...po precteni nekterych zdejsich prispevku jsem tusil ze to vypada nejak takhle....tusil a bal.....plnym pravem.....RUNAR píše:Áhoj , jen pro dokreslení aby všichni viděli jak vypadá takový sraz BU.CZ
http://www.youtube.com/watch?v=gmjPeLkCanQ
ukropcany píše:Ešte to nie je, takže nemusíš hľadať...Hosobiki píše:a kdy to teda má být? a kde a tak... já vím, že to tu někde určitě jde.. klidně mě zdupejte, že nepoužívám "hledat".. ale napiště mi to .. pls:)
mirsv píše:Může mi tu někdo napsat jestli je dohodnutej aspon předběžnej termín setkání(tenhle thread má 25 stran a mě se nechce číst slovo od slova).
Jinak je tam zvaný každý registrovaný člen bu.cz,nebo je to jen pro užší okruh?
Toman píše:Panda píše:Už se těším na "Setkání BU.cz po dvaceti letech", to bude srandy![]()
To dorazí už POUZE cvičenci Tai-či![]()
TongPo píše:Toman píše:Panda píše:Už se těším na "Setkání BU.cz po dvaceti letech", to bude srandy![]()
To dorazí už POUZE cvičenci Tai-či![]()
Prdlajs, dorazí i někteří veteráni z ostatních BU / BS a budou při sparringu disponovat daleko větším množstvím streetfighterských technik... Přibude boj důchodcovskou holí, obranné vrhání falešným chrupem, škrcení kompresní punčochou, "ladění" soupeřova kardiostimulátoru magnetem a tak dále...
RUNAR píše:My (Ukrop&TongPo)čekali jaro a on přišel mráz(Ranař)
Tak strašlivý řachy nečekal nikdo z nás!
Ze silných nohou nás sypal pořád víc
A ty kopy sílí a my pořád nic
Naše údery mizí někam do (pr....) prázdna
Takže šance vyhrát už nám nikdo nedává
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků