úte 02. říj, 2007 8:52

Pro ukropcanyho: Jsem rád, že můžeš trénovat. Ten palec se lepší, akorát na motorce si to teď moc neužívám... :D

Pro lukaskona: Teď, když ses veřejně přiznal, že nechceš na tréninku nikoho sundat, bude na tebe příště muset luen napsat pořadník... :lol: V rámci zachování tradice bych si s dovolením opět rezervoval první kolo... Už i proto, že jsme k sobě váhově nejblíž... :twisted: Akorát seš nějak rychlejší, ale to bude tím věkovým rozdílem... Jo, já když byl ve tvých letech... :P :wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 02. říj, 2007 9:42

Kdy bude dalsi sraz? :) Nasel by se pripadne nejaky judista na spar? Do boxu se mi vazne moc nechce :(
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 02. říj, 2007 12:19

ghekon píše:Kdy bude dalsi sraz? :) Nasel by se pripadne nejaky judista na spar? Do boxu se mi vazne moc nechce :(

Ja se hlasim.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » úte 02. říj, 2007 12:23

player píše:
ghekon píše:Kdy bude dalsi sraz? :) Nasel by se pripadne nejaky judista na spar? Do boxu se mi vazne moc nechce :(

Ja se hlasim.

To se vám bude ale blbě dělat u luena na té jeho kamenné podlaze :-)
Vít Hrachový
ELYWCIMAA // http://www.kungfuwingchun.cz
Škola ozbrojené sebeobrany // http://sosb.cz
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 02. říj, 2007 12:36

Ten spar byl u luena? :D:D Ja myslel ze nekde v telocvicne :D Prinejhorsim by to slo i na podlaze ale to mi nedela dobre na zada :)

BTW: Player kolik mas kilo?
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 02. říj, 2007 12:51

ghekon : podle nalady, ale v prumeru tak 92.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 02. říj, 2007 12:53

Tak to si asi moc nezasparujeme :) 60-65 :(
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 02. říj, 2007 14:52

Tak jsem se kouknul na videjko,kde šermuju(teda...ani mi to nende z huby) s Pandou.....vypadá to strašně :? Je hrozně vidět,že to byl jeden z prvních "real" volných šermů s člověkem,kterého neznám.Sice tam není všechno...mobil evidentně nestíhal zásahy z předbodů...ale fakt nic ke koukání.Chce to víc spárovat/fechtit.....díky,Ukropčány,za to videjko.....alespoň je nějaká zpětná vazba a hned je vidět,kde je potřeba přidat.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé