Dalt píše:Emiel: to nevadi ze nikoho neznas - ja taky ne...aspon budeme dva
Stejne se po sparingu budeme znovu seznamovat

Dalt píše:Emiel: to nevadi ze nikoho neznas - ja taky ne...aspon budeme dva
RUNAR píše:Co takhle sobota 4.října (Oktober)![]()
Hodil jsem to do stroje a podle horoskopu tam mám den nejlepší na zápasení takže sejmu každýho prďolu.
Boreas píše:Musím upozornit místní mistry diskutéry, že na setkání se dost možná dostaví i zastoupení cvičenců aikida(účast může býti ohrožena případným neuděláním zkoušek na řidičské oprávnění). Pokuď už si brousíte zuby a kolena, musím vás zklamat. 1) mám invalidní důchod za 2)si nepotřebuji nic dokazovat
![]()
No a teď trochu vážně, snad nebude nikomu moje přítomnost vadit, pokud ano, radši to napište, ať se tam netěším zbytečně.
Toman píše:Tome a já ti slibuju že se udělám vše co bude v mých silách aby eventuálně nedošlo k hanobení tvých ostatků ( jako kdyby třeba Ukrop chtěl chodit po Praze s tvou hlavou nebo napichovat tvoje tělo na kůl či ho například vláčet za vozem po dobu 12 dnů)
TongPo píše:Toman píše:Tome a já ti slibuju že se udělám vše co bude v mých silách aby eventuálně nedošlo k hanobení tvých ostatků ( jako kdyby třeba Ukrop chtěl chodit po Praze s tvou hlavou nebo napichovat tvoje tělo na kůl či ho například vláčet za vozem po dobu 12 dnů)
Tahat Ranařovo ostatky po ulici? Tssss, takovýhle barbarský rituály Ucrop nedělá...Ale uvnitř fotbálek s jeho hlavou dáme, ne?
ukropcany píše:Ty si plánuješ soboty 3 mesiace dopredu?Emiel píše:a jaký je tedy přesně termín?
Aj keď inak teda, mohlo by sa to začať riešiť, pretože pre mňa osobne by to bolo ideálne v podstate čím skôr... v novembri a neskôr už žiaľ účasť nemôžem veľmi garantovať...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků