Neberte si to osobně, ale někteří z vás jsou vyloženě hlupáci...
1. Podle vás Aikidó=Bokuto, pokud dostane přes držku, tak dostalo přes držku aikidó, přitom jsem zde (možná i víckrát) psal, že aikidó už půl roku necvičím a ani předtím jsem v něm nedosáhl žádných velkých úspěchů, nemám ani žádný mistrovský stupeň a vy mě hned berete jako "aikidó"
2. Toto téma jsem nezaložil proto abych si dal s někým zápas!
2.1 Už v prvním příspěvku jsem napsal
Jinak se vám nabízím i já sám, jsem sice mladý a nezkušený, v aikidó jsem žádných významných výsledků nedosáhl, ale myslím že mé zkušenosti z ostatních BU/BS a cvičení v posilovně mi dovolí udělat chybu a třeba pár úderů příjmout bez toho abych se sesypal jako mnoho aikidóků. Zvláště pak, pokud se vysmíváte tomu, že aikidisté nejedou naplno a že techniky jsou neúčinné, že nedokáží člověku ublížit.. Rád vám ty techniky ukážu, podělím se s vámi o zkušenosti a vědomosti, které mám.. Dokonce vám rád předvedu veškerá bolestivá osae, u kterých budete mlátit do země jako šílení a řvát že aikidó funguje. Toť můj názor..
Tedy nikde ani slovo o zápase. Chtěl jsem se jen setkat s někým kdo tvrdí že aikidó nefunguje, ukázat mu nějaké techniky, které provedu na jeho údery apd.
3. Čudlíkovo pomlouvání doufám neberete nikdo vážně.
3.1 Čudlík mě viděl jednou v životě a ani se se mnou nebavil a ani se mnou necvičil.
3.2 Zápas s někým kdo je o 30 cm a 25 kg vyšší a těžší mi skutečně nepříjde fér a nestydím se za to.
4. Kvůli bodu 1. a 2. uvažuju o tom, že odvolám i sparring/zápas, který jsem si domluvis s Mírou... Za 1. nechci poškodit aikidó a za 2. na něj ještě nejsem připravený...
Za body 3.2 a 4. možná budu odsouzen jako srab, ale já osobně se cítím pořád líp, než lidé, kteří uráží něco co neznají a mají tu akorát velkohubé a prázdné kecy. Jinak za bodem 2.1 si stojím a jsem připraven kdykoliv a kdekoliv

[/quote]