Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod TongPo » čtv 21. srp, 2008 9:31

Qilin píše:
Franz píše:Runar, Ukrop, tongPo:

sem na vas velcie zvědav jak si povedete pánové.

hele, vis co si myslim ja? ono je to cely tady domluvena show, aby tam nalakali co nejvic cumilu a ty si pak podavali z pracky do pracky... :lol: :lol:

Sakra, umlčte někdo tu drbnu! :evil: Takhle nám je vyplaší... :?
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 21. srp, 2008 9:36

Nevíte někdo, jak to letos předběžně vypadá s Lukášem? Bude mít čas a chuť opět sestoupit mezi nás, běžný smrtelníky?

PS: Rád bych se zase na někom slabším rozcvičil... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » čtv 21. srp, 2008 9:42

TongPo píše:
RUNAR píše:TongPo:
Když si myslíš že Thai je větší "brutál" než Karate, tak to Karate znáš evidentně jen z nějakého plácačkovýho, sportovního oddílu :x

Ale Shotokan Karate je úplně něco jinýho, veliká škoda že ho pořádně neumím :oops: :oops:
Ale je to jediný co jsem kdy cvičil a zatím mi to bohatě stačilo 8)

Ale jo, karate kdysi pravděpodobně bylo funkčním bojovým uměním, akorát to co se dneska u nás většinou cvičí, bych už tolik za BU nepovažoval... Dnešní Muay Thai je "jen" bojovej sport, ale na standardního karatistu bohatě stačí... :twisted: Ale musím uznat, že ačkoliv ty už x let cvičíš sám, Karate rozhodně ostudu neděláš. :wink: Nebojíš se plnokontaktní konfrontace s jinými styly = doopravdy cvičně bojuješ. Dost dobře kopeš, ale je vidět, že ruce z karate moc zmáknutý nemáš... Sice to doháníš slušným pohybem (a tím záklonem), což na běžný soupeře stačí, ale až narazíš na zkušenýho "tlačiče", tak tě na blízko rukama rozseká. Ale jak už jsem psal - na karatistu i tak dost dobrý. Jsou totiž tací karatisté, co omotáni "mistrovskými" pásy cvičí léta v oddíle, ale při představě, že by se měli utkat s nějakým "primitivním" boxerem, okamžitě registrují jisté anomálie v oblasti řitního svěrače... :roll:

no hele ono je karate a je karate jednou jsem viděl nějaký pořad s Karlem ©ípem a byl tam Lukáš Konečný a jeden taekwondista a Petra Nová za karate a co tam říkala tak jsme se styděl za to že ona používá pro tu svoji gymnastiku název karate a proto to lidi takto hodnotí kdyby se stal thai box bezkontaktní nebo jen s minimálním kontaktem tak by šel do háje protože by se tam nacpali lidi kteří se bojí konfliktu a myslí si že když budou cvičit pořád samy někde v horách do vzduchu že budou mistři (je to samozřejmě jejich věc ale tito lidé pak nejvíce štěkají)
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 21. srp, 2008 10:23

Druss:
Mistr rozhodně nejsem, jsem v Karate takovej trošilinku pokročilej začátečník, to není taková ta hraná skromnost ale skutečnost.

TongPo:
No naštěstí se ještě po světě cvičí pořádný Karate, jsou borci co by mě sundali za pár vteřin a řekl bych že stejně i tebe.
No a k mým rukám, přece nečekáš že se budu s boxerama pokoušet boxovat a to ještě v boxérských rukavicích.
Bylo by na dlouhý články vysvětlovat ty rozdíly ale i stejný principy Karate a boxingu.
Karate má hodně silný ruce viz třeba pan Fujimoto, tuším že drží světový rekord v razanci úderu rukou.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 21. srp, 2008 10:25

TongPo píše:Nevíte někdo, jak to letos předběžně vypadá s Lukášem? Bude mít čas a chuť opět sestoupit mezi nás, běžný smrtelníky?

Donesla se ke me informace o mozne odvete s Dzinou nekdy v pulce rijna, takze by to s tou sobotou 4teho vypadalo asi dost blede... ovsem za tuto informaci nerucim, jelikoz jsem nikde nezaznamenal jeji oficialni potvrzeni.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » čtv 21. srp, 2008 11:41

druss píše:..... Petra Nová za karate a co tam říkala tak jsme se styděl za to že ona používá pro tu svoji gymnastiku název karate ......

Co tam říkala?

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » čtv 21. srp, 2008 11:42

4RANAŘ hele kde najdu nějký info o tom Fujimotovi ?? :-)
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RBR » čtv 21. srp, 2008 11:49

ukropcany píše:Keby Lukáš nemohol, to by bola skutočne škoda...

Nebude, pokud splní Runoš své hrozby, tak Lukáš nebude mít s kým spárovat. Ty a Tong-Pu by jste měli být tak rozbití, že bude jenom ležet na skuhrat, v tom lepším případě. :D A Runoš po vyhraných zápasech bude napojen na kyslík, aby nezkolaboval z totálního vyčerpání.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 21. srp, 2008 11:55

O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » čtv 21. srp, 2008 12:01

RUNAR píše:Pan Sadaharu Fujimoto 8)

http://www.aama.com.au/html/fujimoto.html

Za jakých podmínek ten test probíhal? Co to je za techniku?
Maeken Tobikomi Tsuki - 708.1kg

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » čtv 21. srp, 2008 12:01

4 RBR takový řeči že karate už není pro sebeobrana že je lepší se těm místům vyhnout atd Lukáš KOnečný tam působil velmi skromě ale ona tam vystupovala jako superstar hele snad to někde najdu na netu a pošlu link
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 21. srp, 2008 12:06

RBR:
Tohle nevim co je to za techniku :D
Ale tušim že snad je i v Guinnes.knize rekordů a jak probíhalo to měření nevim.

Mě bohatě stačilo vidět na videu jak přerazil dvě za sebou postavený dřevěný desky, NEUPEVNĚNÝ = JEN TAK POSTAVENÝ NA STŮL.
Kdo se trochu vyzná tak ví jakej tohle musí bejt bleskovej fofr :idea:

Samozřejmě že to byle jen video, opravdu bych to mohl potvrdit jen kdybych přinesl vlastní desky a bouchnul je na stůl a Fujimoto by je přerazil ..............ale je dost známej a uznávanej takže vážně pochybuju že by to bylo nahraný.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » čtv 21. srp, 2008 12:15

hele ten kořen je i v dokumentu the art of kiling jak tam boucha do lokomotiva a přeřáží deskyco po něm někdo hází http://www.youtube.com/watch?v=SFqTZxCEKPQ az od půlky klipu
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RBR » čtv 21. srp, 2008 12:15

druss píše:4 RBR takový řeči že karate už není pro sebeobrana že je lepší se těm místům vyhnout atd Lukáš KOnečný tam působil velmi skromě ale ona tam vystupovala jako superstar hele snad to někde najdu na netu a pošlu link

Hm ....pokud je to pravda, tak je smutné, že něco takového prohlásila, po tolika letech co se tomu věnovala. Co potom cvičila.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » čtv 21. srp, 2008 12:24

no právě
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pucmaz » čtv 21. srp, 2008 13:13

.
Naposledy upravil pucmaz dne ned 22. úno, 2015 20:22, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 21. srp, 2008 13:51

RBR píše:
druss píše:4 RBR takový řeči že karate už není pro sebeobrana že je lepší se těm místům vyhnout atd Lukáš KOnečný tam působil velmi skromě ale ona tam vystupovala jako superstar hele snad to někde najdu na netu a pošlu link

Hm ....pokud je to pravda, tak je smutné, že něco takového prohlásila, po tolika letech co se tomu věnovala. Co potom cvičila.

RBR

Já si na to docela vzpomínám a rozhodně spíš stojím za vším co tam říkala.Pochopil jsme to tak že říkala že ona soutěží v kata a dělá show a že to co předvádí se nehodí k boji (100procent souhlas) a že je lepší se boji vyhnout zase souhlas), nezpomínám si že by kritizovla karate..to video bylo postování i na tomto foru, myslím že v nějákém boxerském případně Lukášově foru nebude těžk to najít...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » čtv 21. srp, 2008 13:58

Panda píše:
Já si na to docela vzpomínám a rozhodně spíš stojím za vším co tam říkala.Pochopil jsme to tak že říkala že ona soutěží v kata a dělá show a že to co předvádí se nehodí k boji (100procent souhlas) a že je lepší se boji vyhnout zase souhlas), nezpomínám si že by kritizovla karate..to video bylo postování i na tomto foru, myslím že v nějákém boxerském případně Lukášově foru nebude těžk to najít...

Proto jsem psal....pokud je to pravda... :wink:

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » čtv 21. srp, 2008 14:01

pucmaz píše:Panove, hledejte ve starsich tematech. O panu Fujimotovi jsem toho tady postul uz hromady :wink: I jak se ty jeho udery merily a pocitaly...

V kterých? Pořád netuším co si mám představit za techniku pod tímto názvem "Maeken Tobikomi Tsuki ".

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » čtv 21. srp, 2008 14:18

já neříkal že karate kritizovala ale že přesně jak říkáš to co dělá není sebeobrana atd no ono je to docela jedno když se to karate tak rozchazí jen mi je líto že ikdyž se díl jmenoval mistři bojových umění tak jedinej kdo tam byl mistr byl Lukáš Konečný skromný ale výsledky mluví za vše
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé