ukropcany píše:
Je to ale divné, lebo pushka do huby nie je nič hrozné...
Nebyla to pushka ale Karatistický mae-geri což není tlačený ale rychlý seknutí jak sekerou.No a ve 13 letech od 20l etýho soupeře to bylo mńam

ukropcany píše:
Je to ale divné, lebo pushka do huby nie je nič hrozné...
xiexie píše:RUNAR píše: .........a nějak mě klucí nešetřili, třeba taková rozkopnutá držka plná krve po mae-geri atd.
....A já jsem si pořád říkala proč se tak směješKonečně to vím, to není úsměv, ale rozkopnutá držka.....no no jo joooooo
Qilin píše:Emiel píše:graver píše:Emiel píše:Rád bych jel mno, jenže nevím, co tam budu jako půlroku cvičící pohledávat
Fightit se mnou
Tak je prakticky jedno, od koh odostanu na prdel, ne?
Dělám tradiční BU a ot poěmrně obsáhlé, páč v tom mám zaměřené tréninky i na zbraně a jaksi mi vycházejí tréninky jen na jednou týdně..tkaže budu muset počkat pár let, než se mi to do tý krve dostane
tyjo, půl roku! já tam půjdu po cca 1,5 měsící trénování!![]()
nebo snad
![]()
Emiel píše: To víš... Radši tma jít, když už si víc věřím, než tam jít a jen dostat na držku
Qilin píše:Emiel píše: To víš... Radši tma jít, když už si víc věřím, než tam jít a jen dostat na držku
"kdyz si vic verim" je prece jen dost relativni pojem, neni-liz pravda? vzdycky tam bude nekdo, kdo ti nasekaja kazdopadne vim do ceho jdu - proste dostanu (zkratka nic noveho, jako vzdy se budu divit, odkud proboha priletela a cim) a pak se pujde na piveckoooooo
ukropcany píše: ....nacúvanie krížami do kľučky od dverí a tak...
Qilin píše:Emiel píše: To víš... Radši tma jít, když už si víc věřím, než tam jít a jen dostat na držku
"kdyz si vic verim" je prece jen dost relativni pojem, neni-liz pravda? vzdycky tam bude nekdo, kdo ti nasekaja kazdopadne vim do ceho jdu - proste dostanu (zkratka nic noveho, jako vzdy se budu divit, odkud proboha priletela a cim) a pak se pujde na piveckoooooo
Emiel píše:RUNAR píše:Já, ač mám spánek bezesný,
mně včera sen se zdál.
Ukrop na zemi sípal
A TongPo tam plakal
Ač sparring mají jindy poklidný,
teď neví, kudy kam.
Trápí je den osudný
a štípe je Ranař sám.
Řekl (ukrop), TongPo, už nemůžu,
svého soupeře jsem sral.
Kvůli němu se vzdávám zubů,
vazů i mých šlach.
Ač den mám vždycky poklidný,
dnes nevím kudy dál.
a trápí mě Ranař ošidný,
a trápí mě dál sám.
Emiel píše:
Přesně, ty aspoň víš, do čeho deš.. Já vůbec nemám tuchaJsem tu nový a osobně zde neznám ani jednoho uživatele.. Což je škoda
RUNAR píše:Emiel:
Ty jsi Ninja že ano? Tak kdyby se nějakou náhodou stalo že mě Ukrop zabije tak bych tě chtěl požádat o následující:
Zajdi k nim v Bratislavě do gymu, schovej se za nějaký velký boxovací pytel a až se Ukrop nebude dívat tak ho tref jedovou šipkou z foukačky nebo ho sejmi Katanou. Díky Kámo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník