ukropcany píše:Problém aikida nie je v technikách, ale v metodike. Moja najpoužívanejšia aikido-style technika je kaiten-nageKeď som ešte trénoval aikido, tak som absolútne nechápal, kto mohol takú strašnú kravinu vymyslieť...
A dnes to používam doslova deň a denne. Technikám aikida, rovnako ako aj technikám iných impotentných BU nič nie je... niečo "je" tým ľuďom, ktorí to učia a ktorí sa to učia. Proste netrénujú to ako boj tou správnou metódou... trénujú v sterilných podmienkach (za sterilný považujem predovšetkým útok) predpisovým spôsobom... U nás si tréner nehoní na tom, že lakeť má byť o 3 cm vyššie, alebo že ten uhol nie je 90°, ale len 50... funguje? Funguje, ok. Bodka. Keď sa niekto vypnutý plazí po zemi, tak je úplne jedno, či ten vypínač bol tutifruti, alebo len nejaký capák... proste leží a basta. A takí tí aikido-nadšenci, ktorí trénujú tvrdo, tí sú proste len v nesprávnom klube...
V impotentnom prostredí nie je možné stať sa žrebcom...
ghekon píše:Bokuto? Ne, vazne me to nemusis ucit, vyhral jsem na RNC vic zapasu nez ty jsi kdy mel( lol sorry, zapomnel jsem ze to by mi stacilo vyhrat 1 zapas
![]()
![]()
)
BTW: Skoda no, myslel jsem ze to bude konecne regulerni spraskani podle mma pravidel treba bez stompu, loktu a kolen na zemi a ted to vypada na pratelsky sparring... Za chvili to bude posezeni pri caji
ghekon píše:Bokuto? Ne, vazne me to nemusis ucit, vyhral jsem na RNC vic zapasu nez ty jsi kdy mel( lol sorry, zapomnel jsem ze to by mi stacilo vyhrat 1 zapas
![]()
![]()
)
BTW: Skoda no, myslel jsem ze to bude konecne regulerni spraskani podle mma pravidel treba bez stompu, loktu a kolen na zemi a ted to vypada na pratelsky sparring... Za chvili to bude posezeni pri caji
mirsv píše:namachrovanej sr*c,kterej bude potrebovat uzemnit,ale psali jsme si na icq a psal nad miru pratelsky
graver píše:mirsv píše:namachrovanej sr*c,kterej bude potrebovat uzemnit,ale psali jsme si na icq a psal nad miru pratelsky
Tak to hodně štěstí - škoda, že tady se pořád chová jako "namachrovanej sr*c,kterej bude potrebovat uzemnit".
BizonCZ píše:některé posty na zdejším fóru bu.cz některých všeznalých diskutérů taky nejsou zrovna skromné, tak že to bych mu nevyčítal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků