Boreas: nepropadej temné straně síly

Taky se mi nelíbí, co tu chlapi předvádí, ale docela to chápu. Nakonec to tu už kdysi zaznělo, že přes rok se lidi šermují na webu a na setkání je to pak v pohodě. Právě proto se to dělá, že. Ti, kteří měli v té BUbranži možnost něco dokázat sobě i ostatním, jsou holt silné, suverénní osobnosti a občas mají problém se srovnat s druhými. Face to face je všechno jinak - ty přiblblé webové šlehačky se vyřeší během 10 sekund.
Nevěř tomu, že se z někoho něco stane něco přes rok. To setkání bude naprosto v pohodě - neumím si představit, že by to mohlo být jinak. Chlapi se neshodli, ale to neznamená, že jsou to blbci, kteří si nedokážou podat ruce (no dobrá, třeba v rukavicích

).
Já to letos bohužel vidím černě, protože se proti mně spikl byznys a zdraví. Ale kdyby se mi náhodou přece jen podařilo dorazit, tak připište na seznam: graver, rekreační důchodcovský a gaučový shotokan, v případě potřeby možno použít jako lapu - mám vypracované hara
Bohužel budu mít jasno až těsně před termínem, tak snad nebude vadit, když se event. připlazím poněkud nečekaně.
Jen jsem vzhledem ke své fyzické a časové indispozici moc nesledoval ten termín, tak to sem pls. někdo zopákněte.
Rád bych vás viděl - minule to bylo super.