ukropcany píše:No, povedzme že skromnosť nebola nikdy mojou silnou stránkou... ale už keď mi chýba skromnosť, aspoň mám gule...
ukropcany píše:Jááááááj, vy nesúťažíte... sorry, ja som zabudol...Atilius píše:ukropcany: jenze uz podle tvych reakci je jasne, ze bys to bral jako soutez aikido vs neco. Diky, nemam zajem.Ešte jedno štastie, že nezáleží na tom, aký názor si spravíš Ty, ale aký ho budú mať tí ľudia, ktorí budú chcieť aikido cvičiť kvôli tomu, aby niečo vedeli... a si prečítajú aká ste partia báb v sukniach, tak sme svoju misiu splnili DOKONALE...
Atilius píše:tiger: no, trosku bych zchladil tvoje nadseni - jeden z nasich ucitelu nam rikal - dont be aikidoka, be budoka - a toho by se asi clovek mel drzet, aby to cele melo smysl.
samborn píše:pocuj tiger ty si postavicka ako z kinder vajca. Ved uz konecne sa vytlac o co ti ide. Chces sparovat, alebo nechces? Si sa zosral ked ta tu vyzvali na sparing. A teraz tu poskakujes ako pajac an pruzinke.
Atilius pocuj a tu niekto niekde napisal, ze to nefungovalo jemu? Pocuj ved kludne mozes neboj sa nikto sa nepozera - zamysli sa. Ked ti to nepojde nikto neuvidi, neboj nikto sa nebude smiat;)
Nie, ze jemu to nefunguje po 1000 treningoch, ale nefunguje to nikomu JASNE. Inak cim vacsi dan tym mensia robota, lebo to uz bude nejaky roztraseny pupkaty ded.
NEEXISTUJE ziaden AIKIDAK co by ustal normalny utok. Ja okrem ineho dokazem 8 hodin rubat v lese drevo a nejaky jebo co nevie urobit 20 klikov v telocvicni mi moze akurat podat malinovku a doniest obed. A Atilus ako ty co nevie napisat ani kolko cvici aikido a len spekuluje tak ten si moze zalozit skolku s tigrom a tam si mozete porovnavat.
Atilius píše:nemam chut se s tebou jit nekam porvat - pro to aikido nedelam...
Atilius píše:... - a i kdybych se s tebou porval a prohral, automaticky to neznamena, ze je aikido horsi.
samborn píše:Hlavne ze ta nezaujima aky ma kto dan a pasik ty atilius, si seres do huby.
Ked ti ukropany napisal, ze ma 2.kyu tak si hned otvoril hubu, ze aha tak to je potom jasne. Ty debil a ty vies ako on cvici ? Nevies. Hodnotis to podla nejakeho stupna ty STUPEN. Ty saso a ty mas aky stupen HA ? Kolko cvicis ??? Si to sem doteraz nenapisal. Tu u nas mame jeden klub aikido som sa tam bol pozriet a som povedal aj trenerovi nejaky 4.dan, ze ci si dame zapas nech ukaze co vie. Ze mu kludne podpisem, ze je to na moju ziadost. Zacal rozpravat nieco o nejakych drbovinach a nakoniec povedal, ze to on nebude robit, ze to nepotrebuje, ze on ma inu cestu. Tak on ma cestu tak akurat z hajzla na gauc s pivkom v ruke. Skoro som mu tam drbol rovno medzi dverami keby som tam nemal kamosa tak asi dostane. Aj sa pratal do telocvicne ako male decko usiel. Aikido to su taky sandokani hehehe.
Keby si niekto myslel, ze kecam tak nech pride do Ziliny ja mu to vysvetlim raz dva.
Atilius píše:xavier, ukropcany: Ja nerikam, ze sparring ne. Ja vam jen rikam, ze JA s vami jit do sparringu jit nechci. Proc? Protoze se na to za 1. necitim, 2. vy chcete hlavne porovnavat, jestli aikido vs cokoli je lepsi/hrosi.
Ale to, ze JA se s vami nechci porvat (at uz si tomu rikat sparring nebo ne) neznamena, ze je aikido spatne. To je jen vas vymysl.
samborn píše:atilius - no aby si sa neposral. Ved ti nevies ani napisat, ze cvicis akido mesiac. Nemas ani tolko odvahy. Ze ta hamba neplieska. ty si vlastne chudak ty ani nic ine ako aikido cvicit nemozes pretoze inde by ta nechceli. To aikido je vlastne taka zberna stanica pre roznych chujkov co nemaju na normalne b.u. .... zachytka b.u. alebo zoo mozete zalozit, Tigra uz mate a lam je vas habadej a mozete zacat chodit ako kocovny zverinec ..![]()
![]()
tiger píše:Noooo tak ty si ale cisty primitiv. Pocuj nerobis ty Slotovi sekretarku??
ukropcany píše:...atilius si myslí, že ma odhadol na základe nejakých čísel, ale keď mu ponúknem osobný kuk z oka do oka niekedy v budúcnosti, tak nie...
ukropcany píše:xavier to vyjadril veľmi trefne... nechápem, prečo si myslíte, že ja chcem niekoho biť...Ja si myslím, že sa mýlite a dávam vám tým príležitosť ma vyviesť z omylu...
kik píše, že robí tvrdé aikido také a onaké, je si myslím, že nie... keď si ho chcem nechať ukázať, tak povie že nie, pretože potom to už nie je aikidio, tiger a atilius detto...
atilius si myslí, že ma odhadol na základe nejakých čísel, ale keď mu ponúknem osobný kuk z oka do oka niekedy v budúcnosti, tak nie...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník