ukropcany píše:Môj príspevok asi nebol správne pochopený, nemám vôbec chuť sa s niekým hádať, keby som mal na to chuť, tak by som prišiel už teraz v sobotu...Nakoniec, môj príspevok nebol adresovaný ranařovi (aj keď sa ho dvomi vetami týkal). Môj príspevok bol adresovaný hlavne ľuďom čo by prišli, ale neprišli z podobných pohnútok ako ja...
![]()
![]()
PC píše:ukropcany píše:PC bude treba zas obrátiť na pravú vieru (box).
pockej tak to moment quan=box akorat cinsky![]()
![]()
![]()
PC píše:runnara uz bych asi nekomentoval, nijak, je to ztrata casu, energie a tak vubec proste.... ztratana nase setkani se tesim a moc
![]()
luen píše:PC píše:ukropcany píše:PC bude treba zas obrátiť na pravú vieru (box).
![]()
![]()
Tady nekdo keca拳/quan/kyun/kuen = pest (idealne v souperovo xichte)
PC píše:luen píše:PC píše:ukropcany píše:PC bude treba zas obrátiť na pravú vieru (box).
![]()
![]()
Tady nekdo keca拳/quan/kyun/kuen = pest (idealne v souperovo xichte)
eee no jooo, ja vimnekdy taky (vlastne docela casto
), ne uplne spravne prekladano, jako box..... chtel jsem vyuzit Ukropovo neznalosti... akorat je tady kontrola zhora ze?!, tak to neproslo
![]()
![]()
RUNAR píše:Player:
No je to nafocený naprosto příšerně, já vím....chyběl si tam, od tebe by to byly profi fotečky.
RUNAR píše:No a nakonec za ním přišel jeden kluk do šatny jestli by mu nedával soukromky.
RUNAR píše:P.S: Doufám že každý pobral, že s tím mečem jsou to fórky, moc dobře vím že neumím meč ani správně držetNikdy jsem to necvičil a nebyl jakkoliv vyškolen.
RUNAR píše:Zdravím všechny účastníky co přišli, byla poptávka po celé galerii fotek.
Tak jsem to nahrál na web.....ani navím jak se povedlo to nafotit tak příšerně...... ale zas na druhou stranu prokopávám nové cesty v moderní umělecké fotografii.
http://img301.imageshack.us/g/img0451u.jpg/
RUNAR píše:Xiexie:
Jinak včera jsem sežral Zbyňovi dvě řachy rovnou na řepu![]()
.....si mu téda v tý Číně zařídila kvalitní školení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník