Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Emiel » stř 06. srp, 2008 21:34

RUNAR píše:Emiel:
Ty jsi Ninja že ano? Tak kdyby se nějakou náhodou stalo že mě Ukrop zabije tak bych tě chtěl požádat o následující:
Zajdi k nim v Bratislavě do gymu, schovej se za nějaký velký boxovací pytel a až se Ukrop nebude dívat tak ho tref jedovou šipkou z foukačky nebo ho sejmi Katanou. Díky Kámo :D

Mno, ninja ještě ne, ale snažím se :)
Mno, můžu spíš vlastním způsobem? ;)
Jelikož máme povoleno vboji využít jakkoukoli zbrań, tak bych za mnohem efektivnější bral použití nějaké té výbušniny, nebo mu pokapat nitrákem rukavice ;) To by pak byla rána jak z děla ;)
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » stř 06. srp, 2008 21:36

xiexie píše:
Emiel píše:
Přesně, ty aspoň víš, do čeho deš.. Já vůbec nemám tucha ;) Jsem tu nový a osobně zde neznám ani jednoho uživatele.. Což je škoda :P

Hele, nedelej z toho drama, tak si prijdes tuknout s Qilin a bude to. Budete tak na stejne urovni :) a pak to zapijeme tim piveckem.

Ja jsem taky zacatecnik , tak co, ale abych z toho delala bu-vi-co....vzdyt jde jen o pratelsky sparring......nejdeme se zabit. Aby to nedopadlo jako v Johny Englishovi, kdy vsichni agenti zemreli na jednom pohrbu......:D

Nedělám drama, ale nerad bych pak ,aby kvůli jednomu začátečníkovi někteří shazovali jeden styl :( (jako je v oblibě zde shazovat japonské tradiční styly, jako je aikido (I když tradiční, vzniklo někdy jen před sto lety a v český republice je vážně mizerné. Jen co jsem slyšel, tak v Plané jena celkem slušné úrovni)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » stř 06. srp, 2008 21:38

Toman píše:
RUNAR píše:Emiel:
Ty jsi Ninja že ano? Tak kdyby se nějakou náhodou stalo že mě Ukrop zabije tak bych tě chtěl požádat o následující:
Zajdi k nim v Bratislavě do gymu, schovej se za nějaký velký boxovací pytel a až se Ukrop nebude dívat tak ho tref jedovou šipkou z foukačky nebo ho sejmi Katanou. Díky Kámo :D

ObrázekObrázek

jedovou šipkou s pomalým nezvratným účinkem

stejěn ířkám, že nitrák je nitrák.. šipkou se nemusím tefit a už je zastaralá :D a ještě vůbec lepší je klasický způsob.

Já se budu krčit před ukropem a ty ho sejmeš ze zadu :D
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 07. srp, 2008 8:12

Toman & Franz:

Bejci spoléham na vás, kombo BJJ/BOXING+NINJA je skvělý.
Uškrtit, zlámat ruce, krky, nohy, prsty, nastřílet jedový šipky, polít nitrákem a pak rozpustit kyselinou ve sprchách to by je snad mělo zabít.
:) 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » čtv 07. srp, 2008 8:19

RUNAR píše:Toman & Franz:

Uškrtit, zlámat ruce, krky, nohy, prsty, nastřílet jedový šipky, polít nitrákem a pak rozpustit kyselinou ve sprchách to by je snad mělo zabít.

:lol:
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » čtv 07. srp, 2008 8:50

0BTW:
Kdybych čistě náhodou jel, podle jakých pravidel se jedou sparringy?
Záleží vždy na dohodě?
Dále: Musím mít rukavice? My je nepoužíváme a jen kvůli jednomu srazu si je kupovat nechci, na to mám výdaje jinam ;)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » čtv 07. srp, 2008 8:51

RUNAR píše:Toman & Franz:

ted jenom otázka, zda-li mám vzít pro ně pytle, nebo dubový spacáky? přišla mi novinka až z číny, pytel, který udrží chlad řádově několika dní... určený pro tvé pokusy :P kryonizace.
Nemám říct i kámaradovy truhlářovi aby vyřezal i nějaké ozdobné podstavce po hlavy, který se dá přidělat ke zdi?? s motivy myslivosti? :wink:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » čtv 07. srp, 2008 9:19

ukropcany píše:
Emiel píše:a jaký je tedy přesně termín?
Ty si plánuješ soboty 3 mesiace dopredu?

Já třeba ano, i rok - jsou tradiční akce, kterých se pravidelně zúčastňuji, teď nemyslím pouze akce související s BU. Již dnes vím, že nemám volno 9 sobot do konce roku. Ten zbytek mezi tím musím věnovat rodině. Ten 4. říjen ale není vůbec špatný termín, tedy pokud nebudu mimo domov již víkend předtím, to by pak doma neprošlo.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 07. srp, 2008 9:33

Emiel píše:
Nedělám drama, ale nerad bych pak ,aby kvůli jednomu začátečníkovi někteří shazovali jeden styl :( (jako je v oblibě zde shazovat japonské tradiční styly, jako je aikido (I když tradiční, vzniklo někdy jen před sto lety a v český republice je vážně mizerné. Jen co jsem slyšel, tak v Plané jena celkem slušné úrovni)

Ale, vem to takhle , ja jsem tam za tchajti a je mi jedno jak se na me bude kdo tvarit, kvuli jednomu kviti slunce nesviti. A navic, mam pocit, ze vetsina zucastnenych bude hodne v pohode.....
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » čtv 07. srp, 2008 9:36

xiexie píše:
Emiel píše:

Ale, vem to takhle , ja jsem tam za tchajti a je mi jedno jak se na me bude kdo tvarit, kvuli jednomu kviti slunce nesviti. A navic, mam pocit, ze vetsina zucastnenych bude hodne v pohode.....

Asi to všechno beru moc vážně ;)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 07. srp, 2008 9:50

Emiel píše:

:wink: :lol: nejsi sam, ale verim ze uuuplne zbytecne .... hele, s monclem se da zit a s prerazenym nosem taky :D

kdyztak si tuknem spolu, od me malickosti ti nic nehrozi :) jen smrt weetlemem

Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Petule » čtv 07. srp, 2008 9:55

Hmmm, tak to ja sai nedorazim, 4. rijna je WKF open (fighting, bjj, katy), ale je to v Praze, tak to treba stihnu se jeste presunout, kdyz budu na zacatku. Mate urceny nejaky cas ? (pripadne vas muzu prijit serezat do hospudky, ale to neni ono :lol:
Petule
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Emiel » čtv 07. srp, 2008 9:55

xiexie píše:
Emiel píše:

:wink: :lol: nejsi sam, ale verim ze uuuplne zbytecne .... hele, s monclem se da zit a s prerazenym nosem taky :D

kdyztak si tuknem spolu, od me malickosti ti nic nehrozi :) jen smrt weetlemem

Obrázek

Dobře, když m ito vyjde, tak se budu vyhejbat bouchačům a půjdu do ringu s kočkama si nehcat naplácat :P
Mno, mně osobně moncle nevadí, přeražený nos už možná torchu.. .I když to tak nevypadá, mám se rád. Navíc, stále žiju u rodičů a má milovaná maminka nerada vidí svou ratolest, byť už dospělou, pomlácenou. Bys měla vidět, když vidí moje ruce z tréninku. Po ranách bočkem, bokenem, rukama, nohama mám ředloktí vždycky krásně modré a že to jsou modřiny po půl předloktí ;)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » čtv 07. srp, 2008 10:03

Emiel: já si du taky pro výprask, ale hlavně pro zkušenosti, a souhlasím s Xiexie, myslím že tam budou v pohodě, ber to z té lepší stranky...

A bude někde nocleh? nebo jako budem trenovat celou noc v hospodě? :D
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 07. srp, 2008 10:26

jejda, nejake modriny a servane klouby, bud rad ze jsi kluk, vis jak to vypada blbe na krasny zensky jako jsem ja?!
Navic me se jednou podarilo jit s modryma rukama na pohovor a to jsi mel videt. Celou dobu se mi divali na predlokti a pak na konci padla ta otazka....co se vam stalo. Tak jsem to vysvetlila a bylo vyrizeno. NAvic to melo celkem pozitivni dopad, jelikoz BU se obcas nekde cenni :)

Takze panove tesim se na vas....budu nezna a mila a pokud me nastvete tak se rozplacu Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » čtv 07. srp, 2008 10:29

xiexie píše:jejda, nejake modriny a servane klouby, bud rad ze jsi kluk, vis jak to vypada blbe na krasny zensky jako jsem ja?!
Navic me se jednou podarilo jit s modryma rukama na pohovor a to jsi mel videt. Celou dobu se mi divali na predlokti a pak na konci padla ta otazka....co se vam stalo. Tak jsem to vysvetlila a bylo vyrizeno. NAvic to melo celkem pozitivni dopad, jelikoz BU se obcas nekde cenni :)

Takze panove tesim se na vas....budu nezna a mila a pokud me nastvete tak se rozplacu Obrázek

:roll: kdo tad brečí že bude mit modřiny? :lol: já se taky hodně těším, těště se i vy :P
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » čtv 07. srp, 2008 10:38

xiexie píše:jejda, nejake modriny a servane klouby, bud rad ze jsi kluk, vis jak to vypada blbe na krasny zensky jako jsem ja?!

Říkám, mně modřinky a sedřený klouby neva.. Lenže někteří lidé na to mají jiný názo.. si pamatuju, když jsem před pár měsící šel k doktorce: Vzal jsem to rovnou všechno: šel jsem tma s poraněným kolenem ze semináře, s žádostí o vyštření na řidičák a zároveň s pár modřinama.. se mě hned ptala, kde sem k tomu přišel :D Vysvětlil, jen nevěřícně zakroutila hlavou a dá lse radši nevyjadřovala...

Neboj nenaštvu tě, nerad vidím nežné dívky plakat ;)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » čtv 07. srp, 2008 11:01

Neboj nenaštvu tě, nerad vidím nežné dívky plakat ;)

já zase proti sobě v ringu :cry:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » čtv 07. srp, 2008 11:03

ukropcany píše:Pravidlá si volia dvojice individuálne podľa ne/ochoty a zámerov... :D Inak zo zranení by som si hlavu nerobil, bolo tuším jedno mončo, jedna blomba (nemal chránič), neskôr mi bola poreferovaná nakopaná noha, ja som mal rozmliaždený prstenník na nohe, nejaký narazený palec na ruke (na revanš) :twisted: Takže nič, čo by sa vymykalo bežnému posparingovému stavu... :P

mě by spíš zajímalo to přenocování a jak se ptal emiel, nobo kdo jak to je s těma rukavicema, já taky nemam rukavice, zatím sem nepotřeboval, a nevím jestli si je budu kuli tomuto kupovat... :wink:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 07. srp, 2008 11:36

Jestli se dohodnem na nějakým gymu s ringem, byl by tam sice poplatek tak 120czk na osobu ale je tam ring a rukavice na půjčení.

Ale v každým případě doporučuju vlastní bandáže kvůli hygieně.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé