Ono to pak vypada, ze mam nazory, ktery ve skutecnosti nemam

RBR píše:RUNAR píše:TongPo píše:Taky jsem kdysi cvičil karate...
Těžko říct co to bylo..... ale Karate to nebylo určitě.
Takovej příklad s tim zedníkem je směšnej, já bych mohl vyprávět koho kde převálcoval Karatista.
To neřeš jinak se tu rozjede flame viděl jsem Pepa co dělá tamto dostal přes držku od tamtoho, který dělá to a to.
RBR
Gino píše:RBR - ve svem predchozim prispevku mas citaci s nazvem "Gino napsal" ale citovana je reakce TongPoa. Takze to si asi vzpominas spatne. Ja uz jsem ti nic nepsal peknych par stranek dozadu...
Ono to pak vypada, ze mam nazory, ktery ve skutecnosti nemam
Gino píše:RBR - ale jo, vsak jo, automaticky... prave proto jsem se ptal, jak je mozne, ze se ti tam objevil muj nick, kdyz jsou to slova TongPoa. Proto jsem se ptal jak to delas
ukropcany píše:®iadna kaša sa neje taká horúca...Skateordie píše:No vidim, ze na stretnuti potecie krv, co je v kazdom pripade lepsie ako velke reci
RBR píše:...Pro tebe ještě jednou:
Ale pořád platí základní poučka. Můžeš svým tsuki zabíjet slony, ale pokud jej neumíš použít v pravý čas tak je ti to k ničemu.
Máš své tréninkové metody, kterým věříš tak se jich drž. O mých nevíš nic tak o nich nekecej...
TongPo píše:RBR píše:...Pro tebe ještě jednou:
Ale pořád platí základní poučka. Můžeš svým tsuki zabíjet slony, ale pokud jej neumíš použít v pravý čas tak je ti to k ničemu.
Máš své tréninkové metody, kterým věříš tak se jich drž. O mých nevíš nic tak o nich nekecej...
No jasně, konečně už to chápu!Prostě si chtěl říct, že po 18 letech tréninku stále ještě neumíš použít to tsuki v pravý čas, takže tě čeká ještě spousta mravenčí práce,...
KAMINARI píše:Bez kontaktu se tady můžeme přít co je dobré a co ne až do konce světa. Jen kontaktní boj ukáže jestli ta technika stojí za H...o, nebo ne.
PS: RBR: Karate se cvičí pro sebeobranu a ta bez kontaktu nefunguje.
Nekontaktnost je velká chyba dnešního karate.
ukropcany píše:4RBR - aké študovanie časov?![]()
![]()
Načasovanie nezískaš študovaním
![]()
![]()
By si mal vidieť chlapcov, ktorí majú 20 a také načasovanie, že len kukáš kedy ten úder prišiel...
RBR píše:KAMINARI píše:Bez kontaktu se tady můžeme přít co je dobré a co ne až do konce světa. Jen kontaktní boj ukáže jestli ta technika stojí za H...o, nebo ne.
PS: RBR: Karate se cvičí pro sebeobranu a ta bez kontaktu nefunguje.
Nekontaktnost je velká chyba dnešního karate.
Jsem tady něco mlel o kontaktu?
RBR
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků