Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » úte 27. kvě, 2008 13:20

Vy už ste všichni zamluvemný, nechte mi taky někoho!!! :lol:
Hele to abych si ráno nezapoměl vzít prášky na uklidnění co? :twisted:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 27. kvě, 2008 13:25

neboj,Ludvo...... :wink: :twisted: A prášky nech doma....nejsou třeba.... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 27. kvě, 2008 13:34

Ja se taky stavim, mam to v planu. Urcite se bude jednat o vikendovy den, ze? Tak to by snad melo byt v pohode :)

Uz ma nekdo neco v merku? Alespon priblizne jaky mesic?
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 27. kvě, 2008 13:42

Bejvá to vždycky takhle v září nebo říjnu, zatim se tu jenom tak dohadujem co a jak a tak podobně :D

Ještě by to chtělo ringovýho rozhodčího :lol:
Navrhuju Pandu :!:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 27. kvě, 2008 13:57

RUNAR píše:Bejvá to vždycky takhle v září nebo říjnu, zatim se tu jenom tak dohadujem co a jak a tak podobně :D

Ještě by to chtělo ringovýho rozhodčího :lol:
Navrhuju Pandu :!:

Super, tak jsem to vymyslela, nebudu ve statusu nečinná, ale budu vám dělat ring girl, super ne ??? A vezmu i Qilin, aby jste se měli na co koukat :wink: :lol:

Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 27. kvě, 2008 14:19

Ucrope - aspon se prijedes odreagovat na jeden vikend :wink:
xiexie - noooo, zatr sakr... uf... a budes mit i takove sortky nesortky, jako ma ta slecna na fotce? :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 27. kvě, 2008 14:23

Gino píše:Ucrope - aspon se prijedes odreagovat na jeden vikend :wink:
xiexie - noooo, zatr sakr... uf... a budes mit i takove sortky nesortky, jako ma ta slecna na fotce? :lol:

nóóóó, kdo ví...... ale aby to pak nedopadlo takhle http://images.buycostumes.com/mgen/merc ... /21997.jpg
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 27. kvě, 2008 14:29

xiexie píše:nóóóó, kdo ví...... ale aby to pak nedopadlo takhle http://images.buycostumes.com/mgen/merc ... /21997.jpg

Vsichni budou urcite spis proto, aby se to blizilo te prvni variante :lol: 8) :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 27. kvě, 2008 14:39

Gino píše:
xiexie píše:nóóóó, kdo ví...... ale aby to pak nedopadlo takhle http://images.buycostumes.com/mgen/merc ... /21997.jpg

Vsichni budou urcite spis proto, aby se to blizilo te prvni variante :lol: 8) :wink:

V tom případě musím neodkladně podstoupit několikanásobnou liposukci a drastickou dietu a nechat se "dovycpat" na určitých místech. Takže doporučuji udělat vol.3 někdy za rok nejméně Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 27. kvě, 2008 14:46

Jo ringový holky jistě všichni uvítáme ..............mě teda stačej dvě cedule s nápisem 1 a 2 :D nevim co ostatní :x :roll:

Xie-určitě přiveď další kolegyně uvítal bych i tým roztleskávaček jako podporu proti ošklivým thaicům a boxerům :x :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 27. kvě, 2008 14:54

RUNAR píše:Xie-určitě přiveď další kolegyně uvítal bych i tým roztleskávaček jako podporu proti ošklivým thaicům a boxerům :x :lol:

+1 :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 27. kvě, 2008 15:47

Takze to misto uz je pevne dane na Prahu? Nebo je jeste sance ze bychom po dvou rocnicich v Praze dali sanci i peknejsim mestum, treba ostrave :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » úte 27. kvě, 2008 19:47

ghekon píše:Takze to misto uz je pevne dane na Prahu? Nebo je jeste sance ze bychom po dvou rocnicich v Praze dali sanci i peknejsim mestum, treba ostrave :lol: :lol:

Praha je nejrozumnějším kompromisem. Pro lidi z celý ČR, kteří pojedou vlakem či busem, jedou do Prahy dálkový spoje, pro cestující autem dálnice. Ostrava je těžce mimo, já osobně jsem ze západních Čech a než se čímkoliv včetně auta dokodrcám do Ostravy, dojedu značně rychleji až na Slovensko do Bratislavy. Takže si to tvoje "pěknější" město strč víš kam... :twisted:

Jinak ještě se ani nahrubo nenaznačil termín, kdy by to mohlo bejt a už tu dost lidí píše, že nebudou moct... :? Jak napsal výstižně Ukropcany: "Kdo přijede, ten přijede, ostatní jsou sráči." Dlouhodobé zdravotní problémy (Jendis), přestavba bydlení a podobně jsou samozřejmě pádným důvodem k neúčasti, ale připadá mi neuvěřitelné, že zejména studenti, pokud by tedy měli opravdu zájem se zúčastnit, nemají 1x v roce čas na jednodenní výlet do Prahy... :? To bude asi tím, jak se starají o rodinu, chodí do práce, staví a tak... :roll:

Co se týče termínu - já osobně bych to nejraději viděl opět na podzim, ale možná bych to trochu víc posunul - na říjen až listopad? V září ještě dost lidí dobírá dovolený, tráví víkendy na stavbách a podobně... Bejt to později, asi by se sešlo víc lidí :?:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Chrobi » úte 27. kvě, 2008 21:05

Rad dorazim taky, taekwondista tam asi jeste nebyl :wink:
Chrobi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod migli » úte 27. kvě, 2008 22:41

termin:

podzim je rozumny, pro mne nejlepe od konce zari do konce listopadu. Zajimala by mne jedna vec - kolik bude lidi, kteri by chteli na podlaze zinenky/tatami?

Me by se to libilo, takze zatim 1 (prijdu ale klidne i na luenovu dlazbu :) )
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » stř 28. kvě, 2008 6:37

Tak přemýšlím,že bych dojela taky,čímž se zvýší počet účastnic na 3 a mužem si ťuknout.Tatami je fajn,mužem zkusit i nějaký grapling.Jinak ten,co napsal do uvozovek to pěknější město to má u mě :D
Ringgirl dělat nebudu. To byste se pak moc nesoustředili na cvičení a byli by zbytečné zranění.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 28. kvě, 2008 7:13

wordsworth píše:Ringgirl dělat nebudu. To byste se pak moc nesoustředili na cvičení a byli by zbytečné zranění.

Ale dívky na setkání již tradičně tuto úlohu mají, jsou za to velmi ceněny, ještě si to rozmysli, jen vezmeš ceduli a projdeš se po ringu třebas v bikinách jako na koupališti či na pláži a následně sklidíš burácející potlesk.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 28. kvě, 2008 7:21

ukropcany píše:®iadny stres, jediný kto tu bude bojovať o život je ranař, my ostatní si to naopak užijeme... :lol: :twisted:

No jediný štěstí s TongPákem máte že už jste otcové od rodin, to mi brání v tom abych byl na vás trochu více ošklivý. :lol:
®e se u sparringu tvářím zuřivě je všeobecně známo, hlavně to neberte osobně, nic osobního v tom není.

Tak já to teda řeknu no, tvářim se tak proto že zadržuji salvy smíchu nad soupeřovými dovednostmi. 8)
Nechtěl jsem to tu psát ale už je to neúnosné. :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 28. kvě, 2008 7:45

-------------------Ringové hostesky-------------------

Vážené kolegyně z řad BU/BS dračic, tento ročník by jsme rádi vylepšili hosteskami v ringu, neostýchejte se a přihlašte se. :!:

Brzy bude jistě zájemkyň tolik že se na vás třebas ani vůbec nedostane.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » stř 28. kvě, 2008 9:21

Jestli bude setkání BU v Říjnu, tak bych si taky rád přijel protáhnout kostru / Jestli můžu/?
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé