Boreas píše:RUNAR píše:Jaký dáme pravidla? Navrhuji K1 a 2x3 to je férovka ne?
Já navrhuji pravidla ulice, abych se měl na co koukat
s upad ne?

Boreas píše:Já navrhuji pravidla ulice, abych se měl na co koukat
Jendis píše:Boreas píše:Já navrhuji pravidla ulice, abych se měl na co koukat
Mno....aby nedošlo k nepochopení....setkání BU.cz je o AKTIVNÍ účasti......takže kdo chce jen koukat,nechť ani nechodí. To není na nikoho adresně,jen a pouze toto základní pravidlo připomínám,aby neupadlo v zapomění.
Franz píše:...mě by stačilu úplně 1x3...
RUNAR píše:Ukrope ty zvíře, jaký 3x3? Moje nabídka je 2x3 a už teď radši chodim běhat...
TongPo píše:Franz píše:...mě by stačilu úplně 1x3...
Neboj, nemám rád týrání slabších, takže tě nenechám trápit se vysílením celý 3 minuty... Vyřeším to do 20 - 30 sekund...A neděkuj mi, jsem už prostě takový, mám měkké srdce...
http://www.youtube.com/watch?v=FP_fNwgA ... re=related
Dalt píše:jen takova mala vecna - ne kazdy je z praglu, tak by me zajimalo jestli bude zajisteny nejaky prechrapani...nebo se to resi individualne? (hotel, privat?) dik
ukropcany píše:4ranař - hody sú pre mňa v pohode, panda ma minule raz dobre nachytal, možno sa podarí aj Tebe... takže ok, 3x3 full MT aj s hodmi a sanda srandami![]()
ukropcany píše:Keď ja som «a chcel dostať na lakte...a pekne pomaličky porozoberať...
![]()
No dobre teda, mám kopec roboty, tak nech nestrácam čas, rozštípem «a po Tvojom, no...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků