Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod RUNAR » ned 08. čer, 2008 12:39

A jedéééééééééééééém :lol:

Bych řekl že je ok že lidi maj jiný názory ještě když dělaj jinej styl ale podle mého má smysl bavit se o oblastech který jsou v různých stylech podobný nebo stejný, najít oblast kde se styly shodujou a tam se přibližně a přátelsky poměřit.

Musim říct že na vol1 mě nejvíc pobavili Ukrop s Playerem, chvíli bouchali a potom chvíli slovně řešili názorové rozdíly. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 08. čer, 2008 12:53

ukropcany píše:
RUNAR píše:Musim říct že na vol1 mě nejvíc pobavili Ukrop s Playerem, chvíli bouchali a potom chvíli slovně řešili názorové rozdíly. 8)
No jasné... pre trochu (mojej) krvy nechcel pokračovať... :roll: keby som prestal bojovať vždy, keď mi niekto natiahne, tak by som toho veľa nenabúchal... :roll:

Však v pohodě, mě to přišlo vtipný 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 08. čer, 2008 12:56

...ano vim jak to dopadlo, najednou chybely rukavice, za ktere by si se zkoval, pak to asi nebylo moc pomale a v neposledni rade ze by presnost byla spatna jak tu o me mluvis?Cece sorry, ale nevim jestli to od tebe ma byt nejaka zamerna provokace ci co, ale ty si nevidis do ust.
Ted mi je jasny, ze tu zacnes zase hlasat, ze to s tebou ani nehlo, ze ses defacto superman, ze by ti nekdo musel useknout hlavu katanou, aby te vlastne vubec zneskodnil atd.Ver, ze pokud by to nebyl pratelsky sparring, jednou ranou opravdu nekoncim.Koncim, az kdyz se souper nehybe.
Timto koncim verbalni diskusi, klidne si tu povidej ty pohadky o nepresnosti karatistu apod., budu se snazit to prehlizet.Nabizim pomerne ferovou nabidku sparringu s chranici jako v tom videu, kdyz to tedy vubec neboli a neni to citit dle tvych slov, nemel by pro tebe byt zadny problem, takovy to sparring podstoupit.A pak se uvidi, jak to vsechno je, treba me rozmetes takovym zpusobem, ze odejdu s brekem domu, supermane;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 08. čer, 2008 12:59

RBR píše:Teď si nejsem jist na co jsi reagoval. Moje maličkost se tam věnovala drobnému technickému popisu. Pokud jde o moji účast na vol.3. Je to otevřené. Uvidím jak se to na podzim semele.

RBR

Reagoval jsme na to, ze je nekdo ve vyhode, nekdo v nevyhode ... to vzdycky bylo a vzdycky bude ... ten lepsi je vzdy ve vyhode (a nejde jen o fyzu, schopnost fungovat v ramci dannych pravidel ...) a lepsi je nejen tim, ze podle dannych pravidel trenuje, ale ukaze i to, kdo je jak schopen reagovat na zmenu pravidel, pomucky ... proste bojovnik by mel hledat zpusob a ne vymyslet duvod :wink: Jak tady padlo na zacatku a uz se to tady vlastne resi nekolik let, kazdy si dohodne to, co mu vyhovuje, resp. to, na cem se se sparing partnerem dohodnou!!!

Porad se tady par lidi ohani nejakou nerealnosti takovejch zapasu ... ano vetsinou jde o to, ze stavi to, co netrenuji do kategorie nerealne :lol: Na ulici, se nikdo nebude ptat na to, co umim, na co jsem pripraven, co mi vyhovuje a nebo naopak, co uz mi prijde jako nevyhovujici ... Kazdej se hned ohani realitou a pod., porad je na vol.bu zohlednovano zdravi ... a to ma byt ten handicap??? ... trochu tem obavam nerozumim a prijde mi to jako vymluva! Neni to reakce na tebe, jen na vsechny ty vymlouvace :wink:

Ja treba nesouhlasim s tim, ze se musi lamat kosti apod. osobne povazuji zdravi cloveka za to nejcennejsi co ma, ale myslim, ze to ukrop. myslel obrazne ...
Naposledy upravil luen dne ned 08. čer, 2008 13:04, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 08. čer, 2008 13:00

ukropcany píše:škoda, že mojim obľúbeným pár pokérovaným cigáňom by sa zdalo detinské prísť na náš dýchánek

Kdyby si to přece jenom rozmysleli, tak prosím napiš - s břitvou se neumím ani oholit a na žiletku na gumě mám jisté vzpomínky ještě z mládí - stejně jako na ty, kteří obvykle bývají na druhém konci.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 08. čer, 2008 13:20

luen píše:porad je na vol.bu zohlednovano zdravi ... trochu tem obavam nerozumim a prijde mi to jako vymluva

No, to doufám, že se tam zohledňuje zdraví 8O
Ona to někdy ani výmluva být nemusí. Někdo má zdravotní problémy a přesto si chce zacvičit, zabouchat, zasparovat. Já se snažím dělat aspoň nějaký karate i se svými zdravotními problémy, jen prostě neustojím to, co ostatní. Kolena, záda, krk... Následky mládí v sedle motokrosové motorkly za každého počasí, pár úrazů, autonehoda... Mohl bych sedět na zadku a vymlouvat se na zdravotní stav. Nedělám to - myslím, že i na své úrovni mám právo dělat to, co dělám a jsem vděčný, když se najde někdo, kdo se dokáže přizpůsobit mé úrovni, aniž by mi vysvětloval, že už to holt nemá cenu. Každý se chceme někam dostat - strejda, který si každý pátek zakope fotbálek, aby měl pak o čem vykládat v hospodě, i profesionální fotbalista.
Jak říká Ucrop - je to jiný level. Jen mám občas pocit, že někdo ze svého levelu nevidí na jiný (ať už vyšší nebo nižší) :wink:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 08. čer, 2008 13:27

Na druhou stranu to chápu - pokud někdo nění zrovna učitel, tak jede sám za sebe a nemá potřebu dělat šaška někomu o x levelů níž nebo se nechat přizabít někým o x levelů výš, dřív, než se tam sám stihne dostat...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » ned 08. čer, 2008 13:49

Vubec nejde o zaky, ani ucetele ... ucitel neni lepsi nez jeho zaci ... (teda nemyslim ty zaky, kteri necvici a nebo chodi tyden) ... vetsina treneru to smeruje na to, aby jeho sverenci predcili sveho trenera ... kdyz ne - utecte.

Taky jsem dolamanej a ve veku, kdy uz nestiham mladsim (mam x urazu z bitek, zapasu ...), take se mi ozvou pri zmene pocasi ..., ale nepodleham tomu :wink: Hledam zpusob a ne duvod :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 08. čer, 2008 14:12

Jak už tu padlo...na zdravotní stav se ohled bere a je jen věcí domluvy osob zůčastněných sparringu. Jak jsem psal,klidně si s Tebou,Gravere,pinknu....úplně na pohodu. :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 08. čer, 2008 14:50

Ukrop:
Cigáni- hele já klidně řeknu jednorukýmu Džamilovi a ten ty tvoje boxery pokérovaný spráská pahýlem :lol:

Jinak já rukavice už řešit nebudu prostě tam vlítnu se zuřivým výrazem a pic kozu do vazu a bude to vyřízený.
To budou takový pumelice že oponenta sundá na prdel jenom ten zvuk jak budou svištět. 8)
Komu se to nelíbí ať si jde na kožní :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 08. čer, 2008 15:14

Ucrop: "tí pokérovaní cigáni sú boxeri, neviem prečo myslíš hneď na britvy"
No, zdravý rozum v té úvaze nehledej. Jen automatická asociace, založená na téměř 20ti letech života v lokalitě s vysokou koncentrací cigánů (ne takových, se kterými asi ty boxuješ). Naše parta, jejich parta. My tak 16-20, oni taky. My tak kus klacku, hroty od sbíječek, spousta keců, skutek utek. Oni už v těch -nácti nože a břitvy - o životě a boji toho tehdy věděli víc, než vím dneska já. Kdo proti tomu železářství někdy stál, asi nezapomene (neměl by). Tak proto. Neber to jako paušalizaci.
Jendiš - díky - asi tam někoho takovýho budu potřebovat :oops:
Jinak to zdraví vs. cvičení: já sice skuhrám, ale kdybych necvičil, jsem na tom zdravotně mnohem hůř (pokud to čte moje páteřoložka: paní doktorko, račte si trhnout svou ladnou nožkou :wink: ).
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 08. čer, 2008 15:18

ukropcany píše:4graver - tí pokérovaní cigáni sú boxeri, neviem prečo myslíš hneď na britvy :roll:

