Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod RBR » úte 10. čer, 2008 9:15

KAMINARI píše:To ani né, ale já jsem spíše narážel na upřednostňováním něčeho nad jiným.
Načasování např. nenacvičíš lépe jak v zápase kde je kontakt. Uděláš chybu a BUM. Uděláš chybu v nekontaktním nácviku a trenér řekne to je špatně. Co se v té hlavě usadí líp? Ale nic ve zlém, Každej jsme jinej a tak to asi má být. :wink:

To souhlasím, ale nepoužíváme moc ochranné pomůcky tak ten kontakt musíme mít přiměřený (zvlášť do obličeje). Tak abys si to zapamatoval, ale neměl přeraženou čelist.
Při každém sparingu něco zabolí, to se nedá nic dělat.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 10. čer, 2008 9:19

Uz nejakou dobu mam opet pravidelnou dochazku na toto forum a uz z toho zase zacinam blbnout. Dneska v noci se mi napriklad zdalo, ze jsem sparoval s Ucropem, protoze ostatni, co meli prijit na setkani, se zamkli nekde v jiny mistnosti :lol: Proste haluz :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 10. čer, 2008 9:22

To né ... zamknul je tam sám Ucrop aby mu neutekli a mohl je jednoho po druhem SE®RAT a při tom hlasitě MLASKAT. :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » úte 10. čer, 2008 10:02

RBR píše:
KAMINARI píše:To ani né, ale já jsem spíše narážel na upřednostňováním něčeho nad jiným.
Načasování např. nenacvičíš lépe jak v zápase kde je kontakt. Uděláš chybu a BUM. Uděláš chybu v nekontaktním nácviku a trenér řekne to je špatně. Co se v té hlavě usadí líp? Ale nic ve zlém, Každej jsme jinej a tak to asi má být. :wink:

To souhlasím, ale nepoužíváme moc ochranné pomůcky tak ten kontakt musíme mít přiměřený (zvlášť do obličeje). Tak abys si to zapamatoval, ale neměl přeraženou čelist.
Při každém sparingu něco zabolí, to se nedá nic dělat.

RBR

Mám dobré zkušenosti s tím že kromně závodního KUMITE, tak také dát si box rukavice, helmu, chrániče noh a učit kluky nejen ránu dát, ale taky ju přijmout. od té doby co jsme začali toto praktikovat / Jen někteří, většině se do toho bohužel nechce/, tak se úroven kumite těch dodyčných hodně zvedla.
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 10:19

Gino: Už jsi někdy Ukropa viděl?
Zajímalo by mě totiž jak v tom tvým snu vypadal :P :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » úte 10. čer, 2008 10:22

RUNAR píše:Gino: Už jsi někdy Ukropa viděl?

Trochu odbocim, jeden muj kamos tady neustale povidal nejaky historky o jednom svym znamym z Pardubic a mne se stalo uplne to samy co Ginovi, toho kluka jsem nikdy nevidel, ale asi dvakrat se mi mihl ve snu a pokazdy meril 2.5 m. Nechapu. :lol:
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 10. čer, 2008 10:48

Runar - diplomaticky receno - vypadal verohodne :lol: :lol:
A ano, videl, takze vim jak vypada :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 13:29

Toman píše:To né ... zamknul je tam sám Ucrop aby mu neutekli a mohl je jednoho po druhem SE®RAT a při tom hlasitě MLASKAT. :lol:

Tenhle topic je o výhrůžkách a výsměchu soupeřům, chtěl bych tě požádat aby jsi toto pravidlo dodržoval a nenahrával tady Ukropovi.
:x :x
Díky
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 13:42

Ukrop:

No dobře máte početní převahu to je pravda.
Ale moji příznivci se v pravý čas ukážou a bude jich spousta, zatim ale chrápou pod Blaníkem. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » úte 10. čer, 2008 14:19

ukropcany píše:... ak máš pocit, že na tom musíš ešte hodně makat, tak muselo byť v Tvojej doterajšej praxi niečo veľmi zle... alebo sa snažíš dosiahnuť úroveň o ktorej hovoríme ako o "sci-fi" a ktorá nikoho z x-boxerov nezaujíma, pretože je kopec iných dôležitých vecí... načasovanie keď tam raz je, tak tam je a už ho stačí len udržiavať... to o čo vyzerá, že sa snažíš je to, čomu hovoríme "karatistický ideál" kedy zožerieš týpka bez toho aby sa «a čo i len dotkol... ak áno, tak týmto "my" našťastie netrpíme, pretože vieme, že vždy niečo zožerieme a misiou je len to, aby ten druhý toho zožral viac... rozštípať totiž našlapaného týpka do KOčka môže byť totiž mimo naše aktuálne možnosti... :roll:

Od všeho trochu. Na mojí praxi dosavadní je zlé pouze méně sparingu než bych potřeboval a chtěl, ale to neznamená, že nic neumím. Pouze to není takové jak bych si představoval.
Trochu bych tvůj karatistický ideál opravil. Není mým cílem sundat soupeře bez toho, aby se mě dotknul (to nesplnitelný ideál), ale dostat jej dříve než se on opravdovou peckou trefí do mě. Malé rány se nepočítají. Všechno se vykrýt nedá, zvlášť pokud soupeř je zkušený mazák. Vždycky něco projde. Ale nesmí projí nic co by mělo fatální důsledky.
Myslím, že v tom se nelišíme akorát se o to snažíme každý jiným způsobem.
Mě nejde o KOčka, ale o sebeobranu. Na ulici na body nevyhraji, tam je potřeba situaci uhrát tak, aby odešel co s nejmenším možným poškozením po svých. Hřbitovy jsou plné hrdinů

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 10. čer, 2008 15:00

RUNAR píše:
Toman píše:To né ... zamknul je tam sám Ucrop aby mu neutekli a mohl je jednoho po druhem SE®RAT a při tom hlasitě MLASKAT. :lol:

Tenhle topic je o výhrůžkách a výsměchu soupeřům, chtěl bych tě požádat aby jsi toto pravidlo dodržoval a nenahrával tady Ukropovi.
:x :x
Díky

Ježiš promiň já jsem vlastně zapomněl že my sme spolu :lol:

Takže oprava

Ukrop je zlý ošklivý hoch ... zasluhuje trest.

Runar je hrdina v lesklé zbroji co nás všechny zachrání až národ náš to nejvíce potřebovati bude.

Je to takhle správně .... TATI ??? :lol: :lol:
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 15:09

No Tomíku........teď jsi se pochlapil :!: 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 10. čer, 2008 15:36

Ukrop:
:lol: :lol:

Dostal........ ale už jsem mu poslal album svých kámošek modelek, jestli podáš přihlášku do mého fan klubu tak si přijdeš na své.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Qilin » úte 10. čer, 2008 20:28

toddb píše:
RUNAR píše:Gino: Už jsi někdy Ukropa viděl?

Trochu odbocim, jeden muj kamos tady neustale povidal nejaky historky o jednom svym znamym z Pardubic a mne se stalo uplne to samy co Ginovi, toho kluka jsem nikdy nevidel, ale asi dvakrat se mi mihl ve snu a pokazdy meril 2.5 m. Nechapu. :lol:

ale to je prece jasny, nejspis ti ho licil jako neco mezi kingkongem a terminatorem... proto to mihnuti a ta vejska :lol: :lol:
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Toman » úte 10. čer, 2008 21:29

ukropcany píše:4Toman - Ty si ešte nedostal náš letáčik s členskými bonusmi? :wink:

Víš čo musím zvážit výhody obou gentlemen´s klubů. Holt doba je zlá :lol:
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 11. čer, 2008 8:24

Jenom si pospěšte, tu nabídku brzo ztáhnu a pravé Gejši budu muset zase obhospodařit sám.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Qilin » stř 11. čer, 2008 21:53

RUNAR píše:Jenom si pospěšte, tu nabídku brzo ztáhnu a pravé Gejši budu muset zase obhospodařit sám.

coece to ses porad takhle vtipnej? 8O
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod RUNAR » čtv 12. čer, 2008 8:25

Qilin píše:
RUNAR píše:Jenom si pospěšte, tu nabídku brzo ztáhnu a pravé Gejši budu muset zase obhospodařit sám.

coece to ses porad takhle vtipnej? 8O

No............ na to jsou tu jiný experti :idea:

Jinak nejvíc se nasměju právě na setkáních BU.CZ, Ukrop si myslí že se tvářim zuřivě a nebo jsem zadýchaný a sotva se držím na nohou ale to se akurát snažím skrýt salvy smíchu nad soupeřovými schopnostmi.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 29. čer, 2008 10:22

Áhoj , jen pro dokreslení aby všichni viděli jak vypadá takový sraz BU.CZ

http://www.youtube.com/watch?v=gmjPeLkCanQ
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » ned 29. čer, 2008 12:59

To vypadá spíš jako afterparty...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé