lucifer66 píše:low, no ved to, ze robit kung fu, je asi len taka zaluba,divadlo , na oko..., ale ak chces nieco co ti pomoze pri sebaobrane, tak si vyber nejake zapasnie, box, alebo nieco take...
tiez velmi pochybujem o praktickom vyuziti kungfu, lebo ked dojde ku kontaktu, tak po kratsom case sa to zvrhne k zapaseniu na zemy, vid. zapasi roznych bojovych stilov v klietkach, (ultymatne zapasy), a nehovorim o tom ze v takom zapase som inac nikdy nevidel nikoho z kungfu, co tiez o niecom sveci, akurat raz tam bol jeden z wt, ale ten tam dlho nevydrzal, zacal s ich tipickym postojom, obrannym, ale ten typek mu dal seriu uderov, ktorim bolo jedno ci pouziva nejaky obranne chvaty, a za 5s lezal na zemy kde ho ten on dorazil, priebeh zapasu ani nie 1minuta...
![]()
![]()
Low píše:lai-ja: máš pravdu ale s tim výběrem thajska to neni nijak horký. konmeckonců v čr je taky , nevim jestli každej rok večer zápasů čechů proti výběru thajska.. a češi to vyhrávaj.. na fightnews.cz je o tom článek co je to za výběr
No vidim Low, že u tebe mam dobrou reputaci, mám pocit, žesi myslíš, že jem idiot a kungfu teoretikLow píše:Pavelo , jak píšeš že tvoje kung-fu je slabota. Co myslíš nedopadlo by to jinak pokud bys třeba kung-fu necvičil a byl například fotbalista, hokejista nebo třeba jen posiloval ?Já jen že se vymlouváš na to že jsi byl slabší - a kulturista, fotbalista i hokejista jsou na tom fyzicky většinou líp než lidi co dělaj BU, pokud to není sportovní BU, nebo se tomu nevěnují opravdu hodně.
Chci říct bylo v tom souboji vůbec poznat nějaký prvky z toho co jses do tý doby v BU naučil ?
Myslel jsem že i ty patříš k těm co aspekt síly podceňují, přece nezáleží jakou máš sílu a jak si velkej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník