Mac píše:Picard píše:Mac píše:Když tam bude dostatek kendistů))))))
Haha, ted nevim jestli jde o sadismus nebo masochismus

to si každý musí přebrat sám do jaké kategorie patří))))))
ony se ty kategorie v průběhu sparingu měněj

chvíli je člověk masochista a pak zase chvilku sadista

, prostě každej chvilku tahá pilku. To má pak člověk problém s tou svojí orientací
Jinak pro mě je teď ještě brzo domlouvat nějakej konkrétní termín, protože já termíny svých akcí kde chci být přítomen, budu vědět až tak v lednu. Nechme tedy předběžně setkání na rok 2008 v počtu 3kusů a to někdy březen/duben pak nějak před prázdninama a na podzim říjen/listopad. Samozřejmě jen návrh, termíny se můžou rušit,měnit atd.
Doufám, že kvalita setkání bude i do budoucna zachována a případně se bude spíš zvyšovat. Jsem rád, že to bylo bez zranění a myslím, že velký podíl na tom měl rozumný přístup účastníků a taky dobré chrániče.
Příště Jendis zkus zůstat trochu dýl, i když se to nezdá viděli jsme se tam docela málo, takže snad to příště napravíme. A hlavně Gino kvůli tobě nedorazil, protože jsi mu ujel a chtěl vidět hlavně tebe. ©koda, že nepřišel i tak, myslím si, že mohl pokecat i s jinejma lidma. Kluci od něj co přišli byli spokojený (doufám) a jak sami říkali, rozšířilo jim to obzory a pohled na věc. A sparingy byly pěkný i v neděli i když už byl člověk obouchanější, unavenější a tak celkově ošoupanej

Po Picardovi jsem doma objevil krásnou kulatou modřinu umístěnou ve středu hrudi která tam zůstala po tom jeho shinaii. Vypadalo to skoro jako nějaké umělecké tetování

takže mu ještě takto virtuálně děkuji, protože se mi ta modřina docela esteticky líbila. Možná by se z toho mohl stát nový zajímavý modní trend - modřinování shinaem

Ale už mi zmizela takže teď jen se slzou v oku vzpomínám na tenhle vydařenej víkend