ghekon píše:Tak to si asi moc nezasparujeme60-65
Mno...to neni asi moc fer:)Kazdopadne zkusit se to eventuelne muze, ne?
ghekon píše: A to s zinenkama me docela zajima jelikoz to neni zadna sranda padat na beton
luen píše:Kdyby nekdo vedel o levnejsim gymnastickym koberci, tak dejte vedet. Jestli ten prostor nebo jiny koupim, tak poridim ring. Ale do pronajateho prostoru ho kupovat nechci, jelikoz by to vyzadovalo stavebni upravy a ty chci financovat jen na vlastnim
ghekon píše:luen: Vy to wing-chun cvicite normalne na dlazbe? V cele skole neni jedine zinenenky?
ghekon píše:Jendis: Prijde mi trochu zbytecne jezdit nekam xxx kilometru jen kvuli zapasu s nekym o 30 kilo tezsim, kdyz muzu stejne zapasit na kazdem treninku, bral jsem to spis jako zpestreni s nahradu k vasemu "boxerskemuL sparringu
ghekon píše:Jasně, je fajn poznávat nové lidi, sae kterými máš společné zájmy a spol. Bereš mně moc za slovoCož mně přivedlo na myšlenku založit nový topic
thx
ukropcany píše:Kedysi som bol za chlapíkom tu http://www.polly.sk , robia aj tie puzzle tatami a bavili sme sa o nejakých číslach okolo 15000 Sk za ca. 35m2 vrátane dopravy do BA... len pre info...
Angus píše:ukropcany píše:Player doručil nejakú fotodokumentáciu, tak aspoň takto:
Kdo je, prosím, na těch foto? Myslím tím ty dva účastníky tohoto sparingu, ne všechny.
Já vím, kdybych tam byl, tak bych věděl, ale nevyšlo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník