BuFF píše:Ale ještě mě napadlo, budeme tam tahat nějaký zbraně na ukázku? Jestli bude zájem si různě vzít do ruky něco železnýho hezkýho. Klidně vezmu něco filipínského sebou, ale abych nebyl sám a třeba to nikoho ani nezajímalo.
Jendis píše:Neboj...s tou rychlostí to nebude tak horký.....však jsi viděl,ne...já...v podstatě mrzák přes klouby....... :twisted:
Jian píše:Pokud Jendis bude konzumovat cely tyden tatarsky biftek, primlouvam se za to aby organizator zahrnul do planovani i jednu prenosnou toaletu navic.
BuFF píše:Harku, fajn, ale Jendis plánoval nějaký cvičný, tupý na blbnutí, žádná historie jen obyč duralsakra zase pozdě. Chlapi jestli budete takhle rychlý i při sparringu, jako tady píšete příspěvky, tak se mi začíná ježit kůže na těle
![]()
Ale ještě mě napadlo, budeme tam tahat nějaký zbraně na ukázku? Jestli bude zájem si různě vzít do ruky něco železnýho hezkýho. Klidně vezmu něco filipínského sebou, ale abych nebyl sám a třeba to nikoho ani nezajímalo.
BuFF píše:Klidně vezmu něco filipínského sebou, ale abych nebyl sám a třeba to nikoho ani nezajímalo.
Jendis píše:Jo...bude nějaká "bitevní muzika"???????
když jsem u těch bubnů už máš nějakej válečnej popěvekJendis píše:A bubny budou potaženy lidskou kůží........naší kůží......![]()
![]()
![]()
BuFF píše:když jsem u těch bubnů už máš nějakej válečnej popěvekJendis píše:A bubny budou potaženy lidskou kůží........naší kůží......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bezvaJendis píše:dobrá zpráva - Dva cvičné kordy BUDOU....![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník