2 all: nebojte se ničeho a přijďte,já osobně jsem to minule taky přežil a že mě mohlo tolik lidí popravit kdyby chtělo

Panda píše: osobně bych na setkání moc rád viděl i nějáké jiné než fullkontaktní styly
Jendis píše:Panda píše: osobně bych na setkání moc rád viděl i nějáké jiné než fullkontaktní styly
Když v tom bude,Jendo,právě asi problém......jak tak koukám po celém serveru BU.cz,tak právě těmhle lidem se na setkání moc nechce.....
Panda píše:2 Runnar: člověče přestaň používat ty výkřičníky vypadá to jako by ses bral strašně vážně
wordsworth píše:A tu čínu bych tam viděla ráda ať se dovim něco nového.
wordsworth píše:©vestkové víno? Bohajeho,makám,takže ty sparingy snad přežiju,ale toto..
Na to asi nemám.
Přelož mi,to co psal Panda.Jsem fakt zvědavá,co to je. O čínských BU vím jed,že existuje nějaká sanda.
Jendis píše:Panda píše: osobně bych na setkání moc rád viděl i nějáké jiné než fullkontaktní styly
Když v tom bude,Jendo,právě asi problém......jak tak koukám po celém serveru BU.cz,tak právě těmhle lidem se na setkání moc nechce.....
ukropcany píše:Tak ja myslím, že presne o to ide... byť chytrý, ale nie schopný sa predviesť v sparingu, to je blbé, no... pričom ako keby o niečo šlo... sparing je len sparing, zranenia pri ňom nehrozia, teda poliaľ za zranenie niekto nepovažuje modrinu na ruke/nohe...K boju to má najbližšie a dá sa ľahko preveriť kvalita vlastnej praxe... ja si skôr myslím, že tí čo nechcú prísť nechcú prísť preto, lebo by museli riskovať, že min. pred sebou by museli uznať, že ich prax je naprd a také konštatovanie pred sebou spraviť, tak to chce chlapa... hlavne keď má človek x-tý dan, žiačikov plnú prdel a zrazu s ním niekto s jebákom na brade vytrie podlahu... to nevie prežiť každý... tiež by som si tu rád s niektorými chytrolínmi vytrel podlahu (prípadne inú súčiastku), ale to je len také malé prízemné prianie... kto už by sa len pýšil tým, že zmotal nejakého chudáka, že... to už ranař je iné kafe...
ukropcany píše:4RBR - na jednej strane chápem, že nemusíš byť motivovaný sa podobnej akcie zúčastniť, na strane druhej potom ale neviem, prečo si potom zareagoval práve na tento príspevok... hlavne keď nemáš x-tý dan a kopec žiakov...Pretože ten príspevok bol smerovaný práve týmto smerom...
Možno si práve ten slušný chlapec, ktorého sa to netýka, ale ja som už videl toľko zmrdov, že hodnotím ľudí len podľa spravených skutkov a nie prezentovaných názorov. Koniec koncov práve preto som sa zúčastnil aktívne, pretože tu do kde koho hubujem a potom sa z veci vyzuť, tak to by bolo asi dosť trápne, že...
Si všimni tú zmenu, ktorá tu v poslednom čase nastala - žiadni energetici, žiadne hádky od WT vs. WCH, žiadne aikido
, žiadni Poláci, žiadne sračky typu Petráš mi šlapol na palec...
Proste čuráčikovia na facku sa zdejchli niekam do diery, robia si svoje hopsasa a prestali kecať do mužských vecí. Na tomto fóre som už tuším 5. rok a už sa sem chodí len vykecávať ako na chat, ale nie diskutovať o otázkach života a smrti, pretože je to blbosť. Tí čo o týchto veciach chcú diskutovať sú práve totiž tí na facku...
A to, že sa toto udialo je podľa mňa z veľkej časti zásluha aj už uskutočnených stretnutí a z úplne logického posilnenia pozície tých ľudí, ktorí prišli, nech už na mieste dopadli ako dopadli. Pretože práve tu platí "nie je podstatné vyhrať, ale zúčastniť sa". Ak sa necítiš byť motivovaný, pre mňa v pohode
nie si z tej kôpky, do ktorej by som si chcel kopnúť...
Len musíš počítať s tým, že Tvoj názor potom bude mať aj nižšiu hodnotu...
![]()
P.S. Mezioborové sparingy - odvaha nie je ísť si zaspárovať s kamarátom, ale postaviť sa osobe, ktorú si v živote nevidel a vôbec nevieš čo je zač...
P.S. Dostanie do řepy - nehádžeš tú flintu do žita nejako rýchlo? Nechápem ako môžeš také niečo napísať... čo potom celé dni trénuješ?
P.S. Kendo - a čo Ti v tom bráni? Ale videl si, aj oni si nastavili svoje kritériá účasti...Kto chce s vlkmi byť, musí s nimi vyť...
RBR píše: Nebyl jsi na našem pikniku tak tvůj názor není plnohodnotný. Nejsi přijat do klubu. Místo toho aby se hodnotilo co si napsal tak už předem je tvůj názor horší, protože si někde nebyl.
RBR
RBR píše:Právě proto, kdybych celé dny trénoval, ale poslední dobou je opak pravdou. A není to jen tím, že mám málo času (zdrbaná rekonstrukce a starosti kolem ní), spíš nekonečnou leností. Navíc ani skladba tréninku není dobrá.
Potřebuji více práce ze sparingem, ale řízené. Jako každý se potýkám s problémem, že mám cosi naučené a myslím si, že je to super, ale když to testnu tak žádná sláva. Musím hledat co dělám špatně, kde je chyba. Pak ji odstranit. Na tuto mravenčí práci se mě více osvědčuje forma řízeného sparingu než volné kumite.
TongPo píše:RBR píše:Právě proto, kdybych celé dny trénoval, ale poslední dobou je opak pravdou. A není to jen tím, že mám málo času (zdrbaná rekonstrukce a starosti kolem ní), spíš nekonečnou leností. Navíc ani skladba tréninku není dobrá.
Potřebuji více práce ze sparingem, ale řízené. Jako každý se potýkám s problémem, že mám cosi naučené a myslím si, že je to super, ale když to testnu tak žádná sláva. Musím hledat co dělám špatně, kde je chyba. Pak ji odstranit. Na tuto mravenčí práci se mě více osvědčuje forma řízeného sparingu než volné kumite.
Můžu se zeptat, kolik let už cvičíš?
Gino píše:RBR píše:Málo, 18 let
Nezlob se, RBR, ale za tu dobu by sis mohl trochu vic verit...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků