RBR píše:Teď si nejsem jist na co jsi reagoval. Moje maličkost se tam věnovala drobnému technickému popisu. Pokud jde o moji účast na vol.3. Je to otevřené. Uvidím jak se to na podzim semele.
RBR
Reagoval jsme na to, ze je nekdo ve vyhode, nekdo v nevyhode ... to vzdycky bylo a vzdycky bude ... ten lepsi je vzdy ve vyhode (a nejde jen o fyzu, schopnost fungovat v ramci dannych pravidel ...) a lepsi je nejen tim, ze podle dannych pravidel trenuje, ale ukaze i to, kdo je jak schopen reagovat na zmenu pravidel, pomucky ... proste bojovnik by mel hledat zpusob a ne vymyslet duvod

Jak tady padlo na zacatku a uz se to tady vlastne resi nekolik let, kazdy si dohodne to, co mu vyhovuje, resp. to, na cem se se sparing partnerem dohodnou!!!
Porad se tady par lidi ohani nejakou nerealnosti takovejch zapasu ... ano vetsinou jde o to, ze stavi to, co netrenuji do kategorie nerealne

Na ulici, se nikdo nebude ptat na to, co umim, na co jsem pripraven, co mi vyhovuje a nebo naopak, co uz mi prijde jako nevyhovujici ... Kazdej se hned ohani realitou a pod., porad je na vol.bu zohlednovano zdravi ... a to ma byt ten handicap??? ... trochu tem obavam nerozumim a prijde mi to jako vymluva! Neni to reakce na tebe, jen na vsechny ty vymlouvace
Ja treba nesouhlasim s tim, ze se musi lamat kosti apod. osobne povazuji zdravi cloveka za to nejcennejsi co ma, ale myslim, ze to ukrop. myslel obrazne ...