4player - :D no, ten sparing si ukončil Ty, nie ja, teda ak dobre pamätám... a rachol si úder, ktorý si tvrdil že nedáš, takže o ovládaní svojho tela mi nehovor :D Superman nie som, ale kým stojím na nohách, tak sa snažím bojovať... :idea: ...bez ohľadadu na to, či je to sparing, alebo zápas... :idea: Tú ochranu v pohode beriem, s Lukášom sme Ti už kedysi písali, že «a rozštípeme aj v rukaviciach, aj bez nich... 8) Hustý si bol na Macháčka, dostal si, hustý si bol na mňa, zdrhol si že je to netechnické a teraz si zas hustý (debatu na tému rukavíc si otvoril Ty, nie ja!). Čo čakáš, že ako budem reagovať? :lol:

Dohoda byla udery(dobre, placani) otevrenou rukou, ja jsem holt ujel tak, ze jsem ruku sevrel.Tecku bys dostal tak jako tak, protoze si se vubec nekryl, ani si to nestihl, ale chapu, ze je to pro tebe tezke unest a priznat to ne tady, ale hlavne sam sobe.Koneckoncu kdo tam byl, tak to videl.
Lukas se si do ust neber, Machacka potazmo taktez, nevim proc porad tahas do svych prispevku nekoho dalsi, nejdriv cikani, ted Lukas, Machacek, kdo bude dalsi?Mas opravdu tak velky problem "kopat" jen a pouze za sebe?Ocividne ano.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 08. čer, 2008 15:40

Player: Ale ty máš zase mínus že si s náma nikdy po srazu nešel do hospody :!:

©el si radší fotit nějaký nahotinky, to neni kamarádský :lol: 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 08. čer, 2008 15:41

RUNAR píše:©el si radší fotit nějaký nahotinky, to neni kamarádský :lol: 8)

Kamarádský možná ne, ale zase to má jiný výhody :lol: :lol:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 08. čer, 2008 15:45

graver píše:
RUNAR píše:©el si radší fotit nějaký nahotinky, to neni kamarádský :lol: 8)

Kamarádský možná ne, ale zase to má jiný výhody :lol: :lol:

Další fotograf :) ......... hele klucí alespoň mi pošlete nějaký vydařený kousky do mailu.
Díky 8) :P

P.S: Spolu si můžem taky ťuknout jen tak na pohodu, jsem s Jendisem asi jedinej kdo má úctu ke stáří :) 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » ned 08. čer, 2008 16:38

graver - ja si s tebou taky klidne pinknu. Uctu ke stari mam, fakt. Nedavno jsem totiz od jednoho asi 40ti leteho sparringa dostal par peknejch haku primo na spodni celist, kdyz jsem mel otevrenou pusu (heh) a od ty doby to potrebuju nekomu vratit :lol: Delam si srandu :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 08. čer, 2008 16:48

Jendis, Gino:

Aby nás tam nakonec nepohřbil, tady ty týpci co furt řikaj že to neuměj nakonec vypálej takový děla že se všichni diví 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 08. čer, 2008 17:05

.....třeba jo...my už jsme se s Graverem viděli..... :wink: Sice jen chvilinku,neměl jsem moc času,ale viděli......

4 Ucrop and Player.....mno...myslím,že bude nejlepší zkusit si to na setkání.Nemyslím si,že by se tomu Ucrop vyhnul.....A Ty,Playere dorazíš???®es psal,že už se tam neobjevíš,tak se ptám....

....není to rejpanec,ale opravdu jen otázka......
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 08. čer, 2008 17:18

RUNAR píše:Player: Ale ty máš zase mínus že si s náma nikdy po srazu nešel do hospody :!:

©el si radší fotit nějaký nahotinky, to neni kamarádský :lol: 8)

...tak takovouhle podpasovku bych ale od tebe necekal :oops:

:D
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 08. čer, 2008 17:20

Jendis : dorazim, otazkou vsak zustava, co potom:D
player
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé